Προς το περιεχόμενο

συνδιασμος ati και nvidia cards γινεται ?

hammerd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν αν θες αυτό που έχω κάνει και εγώ, δηλαδή ATI Graphics nVidia PhysX, τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τις οδηγίες του GenL, να είναι καλά ο άνθρωπος.

Είναι τεσταρισμένο από εμένα προσωπικά και από πολλούς άλλους και δουλέυει τέλεια.

PS: Σε Vista δεν γίνεται γιατί είναι από τα πιο fail λειτουργικά που θα βγάλει ποτέ η Microsoft.

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι. Ουσιαστηκά μπορείς να βάλεις την nVidia κάρτα να κάνει όλο το PhysX ανα πάσα στιγμή ΑΛΛΑ η nVidia κάνει τσατσιές και δεν αφήνει τον driver της να κάνει τα PhysX στην κάρτα της όταν αναγνωρίσει ATI κάρτα στο PC. Με αυτό το patch ελευθερώνεται το feature του PhysX ουσιαστικά, κάτι σαν να κρήβεις την ATI κάρτα σου.

Δημοσ.

Ρε παιδιά έχω μία καρτα 8800 gts σαν κύρια αλλά δεν έχει HDMI έξοδο.

Μπορώ να βάλω στη 2η θέση Pci express μία ATI 2400 που έχει HDMI έξοδο ώστε να συνδέσω το pc με την τηλεόραση?

Δημοσ.

Νομίζω μπορείς, απλά θα πρέπει να έχεις windows 7 και να φτιάξεις μία 2η οθόνη στα win η οποία να παίζει από την 2η κάρτα, σου έχει επιλογή.

Ενναλακτικά θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις κάτι τέτοιο για να συνδέσεις την TV στην ήδη υπάρχουσα κάρτα, μην νομίζεις το DVI με το HDMI δεν έχουν και μεγάλη διαφορά στην ποιότητα.

Δημοσ.
μην νομίζεις το DVI με το HDMI δεν έχουν και μεγάλη διαφορά στην ποιότητα.

Δεν έχουν καμμία διαφορά στην ποιότητα εικόνας, απλώς με το hdmi περνάει και ήχος. :-)

Δημοσ.
Δεν έχουν καμμία διαφορά στην ποιότητα εικόνας, απλώς με το hdmi περνάει και ήχος. :-)

Βασικά ναι. :P Αφού λοιπόν θέλει να βλέπει ταινίες από το PC στην TV, λογικά θα έχει ήχο από το PC. Άρα μπορεί να κάνει το κόλπο με το adaptoraki.

Δημοσ.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις αλλά με τον ήχο πως θα γίνει?

Κοίτα, εφόσον οι ταινία παίζει από το PC θα παίζει και ο ήχος από το PC. Τώρα αν έχεις καλύτερα ηχεία κλπ στην TV δεν ξέρω πως θα τον μεταφέρεις εκεί αλλά ένας τρόπος θα ήταν να συνδέσεις εκείνα τα ηχεία στο PC :P Τώρα αν τα ηχεία είναι ενσωματομένα στην TV τότε καλύτερα θα παίζει από τα ηχεία του PC.

Δημοσ.

hi σε όλους;p

Σύνδεσα την 8600gts που είχα για να λειτουργεί μονο το φύσηξ και στο mafia 2 όταν πέφτει πολύ πιστολίδι κολλάει πολύ το game δηλαδή πάει σαν slow motion. Φταίει η 8600 gts τώρα ? ή η 4890 που έχω main

Δημοσ.
hi σε όλους;p

Σύνδεσα την 8600gts που είχα για να λειτουργεί μονο το φύσηξ και στο mafia 2 όταν πέφτει πολύ πιστολίδι κολλάει πολύ το game δηλαδή πάει σαν slow motion. Φταίει η 8600 gts τώρα ? ή η 4890 που έχω main

Έβαλες το patchaki που λίνκαρα πιο πάνω; Αν δεν το έβαλες δεν δουλεύουν τα physx από την nVidia αλλά από τον επεξεργαστή, γι αυτό κολλάει.

Δημοσ.

ειτε απο τον cpu να δουλευε ειτε απο την 8600 το ιδιο αποτελεσμα θα ειχε . χρειαζεται τουλαχιστον 8800-9600 or gt 240 .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...