Προς το περιεχόμενο

Βιβλια αγγλικων για φροντιστήρια

jas13gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
καλησπέρα,

ευχαριστω για την επικοινωνία. Οχι δεν ενδιαφέρομαι γιατι δε διδάσκω αν και έχω την άδεια. Για την ιστορία, δωρεαν δίνουν κάποιοι εκδοτικοί οικοι στους καθηγητες τα "απαντημενα" από ότι μου είχε μια ιδιοκτήτρια φροντιστηρίου.

Αυτό το συγκεκριμένο νομίζω ότι ισχύει μόνο για τα φροντιστήρια που κάνουν μαζικές παραγγελίες για όλες τις τάξεις, οπότε σου λέει το Teacher's πάρτο δωρεάν. Δεν ξέρω αν ισχύει σε μεμονωμένους διδάσκοντες. Νομίζω ότι το μόνο που μπορεί να έχει ο μεμονωμένος είναι η έκπτωση.

Δημοσ.
Αυτό το συγκεκριμένο νομίζω ότι ισχύει μόνο για τα φροντιστήρια που κάνουν μαζικές παραγγελίες για όλες τις τάξεις, οπότε σου λέει το Teacher's πάρτο δωρεάν. Δεν ξέρω αν ισχύει σε μεμονωμένους διδάσκοντες. Νομίζω ότι το μόνο που μπορεί να έχει ο μεμονωμένος είναι η έκπτωση.

ισχύει κανονικά και σε μεμονωμένους, αλλά όχι σε όλους τους εκδοτικούς οίκους και σίγουρα όχι σε όλους τους τίτλους. Πχ οι ξένοι τίτλοι των οποίων τα δικαιώματα έχει αγοράσει απλά ο ελληνικός οίκος και έχει βάλει τη στάμπα του στην ελληνική ανατύπωση, συνήθως δεν δίνονται δωρεάν γιατί είναι πανάκριβα τα δικαιώματα (μιλάμε για κάμποσες χιλιάδες αν το βιβλίο είναι για πιστοποιητικό που "περπατάει")

Πάντα στέλνουν το κατιτίς τσάμπα, γιατί το κόστος για αυτούς είναι λίγο πάνω από διαφημιστικό φυλλάδιο (που λέει ο λόγος) με τη διαφορά ότι το βιβλίο "θα σου μείνει" και μπορεί να το χρησιμοποιήσεις. Δηλαδή δίνουν δωρεάν ένα βιβλίο με μικρό κόστος παραγωγής (ανάλογα το χαρτί, ποιός το έγραψε, κλπ), σχεδόν πάντα teacher's book για να μην φωτοτυπείται εύκολα, και αν το διδάξεις στο ιδιαίτερό σου, ο μαθητής θα σκάσει κανένα 100άρι για τη "σειρά", οπότε το κόστος καλύπτεται. Αν, πάλι το κάνεις σε ολόκλητρη τάξη, σου κάνουν τούμπες. Για αυτό και τα φροντιστήρια έχουν άλλη μεταχείριση.

Πάντως, ακόμη και για δωρεάν τίτλους, είναι σχεδόν σίγουρο ότι

1) θα χρεωθείς τα έξοδα αποστολής με κούριερ (10-15 ευρώ), και

2) ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ να σου στείλουν τα audio. Αυτά τα πληρώνεις κανονικά, για αυτό και συνήθως σου συστήνουν να τα πάρεις από βιβλιοπωλείο για πιό γρήγορα και για να μην πληρώνεις έξοδα αποστολής. Ανάλογα με τη σειρά μπορεί να κάνουν από 15Ε μέχρι φεύγα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...