waves Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπέρα, Ο Safari / Firefox κάνει το εξής: Αρνείται πεισματικά να ανοίξει webpages!! Δεν είναι πρόβλημα δικτύου, γιατί email παίρνω κανονικά και στο Adium είμαι συνδεδεμένος, επίσης, κανονικά και όλες οι άλλες εφαρμογές, που χρειάζονται internet δουλεύουν ρολόι. Καμια ιδέα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Έχεις μήπως το little snitch η κάτι παρόμοιο ενεργό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
waves Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Όχι, τίποτα απολύτως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Μηπως εχεις ρυθμισει κανενα proxy? Δες πχ τις ρυθμισεις του firefox. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Στις ρυθμίσεις proxy των browser, μήπως έχει καμία περίεργη ρύθμιση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
waves Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Όχι, δεν ειναι κλικαρισμένο κάτι Όλα είναι καθαρά....το περίεργο είναι, ότι ξεκινάω καλά σερφάρω παντού και μετά από λίγο γιοκ! Αλλάζω ip και πάλι τα ίδια.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
memtsas Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 μηπως εκανες τωρα προσφατα update στο Safari 5? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
waves Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Είμαι στο 5.0.1 εδώ και κάμποσο καιρό (δε θυμάμαι, πότε έκανε το update το software update) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Αν και πιθανότατα δεν έχει σχέση με το πρόβλημα σου, εδώ και καναδυό μέρες έχει βγει το Safari 5.0.2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Labfrog Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Πλάκα κάνεις... Και γω τις 2 τελευταίες μέρες έχω ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο πρόβλημα. Adium κανονικά, email κανονικά. Safari όμως (5.0.2) τίποτα. Μπορεί τη μια να δουλεύει και την άλλη όχι. Έτσι χωρίς λόγο. wtf? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
waves Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Πλάκα κάνεις... Και γω τις 2 τελευταίες μέρες έχω ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο πρόβλημα. Adium κανονικά, email κανονικά. Safari όμως (5.0.2) τίποτα. Μπορεί τη μια να δουλεύει και την άλλη όχι. Έτσι χωρίς λόγο. wtf? Μοιρασμένη λύπη...μισή λύπη Άγνωστο ακόμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elven Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 για να σας φτιάξω τη διάθεση,εγώ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.