Προς το περιεχόμενο

Αριστεροχειρια.Ποσοι ειμαστε τελικα κ κατα ποσο διαφερουμε αληθεια?

htps

Είστε:  

127 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Είστε:

• Δεξιόχειρας.
    • Αριστερόχειρας.
    • Αμφίχειρας.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
αρκετοι φιλοι μου αριστεροχειρες φαινεται οτι ειναι αμφιδεξιοι μεχρι καποιου βαθμου

έτσι είμαι και εγώ :P

Το ρολοι ομως κλασικα στο αριστερο εγω.Δεν με βολευει αλλιως

παραδοσιακά είναι κατασκευασμένα για το αριστερό χέρι, ώστε να αλλάζεις την ώρα με το δεξί χέρι στα ρολόγια που έχουν δείκτες :-)

Πάντως από δύναμη... είναι πιο δυνατό το δεξί. Μπάσκετ με το δεξί παίζω. Χρησιμοποιώ και το αριστερό αλλά λιγότερο επιδέξια.

τα ίδια και εγώ, σουτάρω με το δεξί αλλά κάνω σωστά μόνο αριστερό layup, δεξί δεν βγαίνει με τπτ σωστά...

ποδόσφαιρο αντιθέτως μόνο με το αριστερό πόδι :P

• Απαντ. 175
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εχει κανει καποιος αριστεροχειρας επισημο IQ test?Θα μας πει το result?

Παντως εχω κανει κ εγω επισημο στην Βρετανια.Δεν βρισκομαι στον μεσο ορο.

Δημοσ.
γιατί μου το επέβαλε η μαμά μου απ' ότι έμαθα.

Kι εγώ μεταλλαγμένο με το ζόρι, γαμώ τις προκαταλήψεις τους απο τις εποχές των σπηλαίων και το κουκούτσι για μυαλό, το θυμήθηκα και μου ανέβηκε το αίμα τώρα, λοβοτομή που τους χρειάζεται. :mad: Πάντως προφανώς επειδή η μετάλλαξη έγινε σε πολύ μικρή ηλικία, είναι σαν να μην υπήρξε ένα πράμα, δηλ. δεν λειτουργώ σαν εσένα, κανονικά λειτουργώ σε όλα ως δεξιόχειρας και είναι αυτό που μου βγαίνει φυσικά. Απλά παρατηρώ π.χ. μια ευκολία σε σύγκριση με πολλούς δεξιόχειρες να κάνω και κάποια πράγματα με το αριστερό. Και το γράψιμο μέσα σ'αυτό.

Δημοσ.
Κι αν έχει κάνει κι έχει βγάλει 120 ας πούμε? ή 80?

Εδώ εδώ εδώ.

75.

τι κερδίζω;

(ναι είμαι)

Δημοσ.

Ωπα! Αυτο με τον απιστευτα "καλο" προσανατολισμο το χω και γω... (αριστεροχειρας γαρ...). Ειμαστε σιγουροι οτι οφείλεται εκει; (καλη δικαιολογία :-P )

Δημοσ.
Ωπα! Αυτο με τον απιστευτα "καλο" προσανατολισμο το χω και γω... (αριστεροχειρας γαρ...). Ειμαστε σιγουροι οτι οφείλεται εκει; (καλη δικαιολογία :-P )

Σε καμιά περίπτωση.

Δημοσ.

Και εγώ αριστερόχειρας! :P Το κουλό είναι το mouse δεν μπορώ να το χειριστώ με το αριστερό αλλά μόνο με το δεξί...Καλά basket και football όλα με δεξί αλλά καλό αριστερό(στην μπάλα :P )Ένας φίλος μου στην τρίτη λυκείου σε ΟΛΑ αριστερόχειρας αλλά όταν έγραφε στον πίνακα μόνο με το δεξί και έκανε και καλύτερα γράμματα,wtf δηλαδή :-D

Δημοσ.

η μανα μου αριστεροχειρας αλλα δεν ειναι αμφιδεξια.ο πατερας της βεβαια ο παππους μου,δλδ,εγραφε και γενικα εκανε τα παντα ανετα και με τα δυο(αναλλογα απο πια μερια ηταν το στυλο!!!!!!!!!)

Δημοσ.
Παιδες τελικα ειμαι αμφιδεξιος!!Τωρα το θυμηθηκα!!

Μαντεψτε τι κανω με το δεξι...

ξερω ενα ατομο με την ιδια λοξα :lol:

και ολως παραδοξως εχει ομοφυλοφιλικες τασεις (ποστ περι αριστεροχειρων και ομοφυλοφιλιας).... :devil::devil: τυχαια ολα αυτα ;

Δημοσ.
ξερω ενα ατομο με την ιδια λοξα :lol:

και ολως παραδοξως εχει ομοφυλοφιλικες τασεις (ποστ περι αριστεροχειρων και ομοφυλοφιλιας).... :devil::devil: τυχαια ολα αυτα ;

κ εγω ξερω μια κοπελα αρκετα χρονια τωρα κ αριστεροχειρη κ ομοφυλοφιλη...Κοιτα λιγο την λιστα με τους διασημους αριστεροχειρες στο αρχικο μου ποστ.Μαντεψε για ποσους εχουμε υποψιες οτι ηταν ομοφυλοφιλοι.Τι να πω.Μερικες ερευνες συνδεουν αυτα τα δυο,αλλες οχι...

Δημοσ.

Το έχω και εγώ το πρόβλημα προσανατολισμού... :P

Λύνεται πια με την αγορά συστήματος πλοήγησης για το αυτοκίνητο.

Παντως αυτο που φαινεται πως εχει μια στατιστικη αληθεια ειναι πως πεθαινουμε νωριτερα απο τον μεσο ορο (νομιζω 3-5 χρονια νωριτερα)

Υπήρχε παλιότερα μια και μοναδική έρευνα που το διατύπωσε αυτό... αλλά οι επόμενες που έγιναν για το ζήτημα δεν το επιβεβαίωσαν.

Δημοσ.

Υπήρχε παλιότερα μια και μοναδική έρευνα που το διατύπωσε αυτό... αλλά οι επόμενες που έγιναν για το ζήτημα δεν το επιβεβαίωσαν.

good for us then

---------- Προσθήκη στις 01:37 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:20 ----------

Να κ ενα προχειρο που βρηκα για τον συσχετισμο αριστεροχειριας-ομοφυλοφιλιας

Τι να πω ρε παιδια..εγω προσωπικα ειμαι μπερδεμενος.Εαν κρινω απο τον ευατο μου ειναι ετσι οπως τα λενε...τι γινεται ομως με τους υπολοιπους αριστεροχειρες που ειναι ετεροφυλοφιλοι?

Καλα δεν το συζηταμε οτι μας εχουν φορτωσει κ ενα καρο disorders οπως αυτισμος,δυσλεξια(υπαρχει κ θεμα εδω),ψυχωσεις κτλ...

Sexuality at Hand

Left-handers are more likely to be gay. Is there a genetic link?

By Nicole Bode, published on November 01, 2000 - last reviewed on July 28, 2008

Is sexual orientation in the genes? Yet another indication might be at hand.

According to Kenneth Zucker, a researcher at the University of Toronto's Center for Addiction and Mental Health, homosexuals are more likely to be lefties than heterosexuals. Zucker analyzed data collected in 20 different studies over the past 50 years and discovered a correlation between left-handedness and homosexuality. The findings indicate that lesbians have a 91 percent greater chance of being left-handed or ambidextrous than straight women, while gay men are 34 percent more likely than straight men to not be right-handed. While Zucker says the research provides empirical evidence that links homosexuality to left-handedness, he also adds that "we don't have a definitive answer as to why the relationship exists."

The study raises a red flag for Bonnie Spanier, director of women's studies at the State University of New York in Albany. "What biases do these researchers take with them in the lab?" she asks. "There is a long history of using biological differences to call people superior or inferior."

Simon LeVay, a neuropsychologist who studies the biological differences between homosexuals and heterosexuals and is both gay and left-handed, is also reluctant to jump to conclusions. "The data obscures the fact that most homosexuals are right-handed, and most left-handed people are heterosexual," he points out. Still, he is not offended by the study. "The biological approach is helpful in understanding that sexual identity is a given," he believes.

Εντωμεταξυ αυτος ο Levay ειναι ο διδυμος μου or something?Ολα ιδια τα εχουμε :eek:

• Moderators
Δημοσ.

Αριστεροχειρας κι εγω.

Σε φαση κουλαμαρας του δεξιου. Μονο ψαλιδι μπορει να χειριστει.

Ρολόι απο την αριστερη μπαντα.

Ομοφυλοφιλια σε ουδεμια περιπτωση.

Προσανατολισμος ομως ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΜΗΔΕΝ.

Με το αυτοκινητο αν δεν κανω μια διαδρομη 2-3 φορες μονος μου, δεν τη μαθαινω ποτε. Αν π.χ. ειναι κλειστος για οποιοδηποτε λογο ο default δρομος, χανομαι. Ακουω καποιους που λενε: "Α θα παρεις τη ταδε λεωφορο, θα μπεις στη ταδε αλλη, και στο ταδε υψος θα βγεις" και φρικαρω!

Σε φαση παρκαρω καπου για πρωτη φορα και μετα ψαχνω το αμαξι για κανα μισαωρο :P

Στο θεμα της συγκεντρωσης οσο περναει ο καιρος, τοσο "χαλαω".

Επισης κατι ψιλα θεματακια αναγραμματισμων λεξεων τα εχω, αλλα απο ορθογραφια τα παω ευτυχως καλα. :-)

Απο απομνημονευση πως τα πατε ρε παιδια;

Εγω δεν μπορω να θυμηθω παρα μονο 2-3 σημαντικα τηλεφωνα και 2-3 ημερομηνιες.

Αν με ρωτησετε ποτε εχει γενεθλια η μανα μου ή η αδερφη μου ξερω γω, δεν θα παρετε απαντηση....

Δημοσ.

Απο απομνημονευση πως τα πατε ρε παιδια;

Εγω δεν μπορω να θυμηθω παρα μονο 2-3 σημαντικα τηλεφωνα και 2-3 ημερομηνιες.

Αν με ρωτησετε ποτε εχει γενεθλια η μανα μου ή η αδερφη μου ξερω γω, δεν θα παρετε απαντηση....

Ολως περιεργος θεωρω πως ειμαι αρκετα δυνατος αριθμομνημων.Ξερω τα γενεθλια ΟΛΩΝ των συγγενων κ φιλων (χαρακτηριστικο οτι στην αδερφη μου της το ειχα θυμισει μια φορα κ ειχαμε σκασει στα γελια επειδη το ειχε ξεχασει),μιλαμε κ για κατι θειτσες που μου το εχουν πει μια φορα.Θυμαμαι χρονολογιες γεννησης ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ κ δεν θελω παρα μονο να δω δυο φορες ενα κινητο για να το απομνημονευσω...

Εντωμεταξυ γελασα πολυ με αυτο που ειπες για τον προσανατολισμο..ομοιοπαθης μεχρι εκει που δεν παιρνει..ειδικα στο σημειο που μου δινουν οδηγιες για να προσανατολιστω.Ειναι σα να μου μιλανε κινεζικα :eek:

Επισης ακομα κ σημερα υπαρχουν στιγμες που μπερδευομαι στο να ξεχωρισω που ειναι το αριστερα κ που το δεξια.Ευτυχως I snap out of it σχετικα γρηγορα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...