Προς το περιεχόμενο

Αριστεροχειρια.Ποσοι ειμαστε τελικα κ κατα ποσο διαφερουμε αληθεια?

htps

Είστε:  

127 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Είστε:

• Δεξιόχειρας.
    • Αριστερόχειρας.
    • Αμφίχειρας.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 175
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αρα συνοψιζοντας..ειμαστε για τα μπαζα αναφορικα με τον προσανατολισμο,μερικοι ειναι ευαισθητοι,προσωπικα ειμαι κ τρομερα αδεξιος,ισως πεθαινουμε νωριτερα κ ισως εχουμε μεγαλυτερα ποσοστα ομοφυλοφιλιας,δυσλεξιας,αυτισμου κ ψυχωσης.

Παρολα αυτα ειμαστε πανεξυπνοι κ αρχηγοπουλα :-D

Απο τους διασημους διαλεγω σαν role model τον προγονο μας Μ.Αλεξανδρο που ηταν κ μωρακλας κ το σιδερωνε το πουκασιμο αμα λαχει :-D

Δημοσ.

Aυτή τη στιγμή 9:15 (13/9/2010) το ποσοστό των δεξιόχειρων (65% περίπου) ταυτίζεται με το ποσοστό των ατόμων που επιθυμούν την απαγόρευση του καπνίσματως σε όλους τους κλειστούς δημόσιους χώρους (65%). Λινκ

Τυχαίο?

Δημοσ.

Ανάλογα το τι κάνουμε.

Αν διαβάζω για τη θεωρία των χορδών εχω απίστευτη, αν κοιτάω να περάσω κανα μάθημα γιατί έχει μαζευτεί τόσο πράμα που θα αρχίσω να το μοιράζω, δεν έχω την παραμικρή...

Δημοσ.
Ανάλογα το τι κάνουμε.

Αν διαβάζω για τη θεωρία των χορδών εχω απίστευτη, αν κοιτάω να περάσω κανα μάθημα γιατί έχει μαζευτεί τόσο πράμα που θα αρχίσω να το μοιράζω, δεν έχω την παραμικρή...

Καλος εισαι εσυ...προσωπικα απο συγκεντρωση γιοκ.Το πολυ 7 λεπτα καταφερνω να συγκεντρωθω σε κατι.Χαρακτηριστικο οταν διαβαζα στις εξετασεις στο uni ,απο τα νευρα μου φευγανε τα βιβλια χιλιομετρα μακρια καθε φορα που εσπαγε η συγκεντρωση.

Μπορειτε να φανταστειτε το δραμα που ζουσαν εκαστοτε συμφοιτητες μου οταν διαβαζαμε παρεα

Καλα δεν συζητημε οτι για να διαβασω πρεπει να περπαταω πανω κατω ασταματητα

Αληθεια υπερκινητικος ειναι κανεις?Θα ελεγα οτι στο λεξικο θα βρειτε την φωτο μου στον ορισμο της υπερκινητικοτητας.Εχω σπασει τα νευρα σε πολυ κοσμο,ειδικα οταν καθομαι κ το γονατο παει πανω κατω λες κ εχω ADHD (α, κ αυτο μας το φορτωνουν)

Δημοσ.
Πως την έβγαλες τη σχολή να πάρει... :P

με τον παλιομοδιτικο Ελληνικο τροπο.Μισο τονο φετα κ 1 τονο ελαιολαδο απο Ελλαδα για ολα τα ετη....κουραστηκα πολυ στην μεταφορα ειναι η αληθεια.Κ αυτοι οι Αγγλοι πολυ λιμαρια,λες κ δεν εχουν ξαναδει ελαιολαδο κ φετα.

Δημοσ.

Η φέτα που κολλάει;

Badboy το θέμα νομίζω είχε εξαρχής χιουμοριστικό χαρακτήρα.

Δεν πιστεύω ότι η αριστεροχειρία είναι κάτι τυχαίο, συνδέεται με γονίδιο μάλλον και ενδεχομένως να υπάρχει κάποια σύνδεση με κάποιες καταστάσεις. Όχι, επίκτητες φυσικά. Κληρονομικές. Μικρότερο προσδόκιμο ζωής πχ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...