Προς το περιεχόμενο

Που μπορώ να βρω σκύλους μαλτέζ μινι που να χαρίζονται;

EfiR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας!παιδιά μπορείτε να μου πείτε πού μπορώ να βρω καθαρόαιμους σκύλους που να χαρίζονται;έχω ψάξει σε αρκετά σάιτ και δεν μπορώ να βρω αυτό που θέλω.συγκεκριμένα ψάχνω για ένα καθαρόαιμο μαλτεζ μινι άσπρο αρσενικό μικρό σε ηλικία(2-3 μηνών).αν δεν υπάρχει σάιτ που να χαρίζει,γνωρίζετε αν μπορώ να τα βρω κάπου με 100-150ε;

Δημοσ.

Paylidis μπορείς να μου στείλεις αυτά που βρήκες;Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

---------- Προσθήκη στις 01:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:50 ----------

Μαργαρίτα έχω κοιτάξει στην χρυσή ευκαιρία και δεν βρίσκω κάτι...τα μινι είναι τα λεγόμενα ''teacup''.Ορίστε πoια εννοώ:

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=O5JS5G1M_M8[/ame]

Δημοσ.

Ναι ξερω οτι τα λενε κ ετσι. Απλα οντως δεν υπαρχουν. Το προτυπο κατα την παγκοσμια κυνολογικη ομοσπονδια οριζει ενα μονο μεγεθος γι αυτη τη φυλη.

Τα σκυλακια με αυτους τους χαρακτηρισμους ειναι εφευρεση «εξυπνων» που πουλανε σκυλια ΕΚΤΟΣ προτυπου σαν κατι «σπεσιαλ», ψαχνοντας για κοροιδα. Και δεν ειναι μονο οτι ειναι εκτος προτυπου της ραταας αλλα και ευπαθη σε ασθενειες.

Ψαξε για «κανονικα» μαλτεζ

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.
στο google δοκίμασες να ψάξεις; με μια προχειρη διαφήμιση βρήκα τουλάχιστον 20 αγγελίες κοντα στα 200€

Με μια πρόχειρη τι;

Δημοσ.

μαλτεζακι με 200 ευρω και καθαροαιμο?

δε νομιζω

ειναι ακριβα αυτα τα σκυλια γιατι στις γεννες βγαζουν 1-2 κουταβια μονο και αρα δεν υπαρχει μεγαλη ποσοτητα για πωληση

Δημοσ.
μαλτεζακι με 200 ευρω και καθαροαιμο?

δε νομιζω

ειναι ακριβα αυτα τα σκυλια γιατι στις γεννες βγαζουν 1-2 κουταβια μονο και αρα δεν υπαρχει μεγαλη ποσοτητα για πωληση

θα συμφωνησω..εχει 1 φιλος και το αγορασε 350 € οταν ηταν μωρο ακομα...Παντως εχει πολυ πλακα αυτη η ρατσα!

Δημοσ.
1)ΔΕΝ υπαρχει μαλτεζ μινι/toy

2)Τα καθαροαιμα δε χαριζονται

3)Με τοσα λεφτα δες στη χρυση ευκαιρια

Πρεπει να υπαρχουν toy. Εχω δει μαλτεζ και αλλα πιο μικρα και αλλα πιο μεγαλα.Τα μικρα ειναι τα ωραια.Και επισης το αν θα τα χαρισει καποιος ειναι επιλογη του.Ξερω ατομο που τα χαριζει.Στην επομενη γεννα(αν γινει) σκεφτομαι να παρω και εγω ενα.Αν τα χαρισει δεν υπαρχει προβλημα να σε ειδοποιησω ;) Απλως γεννησε 3 κουταβια την προηγουμενη φορα και γενικα γεννανε λιγα οποτε ισως υπαρξει εκει το προβλημα

Δημοσ.

Να το ξαναγραψω... ΔΕΝ υπαρχουν toy/mini/teacup κλπ. Το μαλτεζ ειναι ΕΝΑ. Τα «toy» τα εχουν ονομασει ετσι καποιοι εξυπνοι προκειμενου να τα πουλανε ακριβοτερα και βασικα να μη φαινεται το μεγεθος των σκυλων τους σαν ελαττωμα. Ελα μου ντε ομως που προκειται για ελαττωμα! Τι να γινει δηλαδη με το ζορι να δωσουμε στη ρατσα νεο μεγεθος;;

Ειναι σα να χω ενα Ροτβαιλερ μεγαλυτερο απο το μεγεθος που θα επρεπε βαση προτυπου της FCI να εχει, και να το ονομαζω «βασιλικο» (γινεται κι αυτο δυστυχως)

Το χω δει παρα πολλες φορες το εργο «ασθενεια/προβληματα σε toy/mini γιορκαιρ & μαλτεζ» δυστυχως.

ΥΓ. σιγουρα κποιος μπορει να χαρισει κουταβι/ Απλα δεν ειναι το συνηθες

edit δειτε κι εδω http://www.fci.be/nomenclature.aspx στην ομαδα 9, Weight : 3 to 4 kg.. Αυτο ειναι το μαλτεζ

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.

Καλο θα ηταν να μην κοιταμε και τοσο την τιμη..Ειναι σαν να περνεις ''κινεζικο'' προιον φθηνα και να το πληρωνεις μετ επειτα η να περνεις το αυθεντικο - καθαροαιμο και να εχεις το κεφαλι σου ησυχο..Φυσικα δεν μιλαμε για αντικειμενο,αλλα για μια ψυχουλα που θα πρεπει να φροντιζεις για πολλα χρονια..Οποτε δες το σαν επενδυση,για να εισαι εσυ καλα αλλα και το ζωακι..Αν μπορεις να αποφυγεις τα pet shop και να βρεις ενα εκτροφειο,πιστευω να υπαρχει αλλα μπορεις να παρεις και εδω τηλεφωνο να σου πουν http://www.koe.gr/indexmy.htm

Δημοσ.

Βασικά έχεις υπόψη σου ότι τα maltese είναι γενικά νευρικά και ολίγον φασαριόζικα έτσι; Επιπλέον, όπως και λέει και ο άνω (κατά μία έννοια), θες να πάρεις σκυλάκι ή παιχνίδι; Μην το δεις επιπόλαια του τύπου "τι χαριτωμένο είναι" και, με βάση αυτό, "το αγαπάω". Θέλουν φροντίδα, επίβλεψη, και εάν δεν έχεις κάπου να το αφήνεις, ακόμα και τις ώρες τις δουλειάς, εάν εργάζεσαι 8ωρο ή και πάνω στο Ελλάδα που ζούμε, το ζωντανό θα υποφέρει. Συγγνώμη αν ακούγομαι σαν κατηχήτρια, αλλά μην κάνεις το λάθος που κάνουν πολλοί και τα θεωρούν παιχνίδια - εξ ου και το toy/teacup/teaspoon των επιτήδειων, ράτσες που σαφώς δεν υπάρχουν. Πάντως, αν πραγματικά θες σκυλί, υπάρχει ένα maltese που έχω υπόψη μου, το οποίο όμως είναι μονόφθαλμο (από καλή συμπεριφορά προηγούμενου ιδιοκτήτη:-() και δίνεται δωρεάν. Εάν σε ενδιαφέρει, στείλε μου pm.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...