ektor7 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 ektor7 , η τεχνική υποστήριξη είναι πολύ καλή όπως και της dell !! ektor7 , σε εγγύηση και στην οθόνη υστερεί !! http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=3555505#post3555505 Eδω αλλα μας λες! Αποφασισε τι ισχυει τελικα! Και τελος αν το θεμα ειναι η εγγυηση και το σερβις,ας παει τοτε στα μοντελλα της toshiba που εχουν και καλυτερα χαρακτηρηστικα!!
ss13 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 ektor7 , δεν τσακωνόμαστε απλά λέμε την γνώμη μας , εγώ δεν είπα όχι toshiba απλά λέμε για να ξέρει ο κόσμος και να μην παίρνει σακαράκες !!
ektor7 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 οι σακαρακες ομως δεν εχουν να κανου με την εγγυηση μιας ετερειας! Δες Turbo-x,ενω τα περισσοτερα εχουν προβληματα κατασκευης,το πλαισιο ,τις πληστες περιπτοσεις ,ανταποκρινεται αμεσα και θετικα στις εγγυησεις των κοπιουτερς του!
akalos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 ποιον να πιστεψω για το service? ταχυτατο παρα την αρχικη ασυνενοησια
ektor7 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 ektor7 , δεν τσακωνόμαστε απλά λέμε την γνώμη μας , εγώ δεν είπα όχι toshiba απλά λέμε για να ξέρει ο κόσμος και να μην παίρνει σακαράκες !! το θεμα δεν ειναι να τσακονομαστε ποιες ετερειες ειναι οι καλυτερες! Οταν μας ζητουν τη γνωμη μας,για ενα λαπτοπ,εμεις πρεπει να προσπαθουμε να βοηθησουμε,να διαλεξει οτι καλυτερο μπορει να παρει,στα λεφτα που διαθετει! Στις επιλογες πρωτα κοιταμε τα χαρακτηρηστικα που θα υπερκαλυψουν(οχι απλα να καλυψουν-η τεχνολογια προχωρει πολυ γρηγορα ) τις αναγκες του ενδιαφερομενου και μετα δινουμε εμφαση σε ποιοτητα(να μην τα παιξει στο χρονο) και εγγυηση(αν κατι παει στραβα,να τους τρεχει σαν μ@λ@.. για να του κανουν την δουλεια,που εχουν υποχρεωσει να κανουν)! Edit: Βιαστικα να απαντησω,χωρις να κοιταξω! ποιον να πιστεψω για το service? Οχι τους πολλους, αλλα τους παρα πολλους! Αυτους πρεπει να ακουσεις,για να βεβαιωθεις(οχι 100%)! Εγω προσωπηκα οταν κατεληξα στο qosmio,εψαχνα παθιασμενα ολα τα αρνητικα σχολια για το συγκεκριμενο μοντελλο(στα αμερικανικα σαιτ) και για το σερβις της toshiba,για ελλαδα,κυπρο,βουλγαρια! Πιστεψε με εχω ακουσει και πολυ ασχημα λογια και για τα δυο! Αλλα τελικα,τα θετηκα σχολεια,υπερτερουσαν κατα πολυ! ---------- Προσθήκη στις 19:37 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:51 ---------- Οριστε και ενα πολυ καλο Dell, για να ευχαριστησω και τον φιλο ss13! http://www.getitnow.gr/prod/computers-and-software/computers/laptops/dell-studio-xps-1647-mayro/prod84537pp/
ss13 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 ektor7 , δίκιο έχεις απλά άλλο lenovo , dell και toshiba και άλλο acer και fujitsuv, καλό μηχανάκι όπως και αυτό όμως !! http://e-technoshop.gr/index.php?target=products&product_id=32741&page=full_list
ektor7 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Γινεται μακελιο με τα specs στο site,που μας εδωσες! Ουτε σε μια σειρα δεν ειναι αξιοι να τα βαλουν,πως περιμενουν να τους εμπιστευτουν και να αγωρασουν απ'αυτους!?!
Gkogkos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Να σας ρωτήσω όμως κάτι? Όλα σχεδόν τα λάπτοπ που μου προτείνατε είναι με επεξεργαστή i5 είναι 2πυρινοι!Όποτε καλύτερο και ταχύτερο δεν είναι είναι αυτό της HP που ρώτησα στην αρχή αφου εχει i7 που είναι τετραπυρινοι???
GoldenEye Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Να σας ρωτήσω όμως κάτι?Όλα σχεδόν τα λάπτοπ που μου προτείνατε είναι με επεξεργαστή i5 είναι 2πυρινοι!Όποτε καλύτερο και ταχύτερο δεν είναι είναι αυτό της HP που ρώτησα στην αρχή αφου εχει i7 που είναι τετραπυρινοι??? θεωρητικα ναι ειναι καλυτερο το θεμα ειναι αν σου χρειαζεται η εξτρα επεξεργαστικη ισχυ και αν θα εχεις θεμα μακροπροθεσμα με τις θερμοκρασιες και την εγγυηση γιατι αλλο HP αλλο dell ή toshiba.
cxmgp Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Για μενα καλυτερη λυση ειναι ενας i7-620 στα 2.66 και μαζι με το turbo παει 3 ... εφοσον δεν χρησιμοποιεις εφαρμογες που εκμεταλλευονται 4 πυρηνες. Ασε που καει και λιγοτερο απο τον i7-720
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.