CENTAURUS Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Υπάρχει τρόπος (έτοιμος ή μη) ωστε να περαστεί ο τηλεφωνικός κατάλογος στο κινητό μου (σα πρόγραμμα) ωστε να μπορώ ανα πάσα στιγμή να βρω το τηλ από κάποιον ή αντίστροφα? κάποτε νομίζω πως είxαν μοιράσει όλον τον κατάλογο σε ένα cd/dvd ...
frou frou Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Τηλ.κατάλογο του οτε εννοείς? μπορείς να βαλεις ίντερνετ στο κινητο σου να εγκαταστησεις το μινι οπερα και να βάλεις στο σελιδοδείκτη τη διευθυνση www.whitepages.gr ειναι η σελίδα του οτε απο κει βρισκεις τηλ σταθερά ή βάζοντας το τηλ σε φορμα σου βγάζει σε ποιον ανήκει.εγω στο καρτοκινητο μου αυτό έχω και στο f2go και στο vodafone καρτοκινητό.αυτή ειναι η καλύτερη λυση,για πρόγραμμα δεν νομίζω να υπαρχει,το cd που λες πρεπει να ναι το hellas navigator,το εχω σε εκδοση 2001 αλλά κανει για ηλ.υπολογιστη,καποια εφημερίδα το έδινε πριν 2-3 χρόνια τη νεοτερη εκδοση μπες στο ιντερνετ και ψάξτο αν μπορεις να κατεβάσεις στον υπολογιστη σου δωρεαν εκδοση
CENTAURUS Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 ναι...του οτε εννοουσα...δεν θέλω να χρεώνομαι για ιντερνετ για αυτο με ενδιαφερει κατι σαν προγραμμα πχ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.