POUARO Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 >http://msft-dnl.digitalrivercontent.net/msvista/pub/X15-65733/X15-65733.iso καψε το iso σε dvd και boot ενεργοποιηση απο το τηλεφωνο Πως λειτουργει αυτο? Ειναι κανονικα w7 δηλαδη?
akalos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Πως λειτουργει αυτο? Ειναι κανονικα w7 δηλαδη? δεν ειμαι ξεκαθαρος;;;;;;; εκτος και δεν ξερετε να μπουταρετε απο dvd οδηγιες εδω
sickboy88 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Και τι κωδικούς (product key) θα βάλουμε?? οι ενημερώσεις θα γίνονταί κανονικά?
akalos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 τον δικο σου αποκλειστικο κωδικο που εχεις νομιμα στην βαση του laptop η abr activation για ευκολια,που κανεις back-up το κλειδι σου,μεταφερεις το φακελο σε ενα usb στικακι και μετα το κανεις restore απο εκει και δεν χρειαζεσαι ξανα ενεργοποιηση. υπαρχουν σχετικες οδηγιες στον ιστο το link ειναι απο επισημο υπογειο καναλι της ms.
Ypnovatis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Λογικά θα έχεις κρυμμένο παρτίσιον με εικόνα του DVD των Windows και κάνεις boot απο κει κάθε φορά που γίνεται κάτι. Στο δικό μου το Vaio αυτό γίνεται...(νομίζω)
akalos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 γινεται και αυτο αλλα θα φορτωσει ολα τα sony crap η πρεπει να εισαι πολυ γρηγορος και να κανεις kill την διεργασια εγκαταστασης οταν αρχιζουν να φορτωνουν οι drivers και reboot. χαζομαρες δηλ. ολο αυτο λεγεται semi clean install τεσπα.
sickboy88 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Το prouct key μου είναι για τα windows 7 home premium. Θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω για την εγκατάσταση των ultimate? ..Δεν νομίζω.. επίσης υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί θέμα με την εγγύηση??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.