Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δυστυχώς απ'οτι βλέπω στο πλαίσιο, δεν ειναι τοσο φθηνές αυτες οι οθόνες...

Το φουλ εγγυηση ισχυει βεβαια.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πάντως από 1/1/2011 δεν θα έχει το service της Samsung η Primetel από ότι έμαθα και θα έχουμε επίσημη Samsung Hellas επιτέλους...

Αυτό είναι σίγουρο; Γιατί λέω να περιμένω μέχρι τον καινούριο χρόνο για να φτιάξω την οθόνη μου, αφού φεύγω φαντάρος και έχω όλο το χρόνο μπροστά μου για να μη σκάσω τα 80 ευρώ των μεταφορικών!

Δημοσ.
έτσι μου είπαν από το msystems.gr

κοιτα γκαντεμια! η εγγυηση μου ληγει τελη του 2010...

Μου φαινεται δε θα γλυτωσω τα 80ε πηγαινε-ελα...Και φυσικα δε θα ξαναγορασω σαμσουνγκ,ουτε καν βραστηρα νερου.:X

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Πριν ενα μηνα αγορασα την samsung 6100. Σημερα το πρωι επεσε ενας κεραυνος καπου μακρια και ακουστηκε ενα μικρο τσαφ στην τηλεοραση (σαν να σκαει ενα μικρο δυναμιτακι) και οπως ηταν φυσικο η τηλεοραση δεν ξαναλειτουργησε. Εδω να πω οτι ηταν συνδεδεμενη σε πολυπριζο προστασιας. Τωρα τι ειναι καλυτερα να κανω, να απευθυνθω στο καταστημα που την αγορασα (κωτσοβολος) η να απευθυνθω στο service της samsung απευθειας?

Δημοσ.
Πριν ενα μηνα αγορασα την samsung 6100. Σημερα το πρωι επεσε ενας κεραυνος καπου μακρια και ακουστηκε ενα μικρο τσαφ στην τηλεοραση (σαν να σκαει ενα μικρο δυναμιτακι) και οπως ηταν φυσικο η τηλεοραση δεν ξαναλειτουργησε. Εδω να πω οτι ηταν συνδεδεμενη σε πολυπριζο προστασιας. Τωρα τι ειναι καλυτερα να κανω, να απευθυνθω στο καταστημα που την αγορασα (κωτσοβολος) η να απευθυνθω στο service της samsung απευθειας?

Εποικινωνησα με την εταιρια που εχει αναλαβει το service στην Ελλαδα και μου ειπε να την παω σε εναν τεχνικο που μου προτειναν στην καλαματα (μιας και ζω νομο Μεσσηνιας). Δεν εχω αλλη λυση, θα την παω και οτι γινει αλλα φοβαμαι οτι μπλεξαμε. Διαβαζω τα χειροτερα για το service της samsung και την εξυπηρετηση στην Ελλαδα.

Δημοσ.

Εφόσον είσαι σε εγγύηση, μπορείς να εξυπηρετηθείς κι απ' τον Κωτσόβολο. Πάρ' τους κι ένα τηλ πιο πριν αν θες.

Τώρα αν είσαι πιο κοντά σε αντιπροσωπεία της Samsung ok... Μπορείς να τους το πας εκεί κατευθείαν. Βέβαια δεν ακούγονται και τα καλύτερα σχόλια για το service της Samsung αλλά τεσπα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα τους πεις ότι το πρόβλημα προήλθε από κεραυνούς.

edit: Έχε χάρη που ξεχάστηκα και διάβαζα άλλα threads :P

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Εποικινωνησα με την εταιρια που εχει αναλαβει το service στην Ελλαδα και μου ειπε να την παω σε εναν τεχνικο που μου προτειναν στην καλαματα (μιας και ζω νομο Μεσσηνιας). Δεν εχω αλλη λυση, θα την παω και οτι γινει αλλα φοβαμαι οτι μπλεξαμε. Διαβαζω τα χειροτερα για το service της samsung και την εξυπηρετηση στην Ελλαδα.

Εστω και με μεγαλη καθυστερηση να γραψω τι εγινε..... Την πηγα στον τυπο στην καλαματα οποιος την παρελαβε και μετα απο κανα τεσσαρι μερες την πηρα πισω ετοιμη. καποια πλακετα ειχε καψει. Εξυπηρετηση αψογη, ευτυχως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...