DimitrisGR Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπέρα παιδιά και καλό Φθινόπωρο ( με τη βροχούλα ) Αντιμετωπίζω ενα θεματακι με ενα laptop και το bluetooth του. Ότι WWAN κάρτα και να βάλω δεν την αναγνωρίζει με τίποτα και εννοείται δεν παίζει ποτέ. Διαθέτει μόνο 2 USB τις οποίες δε θέλω να χάσω, άλλα έχει και 1 e-sata και 1 1394. Εν Ελλάδι έχει δει κανείς κάποιον τέτοιο αντάπτορα? με ένα γρήγορο search δεν είδα κάτι, μόνο εξωτερικό. Έχουμε κάτι να βοηθήσει τη κατάσταση?? Ευχαριστώ!
DimitrisGR Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Ξέχασα να αναφέρω ( το αυτονόητο βέβαια) οτι έχω χάσει το bluetooth και θέλω να βάλω ένα εξωτερικό. Χωρίς όπως είπα να χάσω τις 2 υπάρχουσες USB που έχει το laptop.
rafail1994 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 λοιπόν για να καταλάβω θέλεις έναν Ανταπτορα που να τον συνδέεις με το pc με θύρα usb και να έχει εξόδους 1394 & e-sata;
DimitrisGR Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 οχι οχιι , να βγάλω απο μια απο αυτες ενα USB για να κοτσάρω ενα τέτοιο... > μιας και χωρίς wwan κάρτα το έχω χάσει ... ψάχνω να βρώ κάτι τέτοιο φαντάσου αλλα σε θηλυκό USB
ppavlou Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Στο δικό μου λαπτοπ η e-sata είναι και USB. Δοκίμασες να το τοποθετήσεις στην e-sata? οχι οχιι , να βγάλω απο μια απο αυτες ενα USB για να κοτσάρω ενα τέτοιο... > μιας και χωρίς wwan κάρτα το έχω χάσει ... ψάχνω να βρώ κάτι τέτοιο φαντάσου αλλα σε θηλυκό USB
DimitrisGR Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 να σ πω την αληθεια, μια φορά που εβαλα κατα λάθος ενα USB stik δεν το έβρισκε.... και Θα το κάνω μια επι τοπου και ενημερώνω... ! ---------- Προσθήκη στις 11:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:22 ---------- Είσαι 100% Σωστός!!!! Μανυ thanks ppavlou! Μου κινεί τη περιέργεια αυτό τώρα.... Δεν είχε τύχει να το κάνω ποτέ... Έχεις κάποια Additional info... Δεν είχα ιδέα αυτού του Function....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.