Προς το περιεχόμενο

κάρτα γραφικών για pro 2011

agoraki_23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή το έχω έθιμο να αλλάζω την κάρτα γραφικών κάθε 2 χρόνια για να παίζει καλύτερα αυτό το παιχνίδι σε desktop υπολογιστή με dual core επεξεργαστή και pci express κάρτα γραφικών ati 3800 που έχω τώρα...

Με ενδιαφέρει όπως καταλαβαίνετε να μου κρατήσει 2 χρόνια αξιοπρεπώς ώστε να αντεπεξέρχεται και για το 2012...!

Διαθέτω μέχρι και 150 ευρώ.

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μ'αρεσει που αναβαθμιζεις καρτα για ενα παιχνιδι που δεν εχει ιδιαιτερες απαιτησεις σε γραφικα.ελαχιστες θα ελεγα.

αν παντως θες να αγορασεις καρτα με 150,τοτε αυτη ειναι η ΑΤΙ 5770

Δημοσ.
μ'αρεσει που αναβαθμιζεις καρτα για ενα παιχνιδι που δεν εχει ιδιαιτερες απαιτησεις σε γραφικα.ελαχιστες θα ελεγα.

αν παντως θες να αγορασεις καρτα με 150,τοτε αυτη ειναι η ΑΤΙ 5770

αναβαθμίζω γιατί αρχίζει και μου κολλάει μετά από 2 χρόνια...εννοώ πάει πιο αργά λόγω fps υποθέτω...

Δε βγήκαν ρε γμτ οι απαιτήσεις ακόμα του pro 11 αλλά εντάξει ιέλω απλά να παίζω άνετα

στο max - να τρέχουν σφαίρα δηλαδή-!.

μη με ρωτάτε για αναλύσεις είμαι λίγο ασχετος αλλά όντως με την 3800 δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα στο 10.

Η 5770 λέτε έτσι?thanks παντως.

Δημοσ.

Ανετα το τρεχει και η 3850 και η 3870 (οποια απο τις δυο εχεις).

Αν σου κολλαει ειναι καθαρα θεμα ραμ. Η καρτα τραβαει και πολυ πιο βαρυα παιχνιδια ανετα.

Δημοσ.

Παίζει ρόλο τι pci express έχω?Γιατί βλέπω 2.0-2.1 έχουν διαφορά ?θα τη παρει κανονικά?

Λοιπόν το σύστημα μου είναι

intel core 2 6600 2,4ghz

4 gb μνήμη -ati hd3800 512mb

Δημοσ.

Θα δουλεψει κανονινοκα, απλα δεν θα αποδιδει οσο μπορει η καρτα λογω πιο παλιας θυρας.

Εγω επιμενω πως η καρτα θα στο τρεχει ανετα το προ. Γιατι επιμενεις να αλλαξεις?

Και δωσε μοντελο, 3800 ειναι η σειρα. Ή 3850 ή 3870 θα εχεις.

@nemesiskp

Οπως λεει, το εχει εθιμο να αλλαζει καθε δυο χρονια. Μαλλον δεν ξερει τι εστι ATi :P.

Πιστεψε με, δεν χρειαζεσαι αλλαγη καρτας. ;)

Δημοσ.

να δοκιμάσω λέτε να βγει το demo να δω πως το παίζει?

πχ στο λάπτοπ μοθ το 10 με nvidia 9600 m gt series kολλάει φοβερά...Αλλά εντάξει στο σταθερό το παίζουμε επειδή το χω συνδεδεμένο στη μεγάλη τηλεόραση.

Νομίζω 3870 είναι η κάρτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...