Προς το περιεχόμενο

Thermaltake Toughpower 750w προβλημα?

jackalxt660x

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα! Το τροφοδοτικο μου κανει εναν ενοχλητικο θορυβο... Ξερω οτι το προβλημα ειναι στον ανεμιστηρα του. Δεν ξερω γιατι το κανει, ομως δεν εχει φυγει τιποτα απο τη θεση του, ουτε εχει σκονη... Προς το παρον δεν εχω παρατηρησει προβλημα στην λειτουργια του PC, παρολο που δουλευει συνεχως (22-23 ωρες το 24ωρο, με 2-3 ημιωρα διαλλειματα). πρεπει να ανησυχω? Ελπιζω να μην θελει αλλαγμα, δεν ειναι καιρος για εξοδα... Thermaltake Toughpower 750w Μπορει καποιος να μου πει κατι?

Δημοσ.
Καλησπερα! Το τροφοδοτικο μου κανει εναν ενοχλητικο θορυβο... Ξερω οτι το προβλημα ειναι στον ανεμιστηρα του. Δεν ξερω γιατι το κανει, ομως δεν εχει φυγει τιποτα απο τη θεση του, ουτε εχει σκονη... Προς το παρον δεν εχω παρατηρησει προβλημα στην λειτουργια του PC, παρολο που δουλευει συνεχως (22-23 ωρες το 24ωρο, με 2-3 ημιωρα διαλλειματα). πρεπει να ανησυχω? Ελπιζω να μην θελει αλλαγμα, δεν ειναι καιρος για εξοδα... Thermaltake Toughpower 750w Μπορει καποιος να μου πει κατι?

Τι είδους ήχο κάνει δηλαδή?

Δημοσ.

Οταν λες ξερεις οτι το προβλημα ειναι στον ανεμιστηρα τι εννοεις?Περιεργο,το ιδιο τροφοδοτικο εχω και εγω απο τον Φεβρουαριο και δεν κανει κανενα θορυβο.Μηπως ειναι απο καποιον αλλο ανεμιστηρα πχ του κουτιου και οχι απο το τροφοδοτικο? Κοιτα να σιγουρευτεις απο που ακριβως προερχεται ο θορυβος.

Δημοσ.

Σαν σειρηνα περιπολικου ειναι φιλε... ασε μου εχει σπασει τα νευρα... δεν ειναι πολυ δυνατος ο θορυβος, πιο πολυ ανησυχω μην σταματησει να δουλευει. σου δινει την εντυπωση οτι εχει φυγει ο ανεμιστηρας απο τη θεση του ή μαλλον πιο σωστα, οτι φερνει λιγο ''τρελλα'' αλλα το κοιταξα και ολα ειναι σφιγμενα κανονικα και ουτε φαινεται να ''βρισκει'' ή να ζοριζεται καπου... ουτε σκονη υπαρχει, δεν βγαζω ακρη...

Δημοσ.
Σαν σειρηνα περιπολικου ειναι φιλε... ασε μου εχει σπασει τα νευρα... δεν ειναι πολυ δυνατος ο θορυβος, πιο πολυ ανησυχω μην σταματησει να δουλευει. σου δινει την εντυπωση οτι εχει φυγει ο ανεμιστηρας απο τη θεση του ή μαλλον πιο σωστα, οτι φερνει λιγο ''τρελλα'' αλλα το κοιταξα και ολα ειναι σφιγμενα κανονικα και ουτε φαινεται να ''βρισκει'' ή να ζοριζεται καπου... ουτε σκονη υπαρχει, δεν βγαζω ακρη...

Αφου εισαι 1000% σιγουρος οτι κανει ο ανεμιστηρας του τροφοδοτικου μην τον αφησεις.Να πας το τροφοδοτικο για αλλαγη.Εχει εγγυηση,ετσι δεν ειναι?

Δημοσ.

Ειναι σιγουρα ο ανεμιστηρας. τον σταματησα προσεκτικα και σταματησε κι ο θορυβος οταν ξεκινησε παλι... επανηλθε και ο θορυβος. εγω το εχω τρια χρονια δεν ειναι καινουργιο, αλλα ο θορυβος αρχισε πριν μια εβδομαδα

Δημοσ.
Ειναι σιγουρα ο ανεμιστηρας. τον σταματησα προσεκτικα και σταματησε κι ο θορυβος οταν ξεκινησε παλι... επανηλθε και ο θορυβος. εγω το εχω τρια χρονια δεν ειναι καινουργιο, αλλα ο θορυβος αρχισε πριν μια εβδομαδα

Αρα γιοκ εγγυηση.Αμα πιανουν λιγο τα χερια σου παρε εναν αθορυβο ανεμιστηρα και αλλαξε τον μονος σου.Δεν ειναι δυσκολο.Ετσι ειχα κανει και εγω σε ενα αλλο τροφοδοτικο που ειχα,μια δουλευε ο ανεμιστηρας του,μια δεν δουλευε.Ετσι εισαι λεω,παιρνω εναν coolermaster με 4 ευρωπουλα και μεγεια μου.

Δημοσ.

Γεαπ - διάλεξε έναν αθόρυβο 12άρι, πάρε τον καλό σου κόφτη και λίγο θερμοσυστελόμενο και από εκεί και πέρα 5 λεπτά δουλειά είναι.

Tip: Βγάζεις το pc από την πρίζα και πατάς 2-3 φορές το power button - να μην αδειάσουν πάνω σου οι πυκνωτές :-D

Δημοσ.

Ασχολουμαι με κατασκευες γενικα απο μικρο παιδι, επαγγελματικα και μη, αλλα να σου πω την αληθεια το τροφοδοτικο φοβαμαι λιγο να το ανοιξω εντελως... αλλα αφου το εκανες εσυ, θα το κανω κι εγω... θα κοιταξω τωρα στο e-shop για ανεμιστ. Σ'ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σου!

Δημοσ.
Ασχολουμαι με κατασκευες γενικα απο μικρο παιδι, επαγγελματικα και μη, αλλα να σου πω την αληθεια το τροφοδοτικο φοβαμαι λιγο να το ανοιξω εντελως... αλλα αφου το εκανες εσυ, θα το κανω κι εγω... θα κοιταξω τωρα στο e-shop για ανεμιστ. Σ'ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σου!

Γιατι,τι εχω εγω? :lol: :lol:

Πλακα σε κανω ρε.ΕΙναι πολυ ευκολο.Μην το σκεφτεσαι καν.Πιο πολυ κοπο εχει να το αποσυνδεσεις απο την μητρικη και να το βγαλεις εξω απο το να το ανοιξεις.

---------- Προσθήκη στις 01:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:43 ----------

Tip: Βγάζεις το pc από την πρίζα και πατάς 2-3 φορές το power button - να μην αδειάσουν πάνω σου οι πυκνωτές :-D

Εννοειτε,αν και μεχρι να το αποσυνδεσει και να το βγαλει-ανοιξει θα ξεφορτισουν αλλα για καλο-κακο παταμε 2-3 φορες το Power button. :-)

Δημοσ.

Το μονο που εχεις ειναι καλη θεληση να με βοηθησεις! ευχαριστω κι εσενα και τους υπολοιπους φιλους... και να φανταστεις οτι εβαζα στοιχημα πως δεν θα απαντησει κανεις... διαβασα σε ενα αλλο forum μολις τωρα, οτι μπορεις να ριξεις λιγο λαδακι, αλλα οπως ειπα, φοβαμαι λιγο να κανω τετοια πραγματα με το τροφοδοτικο... ποτε δεν ξερεις τι μπορει να ''τηγανισει'' το λαδι!...

Δημοσ.
Το μονο που εχεις ειναι καλη θεληση να με βοηθησεις! ευχαριστω κι εσενα και τους υπολοιπους φιλους... και να φανταστεις οτι εβαζα στοιχημα πως δεν θα απαντησει κανεις... διαβασα σε ενα αλλο forum μολις τωρα, οτι μπορεις να ριξεις λιγο λαδακι, αλλα οπως ειπα, φοβαμαι λιγο να κανω τετοια πραγματα με το τροφοδοτικο... ποτε δεν ξερεις τι μπορει να ''τηγανισει'' το λαδι!...

Μπα,με το λαδι στρωνουν για λιγο και μετα παλι τα ιδια.Με την αλλαγη ησυχαζεις.Αφου το τροφοδοτικο δουλευει χωρις αλλο προβλημα αξιζει να το επιχειρισεις.Θα παρεις και την χαρα του φτιαξτο μονος σου.Ειναι πολυ απλο θα δεις.Και αμα κολλησεις καπου,που δεν υπαρχει περιπτωση, εδω ειμαστε.

Δημοσ.

Σωστος ο pano 5 χρονακια εγγυηση εχουν!Μη το ανοιξεις πηγαινε το πρωτα ουτος η αλλος μιας και αυτα τα εφτιαχνε η

CWT για κατι αντιστοιχο σημερα θα δωσεις 100Ε++ δε τα λες και λιγα ;)

Δημοσ.
Γεαπ - διάλεξε έναν αθόρυβο 12άρι, πάρε τον καλό σου κόφτη και λίγο θερμοσυστελόμενο και από εκεί και πέρα 5 λεπτά δουλειά είναι.

Νομίζω ότι τα TT έχουν 14άρι ανεμιστήρα. Το πιο πιθανό είναι να συνδέεται με δίπινο και να μην χρειάζεται κολλητήρι.

Απλά να προσέξει να πάρει ανεμιστήρα που να δίνει καλή ροή αέρα (με πολλά cfm).

Αν έχει βέβαια εγγύηση ας το επιστρέψει καλύτερα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...