Madragoras Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπερα μελη του Insomnia! Χρησιμοποιω Windows 7 32bit και στο ποντικι μου εχω custom pointer. Οταν ανοιγω καποιο παιχνιδι , και το βαζω fullscreen , το pointer του ποντικιου δεν φαινεται καθολου , παρ οτι οταν πηγαινει πανω απο καποια επιλογη , φαινεται οτι υπαρχει. Αμα πατησω alt+enter το παραθυρο μικραινει και τοτε ολα ειναι ενταξει. Το προβλημα το εχω με ολα τα παιχνιδια που παιζω τον τελευταιο καιρο , οπως Lineage , Dawn of War II και Dragon Age Origins.... Ειναι τρομερα εκνευριστικο κα δεν ξερω τι να κανω , μπορειτε να με βοηθησετε;
micos000 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτό μοιάζει με πρόβλημα στου drivers της κάρτας γραφικών. Δες αν υπάρχει κάποια αναβάθμιση ή αν έχεις τους τελευταίους κατέβασε κάποια προηγούμενη έκδοση. Επίσης κάνε και μια αναβάθμιση στο directx. Βάλε και dx9 αν δεν έχεις βάλει.
filip123go Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 και στο ποντικι μου εχω custom pointer. Αν βάλεις τον default pointer των Windows λύνεται το πρόβλημα...?
Madragoras Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Πρωτα απ ολα , κατεβασα το DX9 και εκανα update τους drivers. Απανω στο update ο υπολογιστης κρασαρε και μου εβγαλε μπλε οθονη , μετα εκανε restart.... Δοκιμασα και με default , αλλα το προβλημα παραμενει.. Επι τη ευκαιρια , χρησιμοποιω ATI Radeon HD 5700....
filip123go Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Πρωτα απ ολα , κατεβασα το DX9 και εκανα update τους drivers. Απανω στο update ο υπολογιστης κρασαρε και μου εβγαλε μπλε οθονη , μετα εκανε restart.... Κάνε επαναφορά συστήματος, απεγκατεστησε τους παλιούς driver και ξαναδοκίμασε...! Επίσης κανε και κανένα scan με κάποιο antivirus και antimalware...!
Madragoras Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Λοιπον , εκανα scan με Avast! free και Malwarebytes , βρηκαν 1 μολυσμενο αρχειο και 2 troyans.... Μετα εβαλα το windows default pointer ( ολο το σετ ) και πατησα " enchance pointer precision" Δοκιμασα στο Lineage και στο Dragon Age και ολα φαινονται οκ... Μαλλον το προβλημα ειναι καποιο bug και οχι ιος..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.