blaki Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπερα σε όλους !! έχω πάρει εδώ και 5 μήνες το EGREAT EG-M33H (είμαι πολύ ευχαριστημένος γενκά!!).όμως προχθές παράγγειλα ένα 3,5 σκληρό για αυτό...το "φορμαρα" και τον κούμπωσα κανονικά μέσα του!(όπως με συμβούλεψε τεχνικός τις εταιρίας που το αγόρασα), όλα ok κατά το ήμισυ... δηλ...παίζει τα αρχεία που του έβαλα από το pc μου.(video-mp3 κτλ....) όμως δεν τον βλέπει καθόλου όταν θέλω να κάνω εγγραφη από την tv !!!!!!!? μου λέει πως η χωρητικότητα δεν υπάρχει !!! αντίθετα όταν κουμπώνω έναν ίδιο σκληρό εξωτερικά μέσο usb όλα παίζουν κανονικά ,και γραφει!!!!!!!!!!!! pleaze αν ξέρει κάτι κάποιος!!!!??????? thanks!!!
stivi1981 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Σε τι μορφη τον εχεις φορμαρισμενο τον δισκο που εβαλες μεσα?φορμαρισε τον στην μορφη που ειναι κ ο εξωτερικος σου δισκος!
blaki Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Σε τι μορφη τον εχεις φορμαρισμενο τον δισκο που εβαλες μεσα?φορμαρισε τον στην μορφη που ειναι κ ο εξωτερικος σου δισκος! ακριβως στην ιδια μορφη φιλε μου,ntfs. Τι να πω....!!!!!!!!!!!!!!!? thanks!
blaki Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Καντον μια φατ32 να τον δοκιμασεις! ok ...! θα το δοκιμασω. ευχομαι να παιξει... thanks..!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.