metmat Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Καλημέρα παιδιά. Ψάχνω να αγοράσω ένα καινούριο κινητό γιατί αυτό που ήδη έχω αργοπεθαίνει. Είμαι ανάμεσα σε δύο κυρίως. Το πρώτο είναι το samsung i7500 galaxy που είναι android και με οθόνη AMOLED. http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=cde502da-d551-404b-aa91-de0466310bf5 To δεύτερο είναι το nokia c6 με symbian http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=dbe1dca5-3b57-4ea1-bdf3-136e0ace7194 Δεν θέλω καμιά φοβερή χρήση. Πιο πολύ με ενδιαφέρει να συνδέομαι με το wifi σε σημεία που έχει και να κάνω πιο εύκολη περιήγηση στο internet. Έχω δει και το wildfire της HTC αλλά δεν έχ πάρει ποτέ κινητό της HTC και έχω τις αμφιβολίες μου καθώς κάποιοι φίλοι που είχαν πάρει HTC αντιμετώπισαν κάποια προβληματάκια!
Ypnovatis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Πραγματικά δεν μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε δυο κινητά εκ των οποίων το ένα κουβαλάει Android και το άλλο Symbian; Αν το σηκώνει η τσέπη σου πάρε το HTC Desire, είναι το μόνο τηλέφωνο για το οποίο θα άφηνα το iPhone.
metmat Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δυστυχώς το μπάτζετ μου για κινητό περιορίζεται στα 250 ευρώ περίπου. Γι αυτό έβαλα αυτές τις δύο επιλογές.
EvilEyes Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 HTC Wildfire. Δώσε 20 ευρώ παραπάνω και πάρτο, αξίζει τα χρήματά του.
darthinvader Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 HTC Wildfire. Δώσε 20 ευρώ παραπάνω και πάρτο, αξίζει τα χρήματά του. συμφωνο εχω htc wildfire (και μην ξαναακουσω τπτ οτι δεν ξερει οτι η htc εχει καλα κινητα αλλιως)καλο ειναι πολυ καλο (καλυτρο απο iphone προσωπικη αποψη)
Ypnovatis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν το ξέρω, αλλά για να στο λένε τα παιδιά κάτι ξέρουν... Και η HTC είναι κορυφαία εταιρεία, μην ακούς. Περιπτώσεις υπάρχουν παντου, τι να κάνουμε. Αστοχία υλικού. Πάντως γενικά, να κοιτάς και το λειτουργικό, γιατί αυτό είναι η καρδιά του κινητού. Τώρα το Symbian δε φτουράει μία μπροστά σε Android...
metmat Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Κι εγώ παιδιά δεν έχω προσωπική γνώμη για τα HTC. Από καναδυό φίλους είχα ακούσει ότι είχαν προβλήματα. Εδώ στο φόρουμ έχω δει πολύ καλά σχόλια σε γενικές γραμμές. Εννοείται ότι σε όλες τις μάρκες θα υπάρχουν προβλήματα. Δεν υπάρχει εταιρία που να μην έχει βγάλει ελαττωματικά κομμάτια ή συσκευές που δεν χαλάνε. Απλά επειδή δεν παρακολουθώ στενά τις εξελίξεις με τα κινητά, ζητάω την άποψή σας. Έτσι κι αλλιώς κινητό αλλάζω μια φορά στα 5 χρόνια και γι αυτό θέλω να πάρω κάτι αξιόλογο.
KAKADI Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 συμφωνο εχω htc wildfire (και μην ξαναακουσω τπτ οτι δεν ξερει οτι η htc εχει καλα κινητα αλλιως)καλο ειναι πολυ καλο (καλυτρο απο iphone προσωπικη αποψη) Απ το 3g παιζει...Για το 3gs θελει πολλα ψωμια ακομα..Αν μιλησουμε για το galaxy s ναι ειναι καλυτερο απ το 3gs...
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Η htc ειναι απο τις καλυτερες εταιρειες σε θεμα ποιοτητας κατασκευης και service. Αν παθει κατι η συσκευη την στελνεις με κουριερ στην Αγ. Παρασκευη (ή οπου βρισκεται η κοντινοτερη σου htc hellas αν δεν εισαι Αθηνα) και σε 3 max 4 εργασιμες στην στελνουν σπιτι. Για μενα go for htc οπως ειπαν και τα παιδια πανω. Παντως οχι symbian (αν και για την χρηση που το θελεις δεν θα εχεις προβλημα, απλως με android θα εχεις και το κατι παραπανω..).
opera Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=2791&idPhone2=3395 καλύτερη ανάλυση από το wildfire και καλύτερα χαρακτηριστικά (hardware software) από το ι7500
zatoichi Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 htc wildfire το πηρα στην κοπελα μου κ πεταει ... ειναι πολυ ομορφο,πολυ βολικο ,το νιωθεις κινητο κ οχι πλαστικουρα... φυσαει το κινητο ειδικα για την τιμη του δεν εχει ανταγωνιστη παρτο με κλειστα τα ματια 260e http://www.skroutz.gr/s/271442/HTC-Wildfire.html?from=suggest&keyphrase=HTC+Wildfire
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.