WoodSell3r Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 οχι φίλε μου, οι κεραίες πάνε με ομοαξονικό καλώδιο, με ethernet δεν παίζουν..
pankaixilaren Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Φίλε Woodsell3r... Με γλύτωσες από το να γινόμουν "ρόμπα", όταν θα έψαχνα/ζήταγα τα παραπάνω! Θενκς ε λοτ!!!
Satsok73 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Υπάρχουν τέτοιες κεραίες που να συνδέονται σε θύρα Ethernet; δεν παιζει κατι τετοιο, οπως αναφερθηκε πριν. και μια και σου φανηκε ενδιαφερουσα η λυση με τη βαση, εχε υποψη οτι στην βαση αυτη μπορει να βιδωθει και η κεραια που ηδη εχεις. ισως λοιπον να ειναι καλυτερα να αγορασεις αρχικα την βαση μοναχα, να δοκιμασεις αν παιζει καλυτερα, και αν οχι να προχωρησεις σε αγορα μεγαλυτερης κεραιας.
manosmod Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.612439 κατι τετοιο ισως ειναι λυση για εσενα... και αν παλι εχεις προβλημα νομιζω παιρνει εξωτερικη εξτρα κεραια
The_Judas Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 [/color]@ the_Judas Κι εμένα, 3 τοίχοι (και 2 δωμάτια: μπάνιο / WC) μεσολαβούν... Δεν έχω, όμως 2o ασύρματοrouter, όπως εσύ... Παρά μόνο το κακόμοιρο το Thomson! Δεν έχω 2 router... μόνο ένα. Το tp-link είναι ο usb adapter που έχω συνδεδεμένο στον υπολογιστή. Γι' αυτό μου φάνηκε παράξενο που δεν πιάνεις δυνατό σήμα. Πάντως δοκίμασε τις λύσεις σου προτείναμε και δεν αποκλείεται να βελτιωθεί ή λήψη του δικτύου.
vasi Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Υπάρχει και η καλύτερη λύση να αγοράσεις ένα Access Point για την ασύρματη λύση σου. πάντα εξαρτάται από την τσέπη του καθενός,όσο για την κεραία μπορείς να κατασκευάσεις και μόνος σου..http://martybugs.net/wireless/collinear.cgi ---------- Προσθήκη στις 22:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:25 ---------- A-χα! Ωραίο μου ακούγεται αυτό... Δεν το ήξερα! Ότι υπάρχουν τέτοιες βάσεις, δηλαδή... Στην ουσία, εάν μπορούσα να βάλω το modem/router που έχω σε ψηλότερη θέση από το σκαμπώ που το τοποθετώ, σίγουρα θα μου "έδινε" κάτι παραπάνω. Για να σε ρωτήσω και κάτι άλλο, με την ευκαιρία: Υπάρχουν τέτοιες κεραίες που να συνδέονται σε θύρα Ethernet; Με αυτόν τον τρόπο, και δε θα χρειαστεί να αντικαταστήσω την ήδη υπάρχουσα, αλλά και πολύ καλύτερο και δυνατότερο σήμα θα έχω, αφού θα υπάρχουν ουσιαστικά 2 κεραίες!... Σε ευχαριστώ πολύ και σένα, φίλε Satsok73!!! Η συμβο(υ)λή σου, ήταν καταλυτική! Υπάρχουν άλλα είναι συσκευές, ονομασίας Access Point (στέλνει το ασύρματο σήμα σε πελάτες) δουλεύουν και σαν Bridge (λαμβάνουν το ασύρματο σήμα και το ξαναστελνουν) μπορείς να ενημερωθείς από εδώ http://www.awmn.net/wiki/index.php/%CE%91%CF%81%CF%87%CE%B9%CE%BA%CE%AE_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B4%CE%B1
pankaixilaren Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Για μια ακόμη φορά, σας ευχαριστ'ω όλους θερμά! Είσαστε καταπληκτικοί!!! Δε μου λέτε, τώρα... Αυτό, πώς σας φαίνεται; Επειδή δεν έχω ιδέα περί του αντικειμένου, απλά θα το τοποθετήσω κάπου μέσα στο σπίτι, θα το σετάρω και θα δουλέψει, έτσι; Δε χρειάζεται να το συνδέσω με τίποτα καλώδια, σωστά; http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.612441
tromerix Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Καλημέρα σε όλους. Εχω ένα θεματάκι με το internet έχει βάλει ο φιλός μου ασύρματο internet και μου έχει δωσει τον κωδικό του ωστε να μπαίνουμε που και που μαζί και να παίζουμε κανα game. Το προβλημά μου είνα το εξείς, ο φιλός μου μένει 4 σπίτια από μένα, για να πιάσω το σήμα χρησιμοποιώ το AirLive WL-1600USB. Με αυτό πιάνω περίπου 3 γραμμές αλλα τι περισσότερες φορές εκεί που παίζουμε αρχίζει να με πετάει εκτος η σύνδεση πριν μπω στο game η και κατά την διάρκεια του game. Το χρησιμοποιώ σε Laptop αλλα πλέον σε σταθερό PC μιας και το Laptop είναι παλιό. θα 'θελα αν ηταν εύκολο κάποιο tips για να αυξήσω την λήψη του σήματος (αν το λέω σωστά) για να μην έχω αυτά τα προβλήματα. Αν έχετε να μου προτείνεται κάτι να κάνω με την καιρέα που έχω η να πάω σε κάτι καλύτερο??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα