Bi2Lmet1234 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπερα παιδια, εχω μια γραμμη DSL 24mbs αλλα συγχρονίζει στα ~7mbs Την γραμμη την εχω ουσιαστικά για το ConnxTV αλλα την χρησιμοποιούν και ενας-δυο υπολογιστες (μονο για περιήγηση στο internet) μπορει να μου προτεινει κάποιος φιλος ποιο Router να αγορασω ωστε να παιζει το ConnexTV αλλα και να μην κανει συνεχεία διακοπές η συνδεση (δεν με νοιάζει αν κανει διακοπες, αρκει να μην κανει τοσες οσες το Router του ΟΤΕ...το Baudtec A1) Ευχαριστώ
poulinos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 σταθερο ρουτερ πουθ παιζει το connex tv και ειναι οτι πιο σταθερο σε χαλια γραμμες ειναι το Thomson 585.το πουλαει και ο οτε με την τεταρτη ethernet na einai stb η αλλιως το παιρνεις απο οπουδηποτε και περνας το firmware του οτε η το φτιαχνεις εσυ να παιξει με connex tv.δεν ξερω πως.
poulinos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 αρκει οι αποσυνδεσεις να ειναι θεμα ρουτερ και οχ ιγραμμης η θεμα εσωτερικης καλωδιωσης η να λειπει κανα φιλτρο απο κανα τηλεφωνο η κανα συναγερμο κτλ.γιατι και το baudtec ειναι πραγματι μπρυκι αλλα υποτιθεται κραταει καπως σταθερη την γραμμη.η αλλη λυση μετα ειναι να σου αλλαξουν profile.ανεβαζουν το snr πεφτει η ταχυτητα αλλα παιζεις πιο σταθερα.αλλιως thomson για μενα.
thanasisge Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπέρα. Συγγνώμη που επεμβαίνω έτσι, αλλά το connx tv σου είναι η αιτία για τα 7mbps? Δενξέρω για τα ρουτερ που δίνει για το connx tv αλλά αυτό ποθ έχω εγώ για απλή γραμμή είναι πολύ κακό. 3 φορε΄ς μου το άλλαξανε για να δουλέψει.
poulinos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 μπορει να φταιει και η γραμμη μπορει να ειναι και μακρια απο τον οτε.χιλια δυο.πρεπει να δοκιμασει ειτε με αλλο ρουτερ ειτε να μας πει τα χαρακτηριστικα της γραμμης για να δουμε.
bigsmall Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δώσε τα χαρακτηριστικά της γραμμής σου να σου πούμε σίγουρα. Πάντως είσαι αρκετά χαμηλά και αν θες να δεις connxTV (που δεν πολυδουλεύει) βράστα.
poulinos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 μεχρι και εσωτερικη καλωδιωση μπορει να ειναι.ενταξει με 7 mbps θα παιξει το connex:P
stMike Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Είναι δυστυχώς λίγα. Θα βλέπεις αλλά δε θα μπορείς να κάνεις ταυτόχρονα άλλα πράγματα στο net. Επίσης σκέψου πως μπορείς να συγχρονίζεις στα 7 αλλά να μην τα παίρνεις. Θα σου πρότεινα να μμην είχες βάλει.
poulinos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 ενταξει αλλοι παιζουν connex tv με 2 mbit και εκει πραγματι δεν κανεις τιποτα αλλο.τωρα με 7 ειναι καπως καλυτερα.ενταξει δεν θα εχει τρελλες ταχυτητες στο download οταν θα ειναι ανοιχτο το connex tv αλλα τι να κανει.
thanasisge Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Είναι πολύ λίγα για να το δεχτεί. Ας δοκοιμάσει με άλλο εξοπλισμό ή ας πάρει ένα τεχνικό να του πεί τι φταίε γιατί 7 για ΤV και νετ είναι λίγα.
poulinos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Είναι πολύ λίγα για να το δεχτεί. Ας δοκοιμάσει με άλλο εξοπλισμό ή ας πάρει ένα τεχνικό να του πεί τι φταίε γιατί 7 για ΤV και νετ είναι λίγα. αν μενει 3 Km μακρια απο το αστικο κεντρο δεν ειναι παραλογο.οποτε ας μας πει τα χαρακτηριστικα της γραμμη σου.αν εχει κανα attenuation 40 δεν εχει νοημα να παρει τηλ γιατι πιανει 7
stakar1 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 σταθερο ρουτερ πουθ παιζει το connex tv και ειναι οτι πιο σταθερο σε χαλια γραμμες ειναι το Thomson 585.το πουλαει και ο οτε με την τεταρτη ethernet na einai stb η αλλιως το παιρνεις απο οπουδηποτε και περνας το firmware του οτε η το φτιαχνεις εσυ να παιξει με connex tv.δεν ξερω πως. Θα πάω σε conn-x στην 24mbps και διαβάζω για τα routers. Μετά απο αναζήτηση έχω καταλήξει οτι αυτή την στιγμή το καλύτερο που δίνει ο ΟΤΕ είναι το Thomson 585/v7. Επειδή η σύνδεση μέσα στο σπίτι θα είναι αποκλειστικά ασύρματη η ερώτησή μου είναι, αν αυτό το router είναι σταθερό κι αξιόπιστο κι ότι δεν θα έχω πρόβλημα με διακοπές. Τέλος ποια κάρτα wifi να αγοράσω για τον desktop για να κάνω σύνδεση με την υψηλότερη δυνατή ταχύτητα με το router? Να προτιμήσω Usb ή pci? Περιμένω γνώμη σας Σας ευχαριστώ! ---------- Προσθήκη στις 16:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:44 ---------- Αν μπορουσε κάποιος να απαντήσει θα το εκτιμούσα γιατί θέλω να προχωρήσω σε αγορά μεσα στην βδομάδα... Ευχαριστω
poulinos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 απο αυτα που δινει ο οτε οπως ειπες ναι το Thomson ειναι το καλυτερο με οτι παραξενα εχει.γενικα ειναι σταθερο ρουτερ αλλα δεν εχει την τρελη εμβελεια σαν wifi.ειναι πολυ σταθερο για αποσυνδεσεις βεβαια.καρτα για το pc ειναι καλυ λυση mia pci αρκει να μην ειναι θαμμενη πισω απο κανα γραφειο οποτε εκει καλυτερα Usb stick με επεκατση για να πιανει καλυτερο σημα.καρτα θα πας se g διοτι σε N και να πας το v7 ειναι g οποτε αχρηστο θα ειναι.
stakar1 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 απο αυτα που δινει ο οτε οπως ειπες ναι το Thomson ειναι το καλυτερο με οτι παραξενα εχει.γενικα ειναι σταθερο ρουτερ αλλα δεν εχει την τρελη εμβελεια σαν wifi.ειναι πολυ σταθερο για αποσυνδεσεις βεβαια.καρτα για το pc ειναι καλυ λυση mia pci αρκει να μην ειναι θαμμενη πισω απο κανα γραφειο οποτε εκει καλυτερα Usb stick με επεκατση για να πιανει καλυτερο σημα.καρτα θα πας se g διοτι σε N και να πας το v7 ειναι g οποτε αχρηστο θα ειναι. Σε ευχαριστω για την απάντηση σου. Σταθερότητα βασικά από αποσυνδέσεις ζητάω, γιατί εγώ θέλω να έχει εμβέλεια wifi μέσα στο σπίτι , 80m2 δηλαδή. Θα το έχω στο σαλόνι το router και στα δωματια οι υπολογιστές, άντε και στο μπαλκόνι με το φορητό... υπολόγισε max απόσταση router με υπολογιστές 8-9 μέτρα, με τοίχους ενδιάμεσα , έτσι ? Πιστεύεις να μην με καλύψει στην εμβέλεια ??? Επίσης στην πρόταση σου επειδή οι h/y ειναι με το πισω μέρος στον τοίχο και κάτω από γραφείο καλύτερα να πάω σε usb λεω... αλλά να μου πεις ποιο είναι για σενα καλό. Τέλος αν πάω και σε Ν για μελλοντική χρήση, μηπως σε 1-2 χρόνια αλλάξω router για να έχω τo stick παίζει να το κάνω τώρα ή πεταμένα λεφτά για την ώρα ? αν όχι να μου προτείνεις και usb stick N Περιμένω την απάντηση σου
poulinos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 α.θα σε καλυψει πιστευω στην εμβελεια.το Thomson δεν εχει τα super duper performance αλλα σε χαλια γραμμες ειναι οτι καλυτερο για θεματα αποσυνδεσεων.απο εκει και περα μπορεις να πας και σε N stick και απλα στο μελλον το χρησιμοποιεις.εγω στον αδερφο μου πηρα netgear stick και δεν εχω κανενα παραπονο.γνωστη εταιρεια κτλ κτλ.τωρα καποιες εταιρειες βγαζουν και Usb stick που ειναι 500 Mw πολυ πιο δυνατα δηλαδη σε σημα και παιζουν καλυτερα αλλα δεν εχω δοκιμασει καποιο .θα παιζει καλυτερα απο τα κανονικα αλλα χωρις να σημαινει οτι θα παιζει excellent μεσα σε ολο το σπιτι διοτι το δυνατο σημα δεν ειναι μονο το usb stick σου ειναι και ο ρουτερ.και το thomson ειναι 100 mw Οσο θυμαμαι οπως ολα τα ρουτερ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.