Lucifer Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Μερικές ερωτήσεις: 1) Ποια είναι η εμπειρία σας ή η εμπειρία κάποιων γνωστών σας από επίσκεψη σε σύμβουλο ψυχικής υγείας; Όχι ψυχολόγο ή ψυχίατρο, απλή συμβουλευτική φάση. 2) Θα πηγαίνατε ή θα σας ενδιέφερε να μάθετε τη διαδικασία; 3) Έχετε δουλέψει ή ξέρετε κάποιον που έχει δουλέψει σε εταιρεία, στην οποία λειτουργούσε συμβουλευτική για εργασιακή ψυχολογία στο τμήμα προσωπικού πχ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων ε.
htps Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 3) Έχετε δουλέψει ή ξέρετε κάποιον που έχει δουλέψει σε εταιρεία, στην οποία λειτουργούσε συμβουλευτική για εργασιακή ψυχολογία στο τμήμα προσωπικού πχ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων ε. Αυτο ακριβως κανω ως ενα μερος των υποχρεωσεων μου στην εταιρεια μου.Γινε λιγο πιο συγκεκριμενος
Lucifer Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Ενδιαφέρομαι κυρίως για το τι γίνεται με αυτό το θέμα στην Ελλάδα, htps. Έχεις καμία ιδέα;
htps Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Ενδιαφέρομαι κυρίως για το τι γίνεται με αυτό το θέμα στην Ελλάδα, htps. Έχεις καμία ιδέα; Eιναι λιγο θολα τα πραγματα κ για μενα,περα του οτι βρισκομαι στην Ελλαδα αυτη την περιοδο με αλλες υποχρεωσεις απο την εταιρεια μου Σε γενικες γραμμες το Life Coatching στην Ελλαδα εχει αποκτησει δυναμικο τα τελευταια 3-4 χρονια απο οτι καταλαβαινω.Ουσιαστικα ομως για καλη δουλεια φανταζομαι πρεπει να απευθυνθεις σε ιδιωτες (εχω γνωρισει μαλιστα μερικους φετος κ εχω εντυπωσιαστει απο την δουλεια τους) και συμβουλους που εργαζονται ως ελευθεροι επαγγελματιες ανεξαρτητα. Εναλλακτικα it's down στο πως δουλευει η καθε εταιρεια (εαν ενδιαφερεσαι μονο για Εργασιακη Ψυχολογια) κ συνηθως μιλαμε για μεγαλες εταιρειες που μπορουν να παρεχουν καλη πληροφορηση σε αυτο το θεμα Δυστυχως για Ελλαδα οι γνωσεις μου ειναι περιορισμενες.Ενα γενικο μονο μπορω να πω κ αυτο θολο
Lucifer Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Σε κάθε περίπτωση, ευχαριστώ. Αν κάποιος έχει την όποια εμπειρία ή γνωρίζει κάποιον που την έχει, πληζ ασίστ.
De@th L0rd Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Μερικές ερωτήσεις: 1) Ποια είναι η εμπειρία σας ή η εμπειρία κάποιων γνωστών σας από επίσκεψη σε σύμβουλο ψυχικής υγείας; Όχι ψυχολόγο ή ψυχίατρο, απλή συμβουλευτική φάση. 2) Θα πηγαίνατε ή θα σας ενδιέφερε να μάθετε τη διαδικασία; 3) Έχετε δουλέψει ή ξέρετε κάποιον που έχει δουλέψει σε εταιρεία, στην οποία λειτουργούσε συμβουλευτική για εργασιακή ψυχολογία στο τμήμα προσωπικού πχ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων ε. 1) Δεν είχα επαφή μέχρι τώρα 2) Θα με ενδιέφερε πάρα πολύ να πάω κ να μάθω τη διαδικασία 3) Είχα γνωστούς αλλά δε πήγαιναν "Γιατί δεν ήταν τρελοί".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.