Προς το περιεχόμενο

Κάρτα γραφικών για σύνδεση με TV;

paylospaylidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω μια sony bravia 37αρα και την χρησιμοποιω για μονιτορ στον υπολογιστη μου. Πια καρτα γραφικων ειναι καταλληλη για να εχω την καλυτερη εικονα; Η αναλυση που δινει η σονι ειναι 1920χ1080 και εισοδο για HDMI

• Super Moderators
Δημοσ.

πρώτον τι χρήση κάνεις δεύτερον ποια είναι τα specs του PC σου και τρίτον πόσα χρήματα δίνεις?

Δημοσ.
πρώτον τι χρήση κάνεις δεύτερον ποια είναι τα specs του PC σου και τρίτον πόσα χρήματα δίνεις?

Να κατεβαζω και να προβαλω ταινιες και γενικα με το ιντερνετ τα χρηματα που λεω να διαθεσω ειναι μεχρι 250€ και οσο για την ορολογια που ρωτας δεν την γνωριζω αυτα που ξερω ειναι cpu intel core i7-920 ram 1gbx3 ddr3 kai connect3d 4350 512mb ddr2 Αυτα φιλε μου κι ευχαριστω για το ενδιαφερων

• Super Moderators
Δημοσ.

άμα είναι μόνο για ταινίες και browsing/windows τότε η κάρτα σου είναι αρκετή, δεν χρειάζεται άλλη πιο δυνατή...

• Super Moderators
Δημοσ.

καλύτερη θα ήταν επειδή έχει μικρότερο dpi και φαίνονται τα πάντα πιο λεπτομερή...

Δημοσ.

Η ποιότητα της εικόνας είναι θέμα panel - όλες οι σύγχρονες κάρτες γραφικών (και η δικιά σου) δείχνουν την ίδια εικόνα pretty much ;)

Δημοσ.

kai μονιτορ και τιβι ηταν η LG Απλα πιστευα πως μια καλη καρτα θα ειχε πιο καλα αποτελεσματα. Εφοσον λετε οτι δεν θα εχω διαφορα παραμενω με την 4350 και σας ευχαριστω

Δημοσ.
kai μονιτορ και τιβι ηταν η LG Απλα πιστευα πως μια καλη καρτα θα ειχε πιο καλα αποτελεσματα. Εφοσον λετε οτι δεν θα εχω διαφορα παραμενω με την 4350 και σας ευχαριστω

Καμια απολυτος διαφορα δεν προκειτε να δεις στην απεικονιση.Οποτε μενεις ως εχεις.

Δημοσ.

Αν θελεις να δεις διαφορα στην απεικονιση αλλαζεις τηλεοραση και οχι καρτα γραφικων αυτη τη στιγμη αλλα φανταζομαι οτι κατι τετοιο δεν προκειται να το κανεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...