tralala2000 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2003 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2003 Θα ήθελα να μάθω πως μπορώ να δω τι κάρτα γραφικών έχει ένας Η/Υ. Υπάρχει δηλαδή κάποια εφαρμογή που μπορεί να εντοπίσει κάτι τέτοιο; Το ρωτάω γιατί μου έφεραν ένα PC που μου φαίνεται πώς ή δεν έχουν τοποθετήσει κάρτα γραφικών ή δεν έχουν κάνει εγκατάσταση το Software της (μάλλον το δεύτερο) Ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαρτίου 2003 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2003 Η/Υ χωρίς σύστημα γραφικών δεν γίνεται. Είτε με κάρτα γραφικών είτε ενσωματωμένη στην μητρική, σύστημα γραφικών υπάρχει. Δοκίμασε με δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας και κλικ στις ιδιότητες. Σου εμφανίζει μάρκα στην ταμπέλα Ρυθμίσεις; Κάτι σε ATI, nVidia; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gabriel Δημοσ. 4 Μαρτίου 2003 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2003 Mε το sisoft sandra,δες PCI/AGP devices θα δείς τι ακριβώς chip φοράει η κάρτα γραφικών που σε ενδιαφέρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tralala2000 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2003 α)τι είναι το sisoft sandra ? β)Στις ρυθμίσεις, δίπλα από την μάρκα της οθόνης μου δείχνει: Trio3D/2X (1.00.31) Μήπως είναι αυτή η κάρτα γραφικών; Και αν ναι ξέρετε τίποτα για το συγκεκριμένο μοντέλο (πόσα ΜΒ κλπ); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαρτίου 2003 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2003 Η κάρτα σου είναι κατά πάσα πιθανότητα S3 Virge Trio 3D/2X και θεωρείται αρκετή παλιά (4-5 γενειές πίσω)!!! Για οδηγούς κοίταξε στο www.sonicblue.com για αρχή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tralala2000 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2003 thanx file mallon afti prepei na einai...mallon me blepw na agorazw alli karta grafikwn! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreamcast Δημοσ. 5 Μαρτίου 2003 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2003 ta sylluphthria mou.pws sou balane auth thn karta???milame gia karta mathousala!!an se endiaferoun paignidia toulaxiston prepei na pareis mia geforce4mx440 me 50eurw. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.