kasiarakos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Γεια σας έχω κάνει μία σελίδα στην οποία μπορούν να μπουν χρήστες που έχουν κάνει log in έχω κάνει τη σελίδα έτσι ώστε αν ο χρήστης δεν έχει κάνει log in να σε πετάει στην main_login page στην οποία θα δίνει τα στοιχεία του. το πρόβλημα μου είναι πως θα μπορέσω να κάνω τον brovser να επιστρέψει στην ίδια σελίδα αφού κάνει log in και όχι στην αρχική...
Seldimi Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Μπορείς να παίρνεις την $HTTP_REFERER που έχει την διεύθυνση της σελίδας που σε οδήγησε στην login και όταν ο χρήστης κάνει επιτυχής login να τον κάνεις redirect με header("Locatiion: ".$HTTP_REFERER)
mastmaster Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Υπάρχουν πολύ τρόποι 1) echo "<META http-equiv=refresh content=\"1;url=index.php\">"; οπου content=\"1 είναι τα δευτερόλεπτα που θα περιμένει μέχρι να τον στείλει 2) ψαξε στο google σχετικά με headers 3) μπορείς να του πετάς ένα μήνυμα μόλις εισέλθει και ένα λινκ που να το πατάει και να τον οδηγείς στην σελίδα που θέλεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.