takis_998 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Hy ρε παλικαρια εχω ενα προβλημα εχω εναν εξωτερικο σκληρο δισκο χωρις τροφοδοσια παρα μονο με USB 2.5'' ,οταν τον συνδεω στο λαπτοπ δουλευει οταν τον βαζω στο DVD player κανει οτι παει να ξεκινισει αλλα δεν ξεκιναει...καποια λυση ρε Guyes γιατι εχο σπασει το κεφαλι μου...sossssss
JIMBOAthens Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Όταν τον ενώνεις στο DVD player (μέσω USB φαντάζομαι) δεν επαρκεί η τάση της θύρας USB για να τον τροφοδοτήσει και γι'αυτό δεν λειτουργεί. Υπάρχουν λύσεις εξωτερικής τροφοδοσίας (ψάξτο λίγο εδώ με το search) αλλά φοβάμαι ότι δεν θα σε συμφέρουν. Άλλον δίσκο: 3,5''που έχει την δικιά του τροφοδοσία...
liopyr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Μάλλον αυτό που λέει ο από πάνω είναι. Οι "αυτόνομοι" 2.5ρηδες παίζουν πολύ οριακά χωρίς εξωτερική τροφοδοσία, ακόμα και μεγαλύτερο καλώδιο να τους βάλεις συχνά δε δουλεύουν.
Satsok73 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 δες μηπως ο δισκος σου εχει και δευτερη υποδοχη για επιπλεον τροφοδοσια περα απο το usb. καποιοι εχουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.