Προς το περιεχόμενο

Αριστεροχειρια.Ποσοι ειμαστε τελικα κ κατα ποσο διαφερουμε αληθεια?

htps

Είστε:  

127 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Είστε:

• Δεξιόχειρας.
    • Αριστερόχειρας.
    • Αμφίχειρας.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 175
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Να κοιτάξεις το σίδηρο σου. Νο joke.

Εγώ προσωπικά στις τελευταίες εξετάσεις είχα αιματοκρίτη 47 αν θυμάμαι καλά (ή 45 κάτι τέτοιο πολύ ψηλό) και φεριτίνη αρκετά καλή...

Δημοσ.
Εγώ προσωπικά στις τελευταίες εξετάσεις είχα αιματοκρίτη 47 αν θυμάμαι καλά (ή 45 κάτι τέτοιο πολύ ψηλό) και φεριτίνη αρκετά καλή...

τι πολύ ψηλο ρε; :P

51 κάτι είχα

Δημοσ.
μου την εσπαγε αυτος ο τυπος βασικα

Πειτε λιγο,απο θεμα συγκεντρωσης πως τα πατε γενικα οι αριστεροχειρες?

Εγώ προσοπικα αν δεν έχω λίγη μουσική η έστω την τηλεόραση ανοικτή δεν μπορώ να συγκεντρωθώ να διαβασω , η απόλυτη ησυχία με τρελαίνει

Δημοσ.
Για ρίξε καμιά λεπτομέρεια αν μπορείς.

καλα υπερβολικος ημουν.Κυριως ειναι η σπαστικη υπερκινητικοτητα μου,το ευσυγκινητο του χαρακτηρα μου (περισσοτερο personality trait αυτο).Η αδυναμια συγκεντρωσης για πολυ ωρα κ η αισχρη αισθηση του προσανατολισμου μου.

Σε γενικες γραμμες εχω δημιουργησει συγκεκριμενες επιτυχημενες τεχνικες κ στρατηγικες απο πολυ μικρη ηλικια κ ετσι ουσιαστικα ελαχιστη επιπτωση εχουν ολα τα παραπανω επι της ουσιας στην ζωη μου

Δημοσ.
Η αδυναμια συγκεντρωσης για πολυ ωρα

Ναι αυτό λέω, καμιά έρευνα/πηγή/link/οτιδήποτε πάνω σε αυτό το θέμα? Πέρα από αριστεροδεξιοχειρίες και τα λοιπά, απλά για offtopic ενημέρωση πάνω στο θέμα αν είχες τίποτα θα με βοηθούσες.

Δημοσ.

εγω 6 . . .

Δημοσ.
Ναι αυτό λέω, καμιά έρευνα/πηγή/link/οτιδήποτε πάνω σε αυτό το θέμα? Πέρα από αριστεροδεξιοχειρίες και τα λοιπά, απλά για offtopic ενημέρωση πάνω στο θέμα αν είχες τίποτα θα με βοηθούσες.

Τι θελεις να μαθεις ακριβως?Η προσοχη πχ ειναι ενα απο τα βασικα cognitive functions του ανθρωπου κ η διασπαση της σε σημαντικο βαθμο αποτελει διαταραχη.Κυριως μιλαμε για ADHD η οποια σε αρκετες περιπτωσεις μπορει να παραμεινει χωρις διαγνωση εαν ειναι σχετικα ηπια,παρολα αυτα ακομα κ σε ηπιες περιπτωσεις η ADHD εχει σημαντικη υποβιβαση της ποιοτητας ζωης του ασθενη

Δημοσ.

εγώ δλδ παίζει να το χω αυτό;

Όταν κάνω μια δουλειά με ενοχλεί ο παραμικρός θόρυβος,σε σημείο να θέλω όπλο για τους γείτονες φάση,ξανασυγκεντρώνομαι μετά απο ώρα αν τύχει κάτι τέτοιο

Δημοσ.
Τι θελεις να μαθεις ακριβως?

Περίπου αυτά που έγραψε ο elven, δεν μπορώ να διαβάσω (όχι απαραιτήτως για μάθημα, γενικά) αν υπάρχει θόρυβος, ακόμα και τηλεόραση στο mute, δεν μπορώ να διαβάσω και να μου δίνουν πληροφορίες, δεν μπορώ να κάνω αυτό που βλέπω μερικούς και κάνουν στις βιβλιοθήκες:

Κάθονται 10 το πρωί και σηκώνονται από το βιβλίο λίγο πριν βραδιάσει, άντε και για κάνα κατούρημα ενδιάμεσα. Γενικά αντιμετωπίζεται ήπια, είναι συχνό φαινόμενο (άρα δεν χρήζει προσοχής), έχει επίσημη ονομασία?

Σε καιρούς εξεταστικής ακόμα κι όταν χρειάζεται γερό διάβασμα, καμία συγκέντρωση άνω του μισαώρου, με αποτέλεσμα να γαμιέται ο Δίας στον προγραμματισμό.

Φυσικά δεν μιλάμε για το κλασικό φοιτητοκωλοβάρεμα σε περίπτωση βαρεμάρας/νύστας.

Δημοσ.
Περίπου αυτά που έγραψε ο elven, δεν μπορώ να διαβάσω (όχι απαραιτήτως για μάθημα, γενικά) αν υπάρχει θόρυβος, ακόμα και τηλεόραση στο mute, δεν μπορώ να διαβάσω και να μου δίνουν πληροφορίες, δεν μπορώ να κάνω αυτό που βλέπω μερικούς και κάνουν στις βιβλιοθήκες:

Κάθονται 10 το πρωί και σηκώνονται από το βιβλίο λίγο πριν βραδιάσει, άντε και για κάνα κατούρημα ενδιάμεσα. Γενικά αντιμετωπίζεται ήπια, είναι συχνό φαινόμενο (άρα δεν χρήζει προσοχής), έχει επίσημη ονομασία?

Σε καιρούς εξεταστικής ακόμα κι όταν χρειάζεται γερό διάβασμα, καμία συγκέντρωση άνω του μισαώρου, με αποτέλεσμα να γαμιέται ο Δίας στον προγραμματισμό.

Φυσικά δεν μιλάμε για το κλασικό φοιτητοκωλοβάρεμα σε περίπτωση βαρεμάρας/νύστας.

Κοιτα μπορω να απαντησω ως ενα βαθμο κ σιγουρα δεν ειναι στο πεδιο of my expertise οι νευρολογικες διαταραχες.

Σε γενικες γραμμες κ επειδη θυμαμαι κ στο παρελθον πριν καποια χρονια ειχες κανει αναφορα για προβληματα με τον υπνο ,θα προτεινα να δεις καποιο γιατρο να ερευνηθει περισσοτερο...

Ουτε μπορω να πω οτι ειναι ADHD η κατι αλλο...τελοσπαντων δεν θα ειμαι εγω αυτος που θα το πει.

Καλυτερα σε καποιον ειδικο γιατρο.Νευρολογο-Ψυχιατρο κατα προτιμηση εφοσον νιωθεις οτι πεφτει σημαντικα η ποιοτητα της ζωης σου

Δημοσ.

σιγα μην φταιει ο σιδηρος...

Δεν είπα βρε παιδιά ότι θα είναι στάνταρ από αυτό, αλλά η σοβαρή έλλειψη σιδήρου έχει χοντρό χαρακτηριστικό την έλλειψη συγκέντρωσης σε ανυπόφορο βαθμό, οπότε δεν είναι να το περνάμε στο ντούκου, εγώ θα το κοιτούσα ως μια πιθανότητα. Το έχω περάσει για ένα 3μηνο που δεν ήξερα ακόμη από τι ήταν και το να βγάλω την ημέρα στην δουλειά (που ήταν και δημιουργικό το αντικείμενο μου, πίκρα μαύρη) ήταν απλά γολγοθάς με όλη την έννοια, δεν θέλω καν να το θυμάμαι. Τεσπα, εγώ θα τσέκαρα πρώτα τα απλά παρά τα πολύπλοκα -περι νευρολογικών διαταραχών- και με την αφαιρετική θα πήγαινα στο επόμενο. But whatever floats your boat ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...