k_dinos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Εβαλε παλι το mousepad, τελευταια τεμαχια σε stock. Εγω το πηρα απο την αρχη, καλο ειναι αλλα 16,5 ευρω δεν ξερω αν τα αξιζει. Κριμα δηλαδη οποιος το παρει στην πραγματικη τιμη. Παντως ειναι καλη κατασκευη, απο αλουμινιο και πολυ ανετο το μαξιλαρακι. Ομως μεγαλο σε διαστασεις, ισως πιο πολυ απο οτι χρειαζεται κανεις με αποτελεσμα να πιανει χωρο στο γραφειο
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο το κουτι !!!!!!!!!! Το οποιο ειναι του 2004 ε...
medgio01 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδια τα ακουστικα τα πηρα κι εγω.Η συσκευασια ψιλομπανταρισμενη και η ζελατινα σκισμενη,τα γυρισα πισω και μου εκαναν αμεση επιστροφη χρηματων (για να τα λεμε ολα).Παντως τελικα δε μου αρεσαν και τοσο προτιμω να παω σε κατι πιο ακριβο αν ειναι πιο ανετο...
Palm Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο το κουτι !!!!!!!!!! Τελειωνει το κουτακι,το πηρατε ?????????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.