Edelwaiss Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Παρατηρώ ότι όλοι οι ταινιόφιλοι έχουν συγκεντρωθεί εδώ και παρευρίσκονται στην πρεμιέρα κάθε νέου θέματος...Λοιπόν, μ' ενδιαφέρει να μάθω την γνώμη σας και για το θέατρο-αν έχετε σχηματίσει κάποια- και για να συγκεκριμενοποιήσω το θέμα: 5 καλύτερες παραστάσεις που έχετε δει. Συμπεριλάβετε και τους σκηνοθέτες αν σας είναι γνωστοί. Αν δεν μπορείτε να συγκεντρώσετε πέντε, τότε και λιγότερες θα είναι ευπρόσδεκτες. Η δική μου λίστα; Νύχτες ΡαδιοΦόνων-Γιάννης Κακλέας(λόγω της ερμηνείας που έδωσε η Ράντου και δεν ξέρω αν ήταν μόνο για εκείνη τη μέρα ή γενικότερα...αλλά το έζησε πραγματικά) Το γάλα-Άννα Βαγενά(χωρίς περιττά λόγια) Ο θάνατος του εμποράκου-Γιάννη Ιορδανίδη(Επειδή μου αρέσει ο Μίλλερ τόσο που δεν θα μπορούσε παρά να πάρει τουλάχιστον την 3η θέση μ' ερμηνεία του Καρακατσάνη) Ο αρχοντοχωριάτης-Γιάννης Καλατζόπουλος(Ήταν τα κοστούμια που δεν σ' άφηναν ν' ανοιγοκλείσεις τα μάτια σου ή η ζωηρή Μολιερική ατμόσφαιρα; Ό,τι κι αν ήταν δεν μ' άφησε ασυγκίνητη) Οψώμεθα εις Φιλίππους-Θοδωρής Γκόνης(Δεν ξέρω πώς βρέθηκα σ' αυτή την παράσταση, αλλά ήταν πολύ εμβόλιμη στην καθημερινότητα μου και μου άρεσε) Αδημονώ γι' απαντήσεις στην πρόκληση μου!
*georgia* Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Η τελευταία που είδα :QED Τι απέδειξε ο κύριος Φαυνμαν. Πολύ συγκινητική παράσταση. Και ο Κοτανίδης σε μια υπέροχη ερμηνεία σ ένα σχεδόν άδειο θέατρο δυστυχώς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.