Προς το περιεχόμενο

τραγουδι παλιας ξενης ταινιας..

evi88

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει μια μελωδια σε διαφορα αρκουδακια..ακουσα οτι ειναι απο μια παλια ταινια που ίσως λεγεται "μελωδια της αγαπης"....δεν μπορω να βρω κατι σχετικα με αυτη την ταινια και με το τραγουδι αυτο..αν γνωριζει καποιος κατι.....!!

Δημοσ.

Αυτο που μου λες εσυ ειναι μαλλον το "sound of music". Ξερω καλα τι ψαχνω..το τραγουδι της βανδη "καντο αν μαγαπας' το ξερεις...η μελωδια του ρεφρεν ειναι ακριβως το τραγουδι που ψαχνω...προφανως ο φοιβοσ δεν πρωτοτυπει αυτην την φορα...ειναι καποια διασκευη μαλλον της βανδη αλλα δεν αναφερεται πουθενα .ειναι ενα αμερικανικο πιθανοτατα παμπαλαιο τραγουδι απο καποια ταινια που εκτελειται απο ντουετο..η μονη φορα που το ακουσα τελευταια ηταν απο εναν βιολιστη στην σαντορινη..αλλα εφυγα χωρις να τον ρωτησω...θελω να πεχτει με βιολι στη δεξιωση του γαμου μου..ομως εχασα την ευκαιρια που ειχα μαλλον..αν ξερετε κατι βοηθηστε με..ειναι πολυ σημαντικο

Δημοσ.

Πω τι μου θυμήσατε...παιζόταν έρωτας στο λεωφορείο μια μέρα με ένα παληκάρι και του τραγουδούσαμε τη μελωδία αυτή με το όνομα του για στίχους. χοχοχο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...