Προς το περιεχόμενο

Αριστεροχειρια.Ποσοι ειμαστε τελικα κ κατα ποσο διαφερουμε αληθεια?

htps

Είστε:  

127 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Είστε:

• Δεξιόχειρας.
    • Αριστερόχειρας.
    • Αμφίχειρας.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
(btw μιλα ελευθερα,δεν παρεξηγουμαι!)

Αυτα τα ατομα γουσταρω. Τεσπα, ειναι παραπανω απο ενοχλητικο, ειναι αηδιαστικο το ποσο δυσκολο ειναι να πεταξεις μια ριζωμενη πεποιθηση απο μια συντηριτικη αντιληψη. Δηλαδη, αν εχουμε φτασει στο σημειο να μιλαμε για αναγκη αποδοχης και της αριστεροχειριας, μας πηρε τελειως ο διαολος. Κατι παρομοιο παιζει και με τη δικη μου μανα, σε αλλα επιπεδα. Παντως γνωριζα οτι παλαιοτερα προσπαθουσαν να μαθουν τους αριστεροχειρες να γραφουν με το δεξι, αλλα για βιαιο εξαναγκασμο μεσω δεσιματος χεριου δεν ειχα ακουσει, ειναι φρικτα εκνευριστικο.

τι περίπου θα έκανες στην μάνα δηλαδή, όντας σε ηλικία 5 ή 6 ή 7 ασπούμε. Τίποτα πιστεύω...

Γι' αυτο και εβαλα τη λεξη "τωρα" στο τελος της προτασης..

• Απαντ. 175
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αυτα τα ατομα γουσταρω. Τεσπα, ειναι παραπανω απο ενοχλητικο, ειναι αηδιαστικο το ποσο δυσκολο ειναι να πεταξεις μια ριζωμενη πεποιθηση απο μια συντηριτικη αντιληψη. Δηλαδη, αν εχουμε φτασει στο σημειο να μιλαμε για αναγκη αποδοχης και της αριστεροχειριας, μας πηρε τελειως ο διαολος. Κατι παρομοιο παιζει και με τη δικη μου μανα, σε αλλα επιπεδα. Παντως γνωριζα οτι παλαιοτερα προσπαθουσαν να μαθουν τους αριστεροχειρες να γραφουν με το δεξι, αλλα για βιαιο εξαναγκασμο μεσω δεσιματος χεριου δεν ειχα ακουσει, ειναι φρικτα εκνευριστικο.

Γι' αυτο και εβαλα τη λεξη "τωρα" στο τελος της προτασης..

εμενα μου λες,που το εχω νιωσει στο πετσι μου,ο κοινωνικος ρατσισμος του θεματος αυτου εχει φτασει στα υψη,το ποσοι με εχουν πει περιεργη αστο καλυτερα,αλλα τους πηρε ο διαολος και δεν μου φερονται ετσι πια.

Δημοσ.

Ρε με σοκαρεις, ρατσισμος για την αριστεροχειρια; Πού στο καλο μενεις; Εγω εχω αντιμετωπισει οικογενειακα-κοινωνικα προβληματα λογω αθειας και ομοφυλοφιλιας, αλλα με την αριστεροχειρια (/μου) κανεις δεν ειχε προβλημα ποτε.

Δημοσ.

χαχα. Εγώ πάντως το έχω το ψυχαναγκαστικό ακόμα. "Δώσε το δεξί μαλάκα, το δεξί, το δεξί." =ρ

Συγνώμη που το δίαβασα τώρα το σχόλιο σου αλλά δεν μπορώ, ΚΛΑΙΩ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

Ρε με σοκαρεις, ρατσισμος για την αριστεροχειρια; Πού στο καλο μενεις; Εγω εχω αντιμετωπισει οικογενειακα-κοινωνικα προβληματα λογω αθειας και ομοφυλοφιλιας, αλλα με την αριστεροχειρια (/μου) κανεις δεν ειχε προβλημα ποτε.

ειναι παλαιων αρχων η οικογενεια μου!και γενικα δεν δεχονται πιο ετσι..."μπροστα" πραγματα.μενω β'πειραια(πιο συγκεκριμενα δεν θελω να πω,ξερεις για θεματα ασφαλειας και ετσι ;p)και οι περισσοτεροι γνωστοι μου -που ειναι ολοι δεξιοχειρες,- μια φορα που αναφεραμε το θεμα με κοιταγαν με το λαμπερο βλεμμα της αγελαδας!

Δημοσ.

ειναι παλαιων αρχων η οικογενεια μου!και γενικα δεν δεχονται πιο ετσι..."μπροστα" πραγματα.μενω β'πειραια(πιο συγκεκριμενα δεν θελω να πω,ξερεις για θεματα ασφαλειας και ετσι ;p)και οι περισσοτεροι γνωστοι μου -που ειναι ολοι δεξιοχειρες,- μια φορα που αναφεραμε το θεμα με κοιταγαν με το λαμπερο βλεμμα της αγελαδας!

Κι ελεγα πως οι δικοι μου γονεις ηταν για το ανδρικο γεννητικο μοριο. Αν ημουν αδερφος σου παιζει να με ειχαν στειλει για ευθανασια.

Δημοσ.

Κι ελεγα πως οι δικοι μου γονεις ηταν για το ανδρικο γεννητικο μοριο. Αν ημουν αδερφος σου παιζει να με ειχαν στειλει για ευθανασια.

αν οχι για ευθανασια,σε ενα κολλεγιο στην ακρη του κοσμου,το μονο σιγουρο...ειναι πολυ περιεργοι(και μπροστα στους φιλους τους το παιζουν free και ανοιχτομυαλοι!) -.-'

Δημοσ.

Συγνώμη που το δίαβασα τώρα το σχόλιο σου αλλά δεν μπορώ, ΚΛΑΙΩ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Έλα μη κλαις. Το λες κι εσύ αν κάτσει;

Δημοσ.

αν οχι για ευθανασια,σε ενα κολλεγιο στην ακρη του κοσμου,το μονο σιγουρο...ειναι πολυ περιεργοι(και μπροστα στους φιλους τους το παιζουν free και ανοιχτομυαλοι!) -.-'

Μια χαρα θα βολευε αυτο, αλλαζω γνωμη :P

Δημοσ.

γράφω με το αριστερό αλλά το δυνατό μου χέρι είναι το δεξί. Dexterity = αριστερό power είναι δεξί.

Σίγουρα διαφέρουμε καθώς εγώ είμαι γαμάτος τύπος XAXAAX

Δημοσ.

Μια χαρα θα βολευε αυτο, αλλαζω γνωμη :P

xD εγω σε οποιο σχολειο και να παω(και στο νηπειο-δημοτικο-τωρα γυμνασιο)τους βλεπω με το ιδιο βλεμμα,το εχω βαρεθει πια...ποσο μαλλον σε κολλεγιο

:P

Δημοσ.

Αν με ρωτησετε ποτε εχει γενεθλια η μανα μου ή η αδερφη μου ξερω γω, δεν θα παρετε απαντηση....

Τα μόνα γενέθλια που θυμάμαι είναι της αδερφής μου.

Ποιός μπορεί να φανταστεί γιατί;

Έλα μη κλαις. Το λες κι εσύ αν κάτσει;

Εγώ δεξιόχειρας είμαι, το ρολόι το φοράω στο δεξί όμως.. δεν ξέρω γιατί αλλά δεν με βολέυει στο αριστερό..

Μπάλα και μετα δύο αλλά το αριστερό είναι το καλό και καλαθοσφαίριση δεν παίζω γιατί είμαι 1,65 :shock: :-D :-D

βασικά έχω ρίξει τρέλο κλάμα με το νήμα... δεν ξέρω ποιόν να πρωτοκάνω παράθεση αχαχαχ :-D :-D :-D

Δημοσ.

Άσε, εμένα μικρό με φωνάζανε ζερβοκουτάλα (τυπικό παρατσούκλι για τους αριστερόχειρες.)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...