EfiR Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Έχω διαβάσει ό,τι χρειάζεται για τα maltese και την συμπεριφορά τους,αλλά όπως και οι άνθρωποι έτσι και τα σκυλιά το καθένα έχει το δικό του χαρακτήρα.Είχα άλλους δύο σκύλους πριν από αυτόν που θέλω να πάρω τώρα αλλά πέθαναν από γηρατειά,οπότε ξέρω ότι είναι μεγάλη ευθύνη και ξέρω ότι δεν είναι παιχνίδι!Παιδιά από την στιγμή που αποφασίζω να πάρω έναν σκύλο αναλαμβάνω και όλες τις ευθύνες του.Δεν χρειάζεται να μου λέτε όλα αυτά περί ευθύνης.Πάντως ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες που μου έχετε δώσει μέχρι τώρα!
GKARIB3 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Φιλε και εγω θέλω ενα.. !!! Ειδοποιησε οταν γεννησει... Δινω και χρήματα.. Ευχαριστω.. Ακομα δεν γεννησε και τα πουλησαμε κιολας.. χεχε
vasiliki111 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 θελω κι εγω ενα μινι μαλτεζ...μπορω να βρω καπου και να ειναι οικονομικο? δεν εχω να διαθεσω 400 ευρω που ζητανε,,εχω 3 παιδακια και θελουν ενα μικρο σκυλακι για μεσα στο σπιτι....τα αγαπανε πολυ τα ζωα....μπορει να με βοηθησει καποιος? ευχαριστω!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.