markosf1 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 έχω μια απορία .. το mega έχει πολύ καλή εικόνα , το σταρ κανονική και το σκάι την καλύτερη γιατί όμως ο antenna δεν έχει τόσο καθαρή εικόνα όπως τα άλλα κανάλια .. που οφείλεται αυτό ?
isay Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Οφείλεται στο σήμα της περιοχής σου. Όλα τα κανάλια εκπέμπουν σε SD. Σε ποια περιοχή είσαι και επίσης βλέπεις εικόνα μέσω αναλογικού σήματος ή μέσω digea;
stivi1981 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Οφείλεται στο σήμα της περιοχής σου. Όλα τα κανάλια εκπέμπουν σε SD. Σε ποια περιοχή είσαι και επίσης βλέπεις εικόνα μέσω αναλογικού σήματος ή μέσω digea; δεν φταιει το σημα της περιοχης....απλα το καθε καναλι εχει αλλα μηχανηματα εκπομπης και το σκαι εχει τα πιο συνχρονα απο καμερες μεχρι κεραιες αναμεταδοτες... ελπιζω να εγινα κατανοητος
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Οφείλεται στο σήμα της περιοχής σου. Όλα τα κανάλια εκπέμπουν σε SD. Σε ποια περιοχή είσαι και επίσης βλέπεις εικόνα μέσω αναλογικού σήματος ή μέσω digea; μπα ακόμα και με DIGEA ο Ant1 έχει με ΔΙΑΦΟΡΑ το χειρότερη εικόνα από τα μεγάλα κανάλια εθνικής εμβέλειας... είναι θέμα εξοπλισμού όπως γράφτηκε και πιο πάνω...
sheik Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 δεν φταιει το σημα της περιοχης....απλα το καθε καναλι εχει αλλα μηχανηματα εκπομπηςκαι το σκαι εχει τα πιο συνχρονα απο καμερες μεχρι κεραιες αναμεταδοτες... ελπιζω να εγινα κατανοητος Κι εγω αυτο πιστευω.Ο ΑΝΤ1 εχει παραδοσιακα μια smooth εικονα με πολυ απαλα χρωματα που ποτε δε μου αρεσε σε σχεση με το μεγκα και ιδιως το ΣΚΑΙ που η εικονα τους ειναι πιο... sharp ,με ωραια και εντονα χρωματα και γενικως πιο ...next gen.
LuNaTiC Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Εκανα το λαθος και πηρα ψηφιακο δεκτη ... πιανω ολα τα ελευθερα καναλια σε 2 3 δορυφορους που ειμαι συντονισμενος και που και που βλεπω καποια ματσακια (κυριως γερμανια ) ποδοσφαιρου σε 1920 χ 1080 ... ε ενταξει ...βλεπεις μετα ΝΕΤ σε 704χ576 και ΝΟΒΑ επισης το ιδιο ... και ξενερωνεις ... Στο θεμα μας... ναι το ΑΝΤ1 εχει την χειροτερη αναλυση και ωφειλετε στα μηχανηματα τους... Δεν εχει σχεση το σημα σου
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Εγω Αθηνα μια χαρα εικονα εχω και σε ΑΝΤ1 και ολα τα καναλια... Και οι tv που εχουν αποδικοποιητη σε αναλογικο τις εχω για να μην εχω διαφορα ηχου εικονας απο αλλες που παιζουν ταυτοχρονα το ιδιο καναλι στο σπιτι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 μια χαρά λες τον ΣΚΑΙ και σε σύγκριση με ΣΚΑΙ ο Ant1 είναι τραγικός... δεν εννοούμε το σήμα αλλά την ποιότητα εικόνας/χρωμάτων κτλπ κτλπ...
margaritagr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Κι εμενα ο αντ1 αισθητα κατωτερος Sent from my iPhone using Insomnia.app
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Μεχρι πριν το καλοκαιρι ο ΑΝΤ1 ειχε μια σειρα με ονομα Καλημερα ζωη.Πιο καλη εικονα δεν εχω δει σε ελληνικη tv.
Physics_Rulez Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Πάντα είχε τη χειρότερη εικόνα ο Αντ1
_BASSstarlet_ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν έχω παρατηρήσει ποτέ κάτι στραβό στην εικόνα του Ant1. Αντίθετα τον Alpha πάντα τον έβλεπα με κεραμιδί απόχρωση.
Ntinaras Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 ειχα παρατηρησει στη μεταδοση του ραδιο αρβυλα,εδειχνε καποιες στιγμες μεσα απο καποιες καμερες οπου γραφαν σε καποια γωνια 1080i,και μαλιστα το ειχαν συμπιεσει το 16:9 μετατρεποντας το σε 4:3 και παραμορφωναν την εικονα,και μετα τη κοβαν. παντως ολα τα καναλια εχουν τρισαθλια εικονα,εκτος απο τον σκαι. μεσω digea η κατασταση χειροτερευει...
Luciddream Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν έχω παρατηρήσει ποτέ κάτι στραβό στην εικόνα του Ant1.Αντίθετα τον Alpha πάντα τον έβλεπα με κεραμιδί απόχρωση. μάλλον γιατι δεν έβλεπες Formula 1 όταν πήγε απο τον Alpha στον Ant1 δεν μπορούσα να δώ ούτε 5 λεπτά... χάλια εικόνα ειδικά τα γράμματα δεν ξεχώριζες τίποτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.