Προς το περιεχόμενο

Απορία σχετικά με αναβάθμιση & τροφοδοτικό

Giogiannis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεία σας παιδιά, 'εχω μια απορία, αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει. Έχω πάρει κομμάτια μητρικη καινούρια,τροφοδοτικό επεξεργαστή κάρτα γραφικών κλπ τα έχω συνδέσει όλα κομπλέ με μητρική & τροφοδοτικό αλλά έχω μία απορία. πχ έχω 3 σκληρούς,τους σύνδεσα στη μητρική σε sata υποδοχές τον καθένα ξεχωριστα αλλα με το τροφοδοτικό έχει 10 καλώδια και το καθένα έχει 3-4 βύσματα. Μπορώ να συνδέσω με τροφοδοτικό πχ σε 1 καλώδιο και τους 3 σκληρους (1 σε κάθε βύσμα) & το dvd rom ή να βάλω σε κάθε ένα καλώδιο και από ένα για μην έχω προβλήματα ρεύματος?? :fear:

Δημοσ.

ένα σε κάθε βύσμα μια χαρά είσαι

το περισσότερο που θα τραβήξουν οι σκληροί σου είναι στα 5 Volt 0,70Α χ3=2,10Α και στα 12 0,6 χ3=1,8 Α.

Δεν ειναι και τοσο πολύ για να φοβάσαι!

Δημοσ.

Καλησπερα! Το τροφοδοτικο μου κανει εναν ενοχλητικο θορυβο... Ξερω οτι το προβλημα ειναι στον ανεμιστηρα του. Δεν ξερω γιατι το κανει, ομως δεν εχει φυγει τιποτα απο τη θεση του, ουτε εχει σκονη... Προς το παρον δεν εχω παρατηρησει προβλημα στην λειτουργια του PC, παρολο που δουλευει συνεχως (22-23 ωρες το 24ωρο, με 2-3 ημιωρα διαλλειματα). πρεπει να ανησυχω? Ελπιζω να μην θελει αλλαγμα, δεν ειναι καιρος για εξοδα... Thermaltake Toughpower 750w Μπορει καποιος να μου πει κατι?

---------- Προσθήκη στις 23:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:37 ----------

Καλησπερα! Το τροφοδοτικο μου κανει εναν ενοχλητικο θορυβο... Ξερω οτι το προβλημα ειναι στον ανεμιστηρα του. Δεν ξερω γιατι το κανει, ομως δεν εχει φυγει τιποτα απο τη θεση του, ουτε εχει σκονη... Προς το παρον δεν εχω παρατηρησει προβλημα στην λειτουργια του PC, παρολο που δουλευει συνεχως (22-23 ωρες το 24ωρο, με 2-3 ημιωρα διαλλειματα). πρεπει να ανησυχω? Ελπιζω να μην θελει αλλαγμα, δεν ειναι καιρος για εξοδα... Thermaltake Toughpower 750w Μπορει καποιος να μου πει κατι?

---------- Προσθήκη στις 23:44 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:43 ----------

---------- Προσθήκη στις 23:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:44 ----------

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...