Προς το περιεχόμενο

Νέο PC μέχρι 400 ευρώ

anpho

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βοηθάω μια φίλη που θέλει να στήσει νέο PC. Διαθέτει μέχρι 400 ευρώ για το κουτί γι αυτό θα ήθελα τα φώτα σας για να διαλέξω τον καλύτερο συνδυασμό σ' αυτά τα λεφτά.

Η χρήση κυρίως του PC θα είναι σερφάρισμα, κανένα office κτλ αλλά επειδή έχει σκοπό να πάρει και μεγάλη οθόνη (για 26αρα σκέφτεται) σε λίγο καιρό και θέλει να παίζει sims 3 (έχει ένα κόλλημα με το συγκεκριμένο) στην μεγάλη οθόνη και να βλέπει καμιά ταινία θα ήθελα να ληφθεί κι αυτό υπόψιν.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις προτάσεις σας. :)

Δημοσ.

Σ' ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Πιστεύεις ότι αυτή η σύνθεση θα την καλύψει ή απλά με αυτά τα λεφτά αυτά μπορεί να πάρει; Επίσης αν είναι εύκολο μπορεί να γίνει μια σύνθεση με προϊόντα απ το ίδιο κατάστημα για μεγαλύτερη ευκολία;

Δημοσ.

Σ' ευχαριστώ πολύ. Είναι παρόμοια τα χαρακτηριστικά απ' ότι βλέπω εκτός απ το PSU που φαίνεται λίγο καλύτερο αυτό της πρώτης σου πρότασης αλλά νομίζω θα προτιμήσω τη δεύτερη πρόταση λόγω ευκολίας. :) Θα περιμένω μήπως βρεθεί και καμιά άλλη γνώμη καμιά δυο μέρες και θα προχωρήσω στην παραγγελία.

Δημοσ.

Σκέφτηκα να δώσω άλλα 40 ευρώ για κάποια καλύτερη κάρτα γραφικών και σκέφτηκα αυτή

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Gigabyte-5670-GVR567OC1GI-SVGA-PCI-Express-1GB-GV-R567OC-1GI.htm

Αξίζει τον κόπο λέτε ή έχετε κάποια άλλη ιδέα; ή κάποιο άλλο τρόπο να αξιοποιήσω καλύτερα τα έξτρα 30-40 ευρώ που μπορεί να βρω;

Αν δεν αξίζει τον κόπο θα παραμείνω στην επιλογή του vasilisga πιο πάνω

Δημοσ.
Σκέφτηκα να δώσω άλλα 40 ευρώ για κάποια καλύτερη κάρτα γραφικών και σκέφτηκα αυτή

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Gigabyte-5670-GVR567OC1GI-SVGA-PCI-Express-1GB-GV-R567OC-1GI.htm

Αξίζει τον κόπο λέτε ή έχετε κάποια άλλη ιδέα; ή κάποιο άλλο τρόπο να αξιοποιήσω καλύτερα τα έξτρα 30-40 ευρώ που μπορεί να βρω;

Αν δεν αξίζει τον κόπο θα παραμείνω στην επιλογή του vasilisga πιο πάνω

η κάρτα γραφικών που έδωσες παραπάνω είναι καλύτερη από αυτήν που έβαλε ο vasilisga αλλά από όσο ξέρω το sims που θα παίζει δεν έχει και πολλές απαιτήσεις από θέμα κάρτας γραφικών. Η ξαδέλφη μου παίζει sims σε onboard κάρτα γραφικών αν και δεν λεει κατι αυτο :P

Δημοσ.

Ωραία. Ευχαριστώ για την απάντηση. θα μείνω στην 220. Μήπως τότε να πάω για άλλα 2 giga ram; ή να το αφήσω όπως είναι;

Δημοσ.
Ωραία. Ευχαριστώ για την απάντηση. θα μείνω στην 220. Μήπως τότε να πάω για άλλα 2 giga ram; ή να το αφήσω όπως είναι;

αν βάλεις xp όχι μην βάζεις άλλη μνήμη αν βάλεις windows 7 τότε βαλε γιατί λέει ότι χρειάζεται 1,5 gb ram

Δημοσ.

δεν ειναι αναγκαστικο να εχεις 4gb για να εχεις τα 7

για απλη χρηση και τα 2 ειναι υπεραρκετα, απο εκει και περα αμα θελεις να βαλεις αλλα 2 ειναι δικο σου θεμα... ;)

Δημοσ.
δεν ειναι αναγκαστικο να εχεις 4gb για να εχεις τα 7

για απλη χρηση και τα 2 ειναι υπεραρκετα, απο εκει και περα αμα θελεις να βαλεις αλλα 2 ειναι δικο σου θεμα... ;)

ναι το ξέρω αλλά επειδή και το sims χρειάζεται 1,5gb ram και βαλε και τα προγράμματα που θα τρέχουν για αυτό + ότι θα βάλει 64bit να τα εκμεταλλευτεί :-)

Δημοσ.

Τελικά θα πάω για άλλα 2Gb :) Τελευταία ερώτηση. Μήπως είναι καλύτερα να πάω στην 9800gt στα 50 ευρώ παρά στην 220; Έχω την εντύπωση ότι και ποιο φτηνή είναι και καλύτερη.

Δημοσ.
Τελικά θα πάω για άλλα 2Gb :) Τελευταία ερώτηση. Μήπως είναι καλύτερα να πάω στην 9800gt στα 50 ευρώ παρά στην 220; Έχω την εντύπωση ότι και ποιο φτηνή είναι και καλύτερη.

αν ειναι διαθεσιμη παρτη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...