ektorass Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 ark festival απόψε και αύριο στη τεχνόπολις. το πρόγραμμα για σήμερα γ. αγγελάκας π. παυλίδης rous γ. xαρούλης the voyage limpid sound και για τρίτη monica maraveyas Ilegal, burger project xaxakes leon Πόλος έλξης για εμένα.. ?? Φυσικά ο Αγγελάκας.... p.s και για να μην ξεχνιόμαστε οι Placebo ήταν πολύ καλοί... the bitter end
ektorass Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 ark festival απόψε και αύριο στη τεχνόπολις. το πρόγραμμα για σήμερα γ. αγγελάκας π. παυλίδης rous γ. xαρούλης the voyage limpid sound και για τρίτη monica maraveyas Ilegal, burger project xaxakes leon Πόλος έλξης για εμένα.. ?? Φυσικά ο Αγγελάκας.... p.s και για να μην ξεχνιόμαστε οι Placebo ήταν πολύ καλοί... the bitter end egrapse o aggelakas.... foveros...
Mvpgr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Εξαιρετικός ο Αγγελάκας! Καλός και ο Παυλίδης, αλλά ο ήχος του ήταν άσχημος... Ένας συνεχες σφυριγμα στα περισσότερα τραγούδια... Ο Γιάννης όμως ήταν αποθέωση!
ektorass Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Aν και παραλίγο να μας ξενερώσουν οι διοργανωτές γιατί πήγε πάρα πολύς κόσμος να πάρει εισητήρια απο την είσοδο και δεν είχε καθόλου !!!!!! Πάλι καλά που όταν έπαιξε ο αγγελάκας μπήκαμε και ήταν απίστευτα... Μιλώντας πάντα για την ώρα που έπαιζε ο γιάννης , η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική ... Μας ταξίδεψε πάλι...
activex Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Όταν λέμε "μας ταξίδεψε ο Γιάννης" εννοούμε Χαρούλης έτσι ;
ektorass Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Όταν λέμε "μας ταξίδεψε ο Γιάννης" εννοούμε Χαρούλης έτσι ; όταν λέμε γιάννης εννούμε Αγγελάκας... Ουτε καν τίθεται ζήτημα σύγκρισης...
activex Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 όταν λέμε γιάννης εννούμε Αγγελάκας... Ουτε καν τίθεται ζήτημα σύγκρισης... Σύγκριση δεν μπορεί να υπάρξει ανάμεσα σε διαφορετικές ταυτότητες! θα ήταν χαζό... ο Αγγελάκας είναι respect σαν καλλιτέχνης, δε το συζητάμε. Απλά οι ερμηνευτικές δυνατότητες του Χαρούλη, είναι ο ορισμός του ταξιδιού...
ektorass Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Σύγκριση δεν μπορεί να υπάρξει ανάμεσα σε διαφορετικές ταυτότητες! θα ήταν χαζό...ο Αγγελάκας είναι respect σαν καλλιτέχνης, δε το συζητάμε. Απλά οι ερμηνευτικές δυνατότητες του Χαρούλη, είναι ο ορισμός του ταξιδιού... O ορισμός του ταξιδιού ερμηνεύετε απο τον καθένα διαφορετικά... Εμένα με ταξιδεύει με τον ρυθμό του ο αγγελάκας...
activex Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 O ορισμός του ταξιδιού ερμηνεύετε απο τον καθένα διαφορετικά...Εμένα με ταξιδεύει με τον ρυθμό του ο αγγελάκας... Εντάξει δεν έχεις και άδικο... Φταίει και λίγο που κανένας πλην του δημιουργού, δε μπορούσε να μου βγάλει ίδιο συναίσθημα πχ σε αυτό : http://www.youtube.com/watch?v=VAP7Y4_wOmY τις καλημέρες μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.