zoug100 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Γεια σας.Εδω και καμποσες ωρες εχω το εξης προβλημα. Ενω το ρουτερ (Νetfaster 2) κλειδωνει κλειδωνει στα 16000-17000 Κbps κατεβαζω με περιπου 700 ΚΒ/sec μονο.Δοκιμασα απο rapidshare,nvidia,ntua,otenet speedtest και παλι τα ιδια.Εννοειται φυσικα πως κατεβαζω με download manager. Δοκιμασα με ενα ρουτερ Siemens CL110 που κατεβασα το snr με το dmtool στα 3.5 db και ενω κλειδωνει στα 19120 Κbps παλι κατεβαζει με 750 ΚΒ/sec. Και σε τορεντ μια διανομη ubuntu με την οποια κατεβαζα παντα γυρω στα 1.5 ΜΒ/sec τωρα κατεβαινει με 650 ΚΒ/sec περιπου. Παντα εως τωρα κατεβαζα σε ολα περιπου στα 1.6-1.8 ΜΒ/sec . Mηπως καποιος φιλος παρατηρησε κατι παρομοιο; Μου κανει εντυπωση γιατι ποτε δεν αντιμετωπιζα θεμα με την ταχυτητα. Για να δουμε αν θα φτιαξει...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 http://smoke.narfhosting.net/cgi-bin/smokeping.cgi?target=HOL μάλλον επειδή έχει μπουκώσει το σύμπαν?
paylidis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 πάλι καλα είσαι... μη μιλας καθόλου... εγω σκεφτομαι σε κανα τριμηνο να την κόψω αν δεν ξαναστρωσει. Είχα 9 μηνες προβλημα, τους ξεχεσα, τους απείλησα, μου στείλανε fritzbox (ω, τι λύση) και 15% έκπτωση (ω, τι εκπτωση), ήταν και καλοκαίρι οποτε ψιλοπέσανε οι απαιτησεις του κόσμου (μεταφέρθηκαν στα hotspots στις παραλίες) και είχε ψιλοβελτιωθεί... Τώρα πάλι τα ίδια χάλια. Στα 14-15 κλειδώνω και κατεβάζω με 300 αντε 400 Kb. Καλα που έχω την καβαντζα tellas του γείτονα και με ξελασπώνει γιατι download + surfing ταυτόχρονα = mission impossible
anta_n Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Απ' ότι έχω ακούσει η HOL έχει προβλήματα κάθε χρόνο τέτοια εποχή που γενικά ανεβαίνει η χρήση ή/και ο αριθμός συνδρομητών. Γενικά δεν έχω καλή γνώμη, αν και δεν ήμουν ποτέ εκεί. Η Tellas που κατεβάζεις λέει ή ούτε από εκεί βλέπεις χαΐρι;;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 σχεδόν όλοι έχουν εκτός από ΟΤΕ, όχι μόνο η HOL
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.