GrandGamer Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Λοιπόν αν θες αυτό που έχω κάνει και εγώ, δηλαδή ATI Graphics nVidia PhysX, τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τις οδηγίες του GenL, να είναι καλά ο άνθρωπος. Είναι τεσταρισμένο από εμένα προσωπικά και από πολλούς άλλους και δουλέυει τέλεια. PS: Σε Vista δεν γίνεται γιατί είναι από τα πιο fail λειτουργικά που θα βγάλει ποτέ η Microsoft.
hammerd Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 και απο επιδοσεις ? ολα οκ ? η nvidia πηρε πανω της ολο το physX ?
GrandGamer Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι. Ουσιαστηκά μπορείς να βάλεις την nVidia κάρτα να κάνει όλο το PhysX ανα πάσα στιγμή ΑΛΛΑ η nVidia κάνει τσατσιές και δεν αφήνει τον driver της να κάνει τα PhysX στην κάρτα της όταν αναγνωρίσει ATI κάρτα στο PC. Με αυτό το patch ελευθερώνεται το feature του PhysX ουσιαστικά, κάτι σαν να κρήβεις την ATI κάρτα σου.
hammerd Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 α καταλαβα...οκ μολις παρω την 5870 και την βαλω θα σας πω τι εγινε..ty all
gepall Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε παιδιά έχω μία καρτα 8800 gts σαν κύρια αλλά δεν έχει HDMI έξοδο. Μπορώ να βάλω στη 2η θέση Pci express μία ATI 2400 που έχει HDMI έξοδο ώστε να συνδέσω το pc με την τηλεόραση?
GrandGamer Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν κατάλαβα τι θες να κάνεις, γιατί να συνδέσεις το PC με την τηλεόραση;
gepall Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν κατάλαβα τι θες να κάνεις, γιατί να συνδέσεις το PC με την τηλεόραση; Για να βλέπω ταινίες HD
GrandGamer Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Νομίζω μπορείς, απλά θα πρέπει να έχεις windows 7 και να φτιάξεις μία 2η οθόνη στα win η οποία να παίζει από την 2η κάρτα, σου έχει επιλογή. Ενναλακτικά θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις κάτι τέτοιο για να συνδέσεις την TV στην ήδη υπάρχουσα κάρτα, μην νομίζεις το DVI με το HDMI δεν έχουν και μεγάλη διαφορά στην ποιότητα.
lionheart75 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 μην νομίζεις το DVI με το HDMI δεν έχουν και μεγάλη διαφορά στην ποιότητα. Δεν έχουν καμμία διαφορά στην ποιότητα εικόνας, απλώς με το hdmi περνάει και ήχος.
GrandGamer Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν έχουν καμμία διαφορά στην ποιότητα εικόνας, απλώς με το hdmi περνάει και ήχος. Βασικά ναι. Αφού λοιπόν θέλει να βλέπει ταινίες από το PC στην TV, λογικά θα έχει ήχο από το PC. Άρα μπορεί να κάνει το κόλπο με το adaptoraki.
gepall Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις αλλά με τον ήχο πως θα γίνει?
GrandGamer Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις αλλά με τον ήχο πως θα γίνει? Κοίτα, εφόσον οι ταινία παίζει από το PC θα παίζει και ο ήχος από το PC. Τώρα αν έχεις καλύτερα ηχεία κλπ στην TV δεν ξέρω πως θα τον μεταφέρεις εκεί αλλά ένας τρόπος θα ήταν να συνδέσεις εκείνα τα ηχεία στο PC Τώρα αν τα ηχεία είναι ενσωματομένα στην TV τότε καλύτερα θα παίζει από τα ηχεία του PC.
omgATI2 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 hi σε όλους;p Σύνδεσα την 8600gts που είχα για να λειτουργεί μονο το φύσηξ και στο mafia 2 όταν πέφτει πολύ πιστολίδι κολλάει πολύ το game δηλαδή πάει σαν slow motion. Φταίει η 8600 gts τώρα ? ή η 4890 που έχω main
GrandGamer Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 hi σε όλους;p Σύνδεσα την 8600gts που είχα για να λειτουργεί μονο το φύσηξ και στο mafia 2 όταν πέφτει πολύ πιστολίδι κολλάει πολύ το game δηλαδή πάει σαν slow motion. Φταίει η 8600 gts τώρα ? ή η 4890 που έχω main Έβαλες το patchaki που λίνκαρα πιο πάνω; Αν δεν το έβαλες δεν δουλεύουν τα physx από την nVidia αλλά από τον επεξεργαστή, γι αυτό κολλάει.
p_under Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 ειτε απο τον cpu να δουλευε ειτε απο την 8600 το ιδιο αποτελεσμα θα ειχε . χρειαζεται τουλαχιστον 8800-9600 or gt 240 .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.