Προς το περιεχόμενο

Αριστεροχειρια.Ποσοι ειμαστε τελικα κ κατα ποσο διαφερουμε αληθεια?

htps

Είστε:  

127 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Είστε:

• Δεξιόχειρας.
    • Αριστερόχειρας.
    • Αμφίχειρας.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεξιοχειρας εγω αλλα μπορω να ζωγραφισω και με αριστερο και να γραψω με πολυ πολυ ασχημα γραμματα.Δν πιανεται υποθετω για αμφιχειρας. :(

• Απαντ. 175
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεξιόχειρας, αλλά επειδή βλέπω ότι πολλοί αναφέρουν το Μπασκετ, εγώ μετά απο πολύ εξάσκηση και Layup κάνω με το αριστερό και σουτ και όλες τις τρίπλες κτλ. Οπότε κάποια θέματα είναι απλά εξάσκηση. Π.χ με το αριστερό πατάς τα τάστα τις κιθάρας που κάνουν σαφώς δυσκολότερες κινήσεις απο το δεξί.

Δημοσ.

Κάργα αριστερόχειρας κι εγώ. Το δεξί χέρι χρησιμοποιείται κυρίως για αντίβαρο και για το ποντίκι του η/υ. Με το πόδι η κατάσταση είναι κάπως καλύτερη καθώς, παλιά τουλάχιστον, μπορούσα να κλωτσήσω και καμιά μπάλα...

Δημοσ.

Αμφίχειρας εδώ. Γραφω με το δεξί , τρωω με το αριστερο (κραταω δλδ μαχαιροπιρουνα αναποδα...τρωω γαριδακια με το αριστερο ΜΟΝΟ), παιζω μπασκετ με το αριστερο (στο σουτ έχω και τα 2 χέρια αλλα το δεξί είναι σαφώς καλύτερο), spanking πάντως και με τα 2. Γενικότερα πολλές φορές αμφιταλαντευομαι για το χέρι που θα χρησιμοποιήσω και κάποιες φορές επιλέγω το λαθος και εν συνεχεία αλλάζω.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

παιδια,οσο εχω παρακολουθησει την συζητηση δεν μπορω να βρω καποιον με παρομοια περιπτωση με εμενα.γραφω με το αριστερο,πιανω το πιρουνι με το

αριστερο,το ποντικι,την οδοντοβουρτσα,τα περισσοτερα με το αριστερο,αλλα το ψαλιδι με το δεξι,αφου αμα προσπαθησω να το πιασω με το αριστερο πονανε τα δαχτυλα μου,ισως γιατι η μητερα μου δεν με βοηθησε ποτε γιατι πιστευε

οτι εχω προβλημα και μου εδενε το αριστερο πισω απο την πλατη =.= τι ειμαι? εχω μπερδευτει!

Δημοσ.

κακοποιημένη από τη μητέρα σου.

δεν ξερεις τι τραβηξα και τι χαστουκια ετρωγα για να μαθω με το δεξι,μεχρι που την επεισε η δασκαλα μου στην πρωτη δημοτικου οτι δεν ειναι προβλημα...

Δημοσ.

παιδια,οσο εχω παρακολουθησει την συζητηση δεν μπορω να βρω καποιον με παρομοια περιπτωση με εμενα.γραφω με το αριστερο,πιανω το πιρουνι με το

αριστερο,το ποντικι,την οδοντοβουρτσα,τα περισσοτερα με το αριστερο,αλλα το ψαλιδι με το δεξι,αφου αμα προσπαθησω να το πιασω με το αριστερο πονανε τα δαχτυλα μου,ισως γιατι η μητερα μου δεν με βοηθησε ποτε γιατι πιστευε

οτι εχω προβλημα και μου εδενε το αριστερο πισω απο την πλατη =.= τι ειμαι? εχω μπερδευτει!

Wtf! :confused: Θες να το εμπλουτισουμε λιγο με φρικιαστικες λεπτομεριες και να γραψουμε κανα σεναριο; :P

ΥΓ. Δε πειραζει που δε τα κανεις ολα με το αριστερο, σιγα το πραγμα.

Δημοσ.

πολλοί γονείς την κάνανε παλιά αυτή τη μαλακία, θεωρούσαν κακό να χρησιμοποιεί το παιδί το αριστερό αντί για το δεξί. Και η γνιέκαμ έτσι, της έβγαινε να γράψει με το αριστερό και η μάνατς με το ζόρι την έβαζε να χρησιμοποιεί το δεξί. Εκτός του ότι ο γραφικός της χαρακτήρας είναι τόσο άθλιος που θα έκανε ακόμα και γιατρό του ΙΚΑ να χλωμιάσει, έχει και μια ελαφριά μορφή δυσλεξίας που ο ειδικός της είπε ότι ίσως οφείλεται σε αυτό.

Δημοσ.

Wtf! :confused: Θες να το εμπλουτισουμε λιγο με φρικιαστικες λεπτομεριες και να γραψουμε κανα σεναριο; :P

ΥΓ. Δε πειραζει που δε τα κανεις ολα με το αριστερο, σιγα το πραγμα.

περα απ'την πλακα,δεν με αφηνε να ζωγραφισω το παιδι με το αριστερο!μου φωναζε και μου επαιρνε τους μαρκαδορους απο το χερι!

μια φορα μου το εδεσε πισω,οταν αρχισε το σχολειο και ειχα να κανω μια αντιγραφη,ξερεις,αυτα τα δυσκολα της πρωτης ταξης :P

Δημοσ.

Ας μηνύσουμε τις μητέρες σας (λεφτερ, ελπίζω έτσι να αποκαλείς την πεθερά) για κακοποίηση.

Δικαιούμαι ένα 3% από τα κέρδη για την ιδέα.

Δημοσ.

Δε ξερω τι σχεση εχεις με τη μανα σου αλλα αν μου τα κανε εμενα αυτα θα την ειχε παρει ο ξερεις-ποιος τωρα. Χωρις παρεξηγηση.

Δημοσ.

Δε ξερω τι σχεση εχεις με τη μανα σου αλλα αν μου τα κανε εμενα αυτα θα την ειχε παρει ο ξερεις-ποιος τωρα. Χωρις παρεξηγηση.

τωρα το εχει αποδεχθει,αλλα ακομα σκαλωνει οταν με βλεπει να γραφω και ξυνιζει την μουρη της (btw μιλα ελευθερα,δεν παρεξηγουμαι!)

Δημοσ.

τι περίπου θα έκανες στην μάνα δηλαδή, όντας σε ηλικία 5 ή 6 ή 7 ασπούμε. Τίποτα πιστεύω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...