kousman Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 εχω βαλει ubuntu στο λαπτοπ μου ...ειχα να μπω καιρο γιατι εχω και windows 7 επισης ..σημερα προσπαθησα να μπω και δεν μπορω...μου βγαζει μια μαυρη οθονη με το σημα της nvidia και παλι επανεκκινηση...τι εχει γινει??? ξερει καποιος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Οταν εβαλες τους drivers της nvidia, τους εβαλες κατεβαζοντας το αρχειο απο την nvidia κλπ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimi13 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 εγω 8α ξανακανα reboot και ξανα install! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kousman Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 εμπαινα κανονικα ...τωρα μου εχει βγαλει αυτο το προβλημα...συμβαινει κατι στο laptop που δεν ξερω αν εχει σχεση ,μπορει να ειναι και ανεξαρτητο...πρεπει να εχει προβλημα το inverter (αν το λεω σωστα και αν ειναι αυτο το προβλημα...παντως εχει προβλημα κατι στην οθονη) ..εχει καμια σχεση???η ειναι απλα τυχαιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν απαντας στη βασικοτερη ερωτηση. Αφου εχεις τον driver της nvidia, πως τον εβαλες? Επισης, υπαρχει και η περιπτωση να δουλευει κανονικα ο driver και ολα, και να βγαζει μια αναλυση που δεν μπορει να σηκωσει η οθονη, οποτε να κλεινει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kousman Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 κοιτα δεν ειμαι 100% σιγουρος αλλα δεν θυμαμαι να ειχα βαλει χειροκινητα τους drivers της καρτας γραφικων...μηπως μπηκαν απο τα update ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Αν δεν τους ειχες εγκαταστησει εσυ, με οποιοδηποτε τροπο, δεν παιζει να μπηκανε μονοι τους με καποιο update. Το οτι σου δειχνει το λογοτυπο της nvidia ειναι σημαδι του οτι χρησιμοποιεις τον driver της nvidia και οχι καποιον opensource, πχ nouveau. Αυτος ναι, μπορει να περαστει με καποιο update. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kousman Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 βασικα ειμαι σιγουρος οτι ειχε τους drivers μεσα γιατι πειραζα τις ρυθμισεις ...τωρα τι κανουμε??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Μηπως δεν ηταν ubuntu και ηταν monomaxos ή mint ή οποιοδηποτε αλλο remaster του ubuntu? Τωρα... αν δεν θυμηθεις πως τους εβαλες δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα, γιατι αν τους εβαλες απο την nvidia πχ πρεπει να κανεις την ιδια διαδικασια ξανα, προφανως απο την επιλογη που λεει "recovery mode" ΚΑΙ να εχεις ηδη καπου το αρχειακι της nvidia. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kousman Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 ααα νομιζω τους εβαλα απο εκει που λεει και καλα να ελεγξεις αν εχει drivers για το hardware ,εχει επιλογη στα ubuntu...και εχω βαλει ubuntu σιγουρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.