lexmark Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι απο τα λιγα που προλαβα να διαβασω μεχρι και πριν λιγο θελω και certificate. Εδω μπαινουμε σε αγνωστες περιοχες τωρα Το διαβαζω και επανερχομαι με τυχον αποριες. Ευχαριστω πολυ alquiii
nske Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 ΕΝα απο τα καλυτερα για μενα ειναι το openvpn αλλα ειναι μονο για Linux kai vmware. Παίζει μια χαρά και σε Windows.
poulinos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Οχι αυτο. Για απλο σερφαρισμα εννοω. Απλα να φαινεται πχ οτι συνδεομαι στο insomnia απο την 94.71.34.445 ip, που ειναι αυτη του σπιτιου μου, κι οχι απο την 95.32.54.566 που ειναι της καφετεριας. remote desktop Το pc που ειναι στο σπιτι.και θα φαινεται οτι γινονται ολα απο αυτο.
lexmark Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Αλλη μια ερωτηση σχετικα με το VPN server που εχω φτιαξει. Μπορω να δω την κινηση που κανει ο client οποτε συνδεεται με τον server μου. Κι αν γινεται να βαλω και limit; Και ξεκαθαριζω. Δεν με ενδιαφερει να δω που μπαινει και που δεν μπαινει (εγω εμπαινα μεχρι στιγμης και τωρα και η αδερφη μου). Απλα να δω ποσα kbps μου τρωει συνολικα.
poulinos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 δεν ξερω αν ο vpn server σου σε αφηνει να ορισεις τετοια.αλλιως θα μπορουσε να μπει limit στην αδερφη σου.
lexmark Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Ο Vpn server ειναι στημενος σε ενα μηχανημα που τρεχει το WHS. Αυτο με το limit πως μπορω να το κανω; Γινεται με netlimiter; Δεν το εχω κοιταξει ποτε βλεπεις!
poulinos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Ο Vpn server ειναι στημενος σε ενα μηχανημα που τρεχει το WHS. Αυτο με το limit πως μπορω να το κανω; Γινεται με netlimiter; Δεν το εχω κοιταξει ποτε βλεπεις! το net limiter θα πρεπει να το βαλεις στο pc της αδερφης σου.σου δειχνει τα προγραμματα που τρεχουν και βαζεις Limit upload kai download αρκει να μην το κλεινει.αμα το βαλεις στο pc σου ισως να παιξει εκει.το βαζεις και απλα ανοιγεις το vpn προγραμμα λογικα θα το βρεις μεσα στο Net limiter αφου καποιο service του θα τρεχει και του λες οτι max upload (send) απο τον vpn server ταδε Kbytes
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.