Προς το περιεχόμενο

Κοστος για διπλωμα μηχανης

Adon1s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ενδιαφερομαι να βγαλω διπλωμα για μηχανη

Τον Μαιο εβγαλα διπλωμα για το αυτοκινητο και κοστισε 600Ε,για την μηχανη ποσο περιπου να περιμενω??

Τωρα δεν ξερω τι παιζει με τις κατηγοριες των κυβικων,θελω απλα ενα μηχανακι για να πηγαινοερχομαι στην σχολη,για καφε κλπ....

με βοηθατε λιγο ωρε παιδες?? :-D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

"Να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του για άδεια οδήγησης μοτοσικλέτας ισχύος μέχρι 25kW ή με λόγο ισχύος προς βάρος μέχρι 0,16kW/kg ή το 21ο έτος της ηλικίας του για άδεια οδήγησης μοτοσικλέτας οποιασδήποτε ισχύος ή λόγου ισχύος προς βάρος."

http://www.yme.gr/index.php?getwhat=1&oid=362&id=&tid=362

Αν είσαι πάνω από 21 πας για το απεριόριστο, διαφορετικά για το Α1.

Εγώ πριν από ~18 μήνες έδωσα ~400 ευρώ στο Ηράκλειο (για αυτοκίνητο είχα δώσει 850).

Δες κι εδώ: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=395171

σε ευχαριστω πολυ ! !

εχω μπερδευτει ομως για το αν χρειαζεται να βγαλω για μηχανη με συμπλεκτη η χωρις....θελω το μηχανακι για να πηγαινοερχομαι στην σχολη και στο κεντρο μονο,τι ειναι καλυτερα?

Αν θες να κυκλοφορείς κυρίως μέσα στην πόλη και με άνεση παίρνεις scooter (ή παπί χωρίς συμπλέκτη), οπότε σε ενδιαφέρει το "χωρίς συμπλέκτη".

Δε ξέρω όμως όταν θα θες να το αναβαθμίσεις σε απεριορίστων κυβικών αν θα παίξει κάτι με το συμπλέκτη.

Εγώ προτείνω "με συμπλεκτη" γιατί σου δίνει περισσότερες επιλογές.

Με συμπλέκτη να δώσεις φίλε μου. Δεν αξίζει το χωρίς συμπλέκτη. Άμα δώσεις χωρίς συμπλέκτη μετά για να το κάνεις απεριορίστου πρέπει να ξαναδώσεις εξετάσεις με μεγάλη μηχανή, ενώ άμα δώσεις από τώρα με συμπλέκτη μετά απλά πληρώνεις ένα παράβολο και σου γίνεται.

μαλιστα

θα υπαρχει θεμα αν πχ βγαλω διπλωμα για συμπλεκτη αλλα τελικα κινουμαι με μηχανη χωρις??

και απο θεμα ευκολιας-δυσκολιας στον χειρισμο εννοω (αν και αυτο ειναι θεμα συνηθειας πιστευω) αλλα και απο νομικης αποψης τι γινεται?γιατι αν δεν κανω λαθος αν οδηγας διαφορετικο ειδος απο αυτο που λεει το διπλωμα σου και σ σταματησει τροχονομος σ κοβει κληση

Άμα βγάλεις δίπλωμα με συμπλέκτη μπορείς να οδηγείς οτιδήποτε <=0,16 KW/kg (με ή χωρίς συμπλέκτη). Για τη μηχανή, νομικά δε θα μπορείς να οδηγείς μέχρι να περάσουν 2 χρόνια από τη στιγμή που βγάλεις το μικρό δίπλωμα, αν είσαι 18 τότε 3 χρόνια (στα 21 δλδ)

Άμα είσαι 21 ναι μπορείς να βγάλεις κατευθείαν απεριορίστου. Adon1s καλύτερα να περιμένεις μέχρι να τα κλείσεις και να δώσεις κατευθείαν απεριορίστου;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...