Προς το περιεχόμενο

επιλογη και αγορα επεξεργαστη

sani_boy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν ξερω, παντως δεν ειναι και πολυ καλος συνδιασμος amd και nvidia..

Απο προσωπικη εμπειρια σου λεω οτι δεν εχω προβλημα και, οπως ανεφερα, εχουμε ιδιο cpu.

Βαζεις και ΑΑ? Αν ναι, επι ποσο? Σε τι αναλυση?

Δημοσ.

Σε benchmark που ειδα στο ut, ο τυπος ειχε SLi GTX460 και i5 και επιανε 40 frames απο οσο θυμαμαι και το ειχε x2 το ΑΑ.. Αν το εχεις απενεργοποιημενο στο τρεχει ανετα?

Τοσο μεγαλη διαφορα βλεπεις και το βαζεις...?:rolleyes:

Δημοσ.
Σε ποιο παιχνιδι εχεις προβλημα.? Ακριβως τον ιδιο επεξεργαστη εχουμε, σε κανενα παιχνιδι δεν ειχα παραπονο.

Τον είχα κι εγώ αυτόν τον επεξεργαστή.

Στο Crysis όσο και να κατέβαζα γραφικά και ανάλυση, πάντα υπήρχε lag και σπασίματα κάπου-κάπου. Στο Left 4 Dead επίσης, που είναι ελαφρύ σε γραφικά, όταν γέμιζε ο τόπος ζόμπι (πολύ συχνά δηλαδή), έχανε την μπάλα ο Athlon. Μερικές φορές που χρειαζόταν να βγάλω το Multicore Rendering μάλιστα, γινόταν άσχημη η κατάσταση.

Στο ίδιο ακριβώς σύστημα έβαλα αργότερα τον Phenom II στα 3.4GHz και ανέπνευσε επιτέλους η HD4850.

Τα περισσότερα παιχνίδια πάντως είναι πιο ισορροπημένα και ο Athlon τα κατάφερνε μια χαρά.

Δημοσ.

Ισως και να εχεις δικιο, απλα αναφερω πως μεχρι στιγμης εγω δεν εχω προβλημα/παραπονο..

Οχι και τελευταιο παιχνιδι το crysis.. 3 χρονια εχει.. :P

Δημοσ.
αυτο ακριβως λεω...θελω να βρω εναν επεξεργαστη για να βοηθαει την gtx285 να αποδιδει καλυτερα

Ωραία, διάλεξε το πεδίο τιμών τότε.

1. Κρατάς τη μνήμη που έχεις και παίρνεις μια μητρική AM2+ και τον Phenom 955 σύνολο περίπου 250 ευρώ.

2. Παίρνεις τον Phenom 955, μητρική ΑΜ3 και μνήμη DDR3 σύνολο 350 ευρώ περίπου.

3. Intel i5 750 ή 760, μητρική και μνήμη DDR3 σύνολο 420 ευρώ περίπου.

Όλες οι επιλογές είναι ισοδύναμες στα παιχνίδια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...