markelos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Η gma950 υποστηρίζεται κανονικά από λίνουξ, με open source driver. Αντιθέτως η gma500 a.k.a. poulsbo έχει drivers για τα κλάματα ακόμα και για windows. Για τη χρήση που τα θες δε νομίζω να υπάρξει πρόβλημα αν βάλεις τα 7 πάντως. Σφαίρα δε θα ανοίγουν τα προγράμματα αλλά θα είναι υποφερτά. DDR μπορείτε να βρείτε μεταχειρισμένες, δεν αξίζει καινούριες με τίποτα. Πέρσι είχα παρει 3χ512 για γνωστούς και φίλους που θέλαν ένα τσακ αναβάθμιση, το πολύ 10 ευρώ η μία.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Moderators Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 DDR2 dude, 667 Mhz Εψαξα λιγο και οντως η 950 εχει μια χαρα drivers για linux, αλλα μαλλον θα κανω triple boot Linux/XP/7 για να καλυπτονται ολες οι χρησεις
gherudos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Εγώ έβαλα σε laptop P3 1GHZ με 512ΜΒ ram κι έπαιζαν μια χαρά(πασιέντζα και firefox μόνο λειτουργούσε) οπότε με το setup που αναφέρεις θα είσαι σούπερ.
windshear Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Θα τα τρέξει μια χαρά και η 945 σηκώνει μια χαρά τα aero. Πάντως θα του έβαζα linux για να το δω να πετάει. Ειδικά με τους καινούριους drivers που έβγαλε η intel, θα δεις εφέ στο compiz και θα πάθεις πλάκα.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Θα τα τρέξει μια χαρά και η 945 σηκώνει μια χαρά τα aero. Πάντως θα του έβαζα linux για να το δω να πετάει. Ειδικά με τους καινούριους drivers που έβγαλε η intel, θα δεις εφέ στο compiz και θα πάθεις πλάκα. Θα το δοκιμασω αμεσως μολις βρω χρονο και θα ενημερωσω! Ελπιζω οι drivers σε λινουξ να μπαινουν μονοι τους, γιατι ποτε δεν καταφερα να βαλω εγω για να ειμαι ειλικρινης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.