tarantules Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Υπάρχει πρόγραμμα που να σου εμφανίζει ποια είναι τα cookies που έχουν τις πληροφορίες πχ για login σε κάποιο site; Θέλω να κάνω επιλεκτικό σβήσιμο cookies.Να σβήνω τις πληροφορίες login σε κάποια forum που μπαίνω σπάνια και να αφήσω άθικτα τα cookies για login σε κάποια που μπαίνω συχνά. Σημέιωση : Ακόμα και να μην τσεκάρω το γνωστό Remeber my last login κλπ.κλπ μου βγάζει το username το οποίο θέλω να μην εμφανίζεται (σε διάφορα site και forum)
Melven Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Υπάρχει πρόγραμμα που να σου εμφανίζει ποια είναι τα cookies που έχουν τις πληροφορίες πχ για login σε κάποιο site;Θέλω να κάνω επιλεκτικό σβήσιμο cookies.Να σβήνω τις πληροφορίες login σε κάποια forum που μπαίνω σπάνια και να αφήσω άθικτα τα cookies για login σε κάποια που μπαίνω συχνά. Σημέιωση : Ακόμα και να μην τσεκάρω το γνωστό Remeber my last login κλπ.κλπ μου βγάζει το username το οποίο θέλω να μην εμφανίζεται (σε διάφορα site και forum) νομιζω το ccleaner http://www.piriform.com/
micos000 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Υπάρχει πρόγραμμα που να σου εμφανίζει ποια είναι τα cookies που έχουν τις πληροφορίες πχ για login σε κάποιο site;Θέλω να κάνω επιλεκτικό σβήσιμο cookies.Να σβήνω τις πληροφορίες login σε κάποια forum που μπαίνω σπάνια και να αφήσω άθικτα τα cookies για login σε κάποια που μπαίνω συχνά. Πήγαινε στον φάκελο που αποθηκεύονται τα προσωρινά αρχεία του internet και σβήσε τα cookies που δεν θέλεις. Το καθένα ξεχωρίζει από το όνομά του και δίχνει από πιο site είναι. Το ποιος φάκελος είναι εξαρτάται από τον περιηγητή και το λειτουργικό, πληροφορίες που (κακώς) δεν δίνεις. Σημέιωση : Ακόμα και να μην τσεκάρω το γνωστό Remeber my last login κλπ.κλπ μου βγάζει το username το οποίο θέλω να μην εμφανίζεται (σε διάφορα site και forum) Αυτό δεν έχει σχέση με τα cookies αλλά με την επιλογή που έχουν οι διάφοροι browsers για την αυτόματη καταχώρηση πληροφοριών.
parsifal Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Αν τυγχάνει να χρησιμοποιείς Mozilla Firefox, από το menuitem Tools > Options... : Βγαίνει ένα ωραιότατο παραθυράκι που διαθέτει και search bar για να περιορίσεις τα προβαλλόμενα cookies σε αυτά που θέλεις (π.χ. εισάγοντας το domain name του site που σε ενδιαφέρει).
tarantules Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Το CCleaner δεν έχει επιλογή για διαγραφή cookies από συγκεκριμένα site αλλά τα διαγράφει όλα και αυτό δεν το θέλω. Πήγαινε στον φάκελο που αποθηκεύονται τα προσωρινά αρχεία του internet και σβήσε τα cookies που δεν θέλεις. Το καθένα ξεχωρίζει από το όνομά του και δίχνει από πιο site είναι. Το ποιος φάκελος είναι εξαρτάται από τον περιηγητή και το λειτουργικό, πληροφορίες που (κακώς) δεν δίνεις. Το λειτουργικό είναι XP και χρησιμοποιώ IE8.Τη διαδικασία τη γνωρίζω ΑΛΛΑ δεν θέλω να το κάνω κάθε φορά manual διαγραφή αλλά κάποιο πχ πρόγραμμα που να μου εμφανίζει ποιά site έχω επισκευτεί και θέλω να γίνει διαγραφή των cookies τους. Αυτό δεν έχει σχέση με τα cookies αλλά με την επιλογή που έχουν οι διάφοροι browsers για την αυτόματη καταχώρηση πληροφοριών. Η αυτόματη καταχώρηση είναι απενεργοποιημένη στον ΙΕ8 και παρόλα αυτά μου βγάζει το username σε αρκετά site άρα η πληροφορία λογικά πρέπει να είναι αποθηκευμένη σε κάποιο cookie
accipio Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Το CCleaner σου επιτρέπει να ορίσεις ποια cookies θέλεις να κρατήσεις και διαγράφει όλα τα υπόλοιπα.
guido Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 οπως αναφέρθηκε , στο CCleaner , oρίζεις μια φορά , ποια cookies θες να μην σβήνει και είσαι κομπλέ. επίσης στον Opera , μπορείς από τον cookie manager , να σβήσεις όποια θες . Η' να ρυθμίσεις σε κάθε site ξεχωριστά , cookie settings
antonl Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Btw δεν είμαι βέβαιος πως αυτό που αναφέρεις για το username έχει να κάνει με τα cookies...
tarantules Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Είχατε δίκιο τελικά για το CCleaner. Ήταν στις ρυθμίσεις αυτή η επιλογή που δεν τις είχα κοιτάξει ποτέ τόσο καιρό που το χρησιμοποιώ. Αυτό με το username εξακολουθεί να υπάρχει. Συγκεκριμένα στο site της bwin.com εαν μπορεί κάποιος να δοκιμάσει και να μου το επιβεβαιώσει οτι ακόμα και μετά από διαγραφή των cookies από ccleaner εξακολουθεί να κρατάει το όνομα.ΞΑΝΑΛΕΩ: Στον ΙΕ8 είναι απενεργοποιημένη η αυτόματη αποθήκευση σε φόρμες site κλπ,κλπ
guido Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Μηπως έχεις ανοιχτό τον ie , οταν τρέχεις τον ccleaner?ο browser πρέπει να είναι κλειστός αλλιώς δεν επίσης έχει μια επιλογή ο ccleaner , που ειναι default κλικαρισμένη και λέει: only delete files , older than 24 hours. ξεκλικαρε το
tarantules Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Ok θα το δοκιμάσω.Ευχαριστώ ---edit--- Όντως έπρεπε να κλείσω τον ΙΕ και μετά να τρέξω το ccleaner για να μην μου εμφανίζει το username. Ευχαριστώ και πάλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.