Προς το περιεχόμενο

θεατρικές παραστάσεις

Edelwaiss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρατηρώ ότι όλοι οι ταινιόφιλοι έχουν συγκεντρωθεί εδώ και παρευρίσκονται στην πρεμιέρα κάθε νέου θέματος...:-)Λοιπόν, μ' ενδιαφέρει να μάθω την γνώμη σας και για το θέατρο-αν έχετε σχηματίσει κάποια- και για να συγκεκριμενοποιήσω το θέμα: 5 καλύτερες παραστάσεις που έχετε δει. Συμπεριλάβετε και τους σκηνοθέτες αν σας είναι γνωστοί. Αν δεν μπορείτε να συγκεντρώσετε πέντε, τότε και λιγότερες θα είναι ευπρόσδεκτες.

Η δική μου λίστα;

Νύχτες ΡαδιοΦόνων-Γιάννης Κακλέας(λόγω της ερμηνείας που έδωσε η Ράντου και δεν ξέρω αν ήταν μόνο για εκείνη τη μέρα ή γενικότερα...αλλά το έζησε πραγματικά)

Το γάλα-Άννα Βαγενά(χωρίς περιττά λόγια)

Ο θάνατος του εμποράκου-Γιάννη Ιορδανίδη(Επειδή μου αρέσει ο Μίλλερ τόσο που δεν θα μπορούσε παρά να πάρει τουλάχιστον την 3η θέση μ' ερμηνεία του Καρακατσάνη)

Ο αρχοντοχωριάτης-Γιάννης Καλατζόπουλος(Ήταν τα κοστούμια που δεν σ' άφηναν ν' ανοιγοκλείσεις τα μάτια σου ή η ζωηρή Μολιερική ατμόσφαιρα; Ό,τι κι αν ήταν δεν μ' άφησε ασυγκίνητη)

Οψώμεθα εις Φιλίππους-Θοδωρής Γκόνης(Δεν ξέρω πώς βρέθηκα σ' αυτή την παράσταση, αλλά ήταν πολύ εμβόλιμη στην καθημερινότητα μου και μου άρεσε)

Αδημονώ γι' απαντήσεις στην πρόκληση μου!

Δημοσ.

Η τελευταία που είδα :QED Τι απέδειξε ο κύριος Φαυνμαν. Πολύ συγκινητική παράσταση. Και ο Κοτανίδης σε μια υπέροχη ερμηνεία σ ένα σχεδόν άδειο θέατρο δυστυχώς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...