Προς το περιεχόμενο

επιλογη και αγορα επεξεργαστη

sani_boy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτη ειναι η μητρικη:( και γω ετσι νομιζω ομως...παω για καινουργια μητρικη αλλα προεχει να αποφασισω για επεξεργαστη...κλεινω προς τον i5 αλλα θελω να ακουσω κι αλλες αποψεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλά άστην.. Πολύ παλιά είναι. HT1 έχει μόνο και ούτε split planes, και να τον υποστήριζε θα τον έθαβε. ΑΜ2 είναι.

Αλλά αφού είχες σκοπό να δώσεις 300 ευρώ μικρό το κακό. Με αυτά παίρνεις τον Phenom 955, μια φθηνή σύγχρονη μητρική και 4GB DDR3 μνήμη :-D

Ή βάζεις καμιά πενηνταριά ακόμα για μια καλή μητρική των 100-120 ευρώ.

Δημοσ.
για τετια μητρικη λεω...100-120 ευρω...μνημη γιατι να χρειαστω? εχω ηδη 4gb

Γιατί με την DDR2 περιορίζονται οι επιλογές σου σε chipset προηγούμενης γενιάς, αλλά αν είναι να γλυτώσεις 100 ευρώ γιατί όχι; Οι κορυφαίες μητρικές της προηγούμενης γενιάς δεν έχουν να ζηλέψουν και πολλά από την τελευταία γενιά.

Δημοσ.
δηλαδη αν παρω καινουργια μητρικη για τον i5 πχ...θα χρειαστω και ram καινουργια?

ναι πρέπει να πάρεις καινούριες :-) αν πας ομως σε amd οχι

Δημοσ.

δεν κατεληξα πουθενα απλα βλεπω οτι αυτο με συμφερει...τωρα οσον αφορα τη μνημη δεν την ειχα υπολογισει...για τι κοστος μιλαμε για 4gb μνημη?

Δημοσ.
δεν κατεληξα πουθενα απλα βλεπω οτι αυτο με συμφερει...τωρα οσον αφορα τη μνημη δεν την ειχα υπολογισει...για τι κοστος μιλαμε για 4gb μνημη?

με ποιο σκεπτικο το ειδες?

γυρω στα 100ε

Δημοσ.

με το σκεπτικο οτι εχω ηδη amd και δεν με ικανοποιει στις επιδοσεις στα games και επειδη σε συγκριση με τον i7 ειναι ιδια η αποδοση τους(στα games παλι)

Δημοσ.
με το σκεπτικο οτι εχω ηδη amd και δεν με ικανοποιει στις επιδοσεις στα games και επειδη σε συγκριση με τον i7 ειναι ιδια η αποδοση τους(στα games παλι)

ναι εχει και μια διαφορα ο 955 απο τον δικο σου, σε αντιθεση που i7 εχει μικρη διαφορα στα games με τον 955...

οπως και να εχει δικα σου ειναι τα φραγκα οτι θες κανεις... :-)

Δημοσ.

Τι καρτα εχεις? Γιατι και στα δυο εγω δεν ειχα προβλημα. (αμα βαζεις και ΑΑ λογικο ειναι να ριχνουν, και ειναι θεμα καρτας κυριως)

Και θα συμφωνησω με τον vasilisga για τον 955.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...