Aniparktos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπέρα σας. Θέλω να μου προτείνεται μια κάρτα ήχου που να μπορώ να συνδέσω πάνω της το κασετόφωνο και να γράψω τις κασέτες στο PC μου.
EddieObscurant Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 οποιαδήποτε κάρτα που έχει line in σου κάνει
Aniparktos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 οκ ευχαριστώ. Line in έχει και η μητρική μου (Abit AW9D-MAX) δοκίμασα μερικά προγράμματα αλλά δεν δούλευαν. Υπάρχει κάποιο που να δουλέυει σε W7 x32bit ώστε να γλυτώσω τα έξοδα?
caution Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Cool Edit Pro και να ορίσεις την σωστή πηγή για rec
nemesiskp Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Μια φορα παλια ειχα δοκιμασει να κανω το ιδιο με εσενα και εκτος οτι μου βγηκε η πιστη να βρω προγραμμα για ηχογραφηση , η ποιοτητα της ηχογραφησης ητανε αθλια , δεν ακουγοτανε σχεδον τιποτα και στο τελος παρατησα την ολη προσπαθεια.Ολα αυτα με την onboard της μητρικης μου (msi k8n neo4).Δοκιμαζοντας το μετα με την creative sound blaster x-fi titanium(στο ιδιο pc,με ιδιες κασσετες και ιδιο στερεοφωνικο) οι κασσετες ακουγονταν οπως ακριβως και στα ηχεια του στερεο και με το ενσωματομενο προγραμμα της creative.Με λιγα λογια εχω ενδιασμους για το αν το αποτελεσμα που θα παρεις απο την onboard θα ειναι το αναμμενομενο.Παρολαυτα δοκιμασε και πες τα αποτελεσματα.....
Aniparktos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 ευχαριστώ, θα δοκιμάσω το cool edit με την onboard και θα σας πω τα αποτελέσματα αύριο!!ελπίζω να τα γράψει καλά και να γλυτώσω τα €
caution Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 ...μια χαρά θα τα γράψει απλά πειραματήσου με το level της πηγής, να βρεις την χρυσή τομή, μην γράφεις clipαρισμένα
cabdik Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 να θες και free, κανει και το audacity. το εχω δοκιμασει.
disqualified Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 και με το audacity μπορεις να κανεις τη δουλεια σου
Aniparktos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 το cool edit δεν κατάφερα να το κάνω να δουλέψει....το audacity είναι ποιο βατό..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.