atonioz Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπέρα σε όλους, Έχω ένα προβληματάκι όσον αφόρα το δίκτυο που έχω στο σπίτι. Από router ύπαρχει ένα USR9108 και ένα bautec (δώρο του OTE ασύρματο). Με οποιοδήποτε απο τα δύο υπάρχει το παρακάτω πρόβλημα: Αν συνδεθεί παραπάνω απο ένας υπολογιστής στο ασύρματο μετά απο 5 λεπτά θα αρχίσει να πέταει τον άλλο, μπορείς να κάνεις reconnect μετά απο 1 λεπτό (όχι αμέσως, αλλά εξακολουθεί να βλέπει το ασύρματο χωρίς να μπορεί να συνδεθεί) αλλά πάλι μελλοντικά θα σε πετάξει ξανά και πάλι απο την αρχή. Δεν ξέρω τι άλλο να δοκιμάσω, παρακάτω αυτά που έχω δοκιμάσει αλλά δεν έχει λυθεί ακόμα Απενεργοποιήση DCHP και καρφωτές ip σε όλους του υπολογιστές Αλλαγή security στο wirelles wpa, open κλπ. Αλλαγή SSID Αλλαγή της ip του Router απο 192.168.1.χχχ σε 192.168.100.χχχχ κλπ Αλλαγή του Router (και με τα δύο το ίδιο συμβαίνει) Hard reset των ROUTERS Αλλαγή channel που εκπέμπει το ασύρματο Εγκατάσταση νέων drivers σε όλες τις κάρτες δικτύων των υπολογιστών Έλεγχος για ιους σε όλους τους υπολογιστές Υποψιάζομαι ότι λογικά φταίει κάποιο pc αλλά δεν το έχω εντοπίσει ακόμα, ρίχτε ιδέες στο τραπέζι ρε παιδιά, κάθε ιδέα μπορεί να βοηθήσει EDIT: Εστιάζω στα PC ή δεν ξέρω σε κάποια παρεμβολή στο ασύρματο από κάποια άλλη συσκευή? γίνεται αυτό ?
Ntinaras Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 ποσα ασυρματα πιανεις απο το σπιτι σου απο γειτονες?
atonioz Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 ποσα ασυρματα πιανεις απο το σπιτι σου απο γειτονες? Πιάνω σίγουρα 1 και κάμια φορά και 2ο, σημειώνω δε οτί τα πιάνω πολύ καιρό αυτά και δεν υπήρχε πρόβλημα παλαιότερα. +τα υπόλοιπα ασύρματα τα κατέχουν άτομα που δεν έχουν καμία σχέση με υπολογιστές.
Moderators Gi0 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Longshot,αλλα δεν χανεις τιποτα:Προφανως οι υπολογιστες δεν εχουν δηλωμενες καρφωτες ip και παιρνουν αυτοματα απο το/τα ρουτερ καποια διαθεσιμη ip ετσι?
atonioz Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Longshot,αλλα δεν χανεις τιποτα:Προφανως οι υπολογιστες δεν εχουν δηλωμενες καρφωτες ip και παιρνουν αυτοματα απο το/τα ρουτερ καποια διαθεσιμη ip ετσι? Αν μιλάς για τους δικούς μου υπολογιστές έχω δοκιμάσει όπως ανέφερα και πιο πάνω να δώσω σε όλους καρφωτές IP και πάλι τα ίδια όμως
jimdemet Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 μηπως δεν φταινε τα router αφου και τα δυο το ιδιο σου κανουν και απλα ειναι καποιο conflict μεταξυ τον pc σου.δεν γινεται ιδιο προβλημα σε δυο διαφορετικα μηχανηματα!!!
atonioz Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 μηπως δεν φταινε τα router αφου και τα δυο το ιδιο σου κανουν και απλα ειναι καποιο conflict μεταξυ τον pc σου.δεν γινεται ιδιο προβλημα σε δυο διαφορετικα μηχανηματα!!! το λέω και πιο πάνω οτι δεν φταίνε τα router (αν δεν το λέω το αφήνω να εννοηθεί ) αλλά μαλλόν κάποιο PC αλλά τί ?
pournaras Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Μηπως το ρουτερ εχει καποια επιλογη Lease time οπου κανει reset τις IP που ειναι συνδεμενες πανω του;
atonioz Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Μηπως το ρουτερ εχει καποια επιλογη Lease time οπου κανει reset τις IP που ειναι συνδεμενες πανω του; 24ώρο lease έχει αν έχει, αλλά δεν είναι αυτό μιας και το κάνει με διαφορετικά routers και το άλλο δεν έχει. Εστιάζω στα PC ή δεν ξέρω σε κάποια παρεμβολή στο ασύρματο από κάποια άλλη συσκευή? γίνεται αυτό ?
xakaitetoiaa Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Και σίγουρα δεν έχεις πειραξει κάτι απο mac filtering ??
alquiii Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Ριξε μια ματια στα event να δεις τι error σου βγαζει.
_Anonymous_ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Κανε αναβαθμιση firmware στα routers και καρτες δικτυου των pc's
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.