Προς το περιεχόμενο

Ποιο να προτιμήσω;

metmat

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά.

Ψάχνω να αγοράσω ένα καινούριο κινητό γιατί αυτό που ήδη έχω αργοπεθαίνει.

Είμαι ανάμεσα σε δύο κυρίως.

Το πρώτο είναι το samsung i7500 galaxy που είναι android και με οθόνη AMOLED.

http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=cde502da-d551-404b-aa91-de0466310bf5

To δεύτερο είναι το nokia c6 με symbian

http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=dbe1dca5-3b57-4ea1-bdf3-136e0ace7194

Δεν θέλω καμιά φοβερή χρήση. Πιο πολύ με ενδιαφέρει να συνδέομαι με το wifi σε σημεία που έχει και να κάνω πιο εύκολη περιήγηση στο internet. Έχω δει και το wildfire της HTC αλλά δεν έχ πάρει ποτέ κινητό της HTC και έχω τις αμφιβολίες μου καθώς κάποιοι φίλοι που είχαν πάρει HTC αντιμετώπισαν κάποια προβληματάκια!

Δημοσ.

Πραγματικά δεν μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε δυο κινητά εκ των οποίων το ένα κουβαλάει Android και το άλλο Symbian; :P

Αν το σηκώνει η τσέπη σου πάρε το HTC Desire, είναι το μόνο τηλέφωνο για το οποίο θα άφηνα το iPhone.

Δημοσ.

Δυστυχώς το μπάτζετ μου για κινητό περιορίζεται στα 250 ευρώ περίπου.

Γι αυτό έβαλα αυτές τις δύο επιλογές.

Δημοσ.
HTC Wildfire. Δώσε 20 ευρώ παραπάνω και πάρτο, αξίζει τα χρήματά του.

συμφωνο εχω htc wildfire (και μην ξαναακουσω τπτ οτι δεν ξερει οτι η htc εχει καλα κινητα αλλιως)καλο ειναι πολυ καλο (καλυτρο απο iphone προσωπικη αποψη)

Δημοσ.

Δεν το ξέρω, αλλά για να στο λένε τα παιδιά κάτι ξέρουν...

Και η HTC είναι κορυφαία εταιρεία, μην ακούς. Περιπτώσεις υπάρχουν παντου, τι να κάνουμε. Αστοχία υλικού.

Πάντως γενικά, να κοιτάς και το λειτουργικό, γιατί αυτό είναι η καρδιά του κινητού. Τώρα το Symbian δε φτουράει μία μπροστά σε Android...

Δημοσ.

Κι εγώ παιδιά δεν έχω προσωπική γνώμη για τα HTC. Από καναδυό φίλους είχα ακούσει ότι είχαν προβλήματα. Εδώ στο φόρουμ έχω δει πολύ καλά σχόλια σε γενικές γραμμές. Εννοείται ότι σε όλες τις μάρκες θα υπάρχουν προβλήματα. Δεν υπάρχει εταιρία που να μην έχει βγάλει ελαττωματικά κομμάτια ή συσκευές που δεν χαλάνε.

Απλά επειδή δεν παρακολουθώ στενά τις εξελίξεις με τα κινητά, ζητάω την άποψή σας. Έτσι κι αλλιώς κινητό αλλάζω μια φορά στα 5 χρόνια και γι αυτό θέλω να πάρω κάτι αξιόλογο.

Δημοσ.
συμφωνο εχω htc wildfire (και μην ξαναακουσω τπτ οτι δεν ξερει οτι η htc εχει καλα κινητα αλλιως)καλο ειναι πολυ καλο (καλυτρο απο iphone προσωπικη αποψη)

Απ το 3g παιζει...Για το 3gs θελει πολλα ψωμια ακομα..Αν μιλησουμε για το galaxy s ναι ειναι καλυτερο απ το 3gs...

• Moderators
Δημοσ.

Η htc ειναι απο τις καλυτερες εταιρειες σε θεμα ποιοτητας κατασκευης και service.

Αν παθει κατι η συσκευη την στελνεις με κουριερ στην Αγ. Παρασκευη (ή οπου βρισκεται η κοντινοτερη σου htc hellas αν δεν εισαι Αθηνα) και σε 3 max 4 εργασιμες στην στελνουν σπιτι. Για μενα go for htc οπως ειπαν και τα παιδια πανω. Παντως οχι symbian (αν και για την χρηση που το θελεις δεν θα εχεις προβλημα, απλως με android θα εχεις και το κατι παραπανω..).

Δημοσ.

htc wildfire το πηρα στην κοπελα μου κ πεταει ...

ειναι πολυ ομορφο,πολυ βολικο ,το νιωθεις κινητο κ οχι πλαστικουρα...

φυσαει το κινητο ειδικα για την τιμη του δεν εχει ανταγωνιστη παρτο με κλειστα τα ματια 260e

http://www.skroutz.gr/s/271442/HTC-Wildfire.html?from=suggest&keyphrase=HTC+Wildfire

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...