Προς το περιεχόμενο

Samsung Champ. Όμορφο κινητάκι αλλά χάλια οθόνη.

panther_512

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

'Εσπασε πριν λίγες μέρες η οθόνη του κινητού μου και μέχρι να μου έρθει από το ebay καινούργια LCD να την αλλάξω, μιά καταναλωτική λιγούρα με ώθησε να αγοράσω κανα καινούργιο κινητάκι.

Είδα τα reviews για το Samsung Champ, τα οποία είναι αρκετά ώς πολύ καλά για αυτούς που δεν ζητάνε πολλά από τη συσκευή τους. Η τιμή επίσης πολύ καλή.

Το κινητό μου άρεσε πολύ, ωραίο design, μικρούτσικο, η touchscreen πολύ καλή αλλά η οθόνη η ίδια μετριότατη.

Βασικά το πάνελ που χρησιμοποιείται είναι για οριζόντια θέαση και όχι κάθετη. Πιό συγκεκριμένα, η γωνία θέασης όταν κρατάς το κινητό κανονικά είναι τόσο απίστευτα μικρή, που το κάθε μάτι βλέπει διαφορετική εικόνα, με αποτέλεσμα μετά από λίγη ώρα να σε κουράζει απίστευτα τα μάτια. Αντίθετα, αν το κρατάς οριζόντια, η γωνία θέασης είναι τεράστια. Βασικά και από 180 μοίρες να το κοιτάς, η εικόνα είναι σχεδόν ίδια.

Δυστυχώς όμως, στο 99% των περιπτώσεων το κινητό θα το βλέπεις στη κάθετη θέση, οπότε μάπα το καρπούζι.

Αρκετά ως πολύ απογοητευτικό θα έλεγα.

Τώρα θα μου πείτε σε αυτά τα λεφτά τί περίμενα, αλλά και πάλι δεν περίμενα τόσο μάπα πάνελ από τη Samsung.

Για του λόγου το αληθές ορίστε και οι ανάλογες φώτο.

Όταν το κρατάς κάθετα: Παρατηρείστε πόσο πολύ αλοιώνεται η εικόνα. Το πρόβλημα είναι έντονο διότι αλλιώς αλοιώνεται η εικόνα από τη μιά πλευρά και αλλιώς από την άλλη, οπότε και το κάθε μάτι βλέπει διαφορετική εικόνα.

P1030074.jpg

P1030075.jpg

P1030076.jpg

Και τώρα οριζόνται: Εδώ δεν υπάρχει καμιά απολύτως αλοίωση. Στην τρίτη φώτο η λίγη αλλοίωση που υπάρχει είναι διότι δεν κράτησα τη κάμερα τελείως όμοια με την προηγούμενη.

P1030077.jpg

P1030078.jpg

P1030080.jpg

Αυτά λοιπόν. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Για το λόγο όμως ότι τα παραπάνω δεν τα διάβασα σε κανένα review, είπα να το ποστάρω εδώ για αυτούς που ενδιαφέρονται για τη συσκευή αυτή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...