Προς το περιεχόμενο

Κάρτα ήχου για εγγραφή από κασετόφωνο;

Aniparktos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Θέλω να μου προτείνεται μια κάρτα ήχου που να μπορώ να συνδέσω πάνω της το κασετόφωνο και να γράψω τις κασέτες στο PC μου.

Δημοσ.

οκ ευχαριστώ. Line in έχει και η μητρική μου (Abit AW9D-MAX) δοκίμασα μερικά προγράμματα αλλά δεν δούλευαν. Υπάρχει κάποιο που να δουλέυει σε W7 x32bit ώστε να γλυτώσω τα έξοδα? :P

Δημοσ.

Μια φορα παλια ειχα δοκιμασει να κανω το ιδιο με εσενα και εκτος οτι μου βγηκε η πιστη να βρω προγραμμα για ηχογραφηση , η ποιοτητα της ηχογραφησης ητανε αθλια , δεν ακουγοτανε σχεδον τιποτα και στο τελος παρατησα την ολη προσπαθεια.Ολα αυτα με την onboard της μητρικης μου (msi k8n neo4).Δοκιμαζοντας το μετα με την creative sound blaster x-fi titanium(στο ιδιο pc,με ιδιες κασσετες και ιδιο στερεοφωνικο) οι κασσετες ακουγονταν οπως ακριβως και στα ηχεια του στερεο και με το ενσωματομενο προγραμμα της creative.Με λιγα λογια εχω ενδιασμους για το αν το αποτελεσμα που θα παρεις απο την onboard θα ειναι το αναμμενομενο.Παρολαυτα δοκιμασε και πες τα αποτελεσματα.....

Δημοσ.

ευχαριστώ, θα δοκιμάσω το cool edit με την onboard και θα σας πω τα αποτελέσματα αύριο!!ελπίζω να τα γράψει καλά και να γλυτώσω τα €:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...