Sapounos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Γεια σας παιδιά! Όταν ανοίγω μια ταινία με τον Kmplayer μου βγάζει αυτό το error. Μέχρι να μου βγάλει αυτό το error δεν μπορω να παρέμβω στο πρόγραμμα. Μετά είναι όλα μια χαρά. Ξέρε τι μπορεί να φταίει γι αυτό?? Έχω windows 7 Ultimate 64bit και στον αδερφο μου που εχει ακομα XP 32bit δεν υπαρχει πρόβλημα αντίθετα με το λαπτοπ του και το δικο μου παλι εχουμε windows 7 32bit proffessional και παρουσιαζει ακριβως το ιδιο πρόβλημα.
KilliK Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 για δες αν ειναι ενεργοποιημενα τα winamp plugins στις επιλογες του kmp και απενεργοποιησετα. παντως για μενα βγαλε τον kmp και βαλε ton daum potplayer ο οποιος ειναι ο πνευματικος διαδοχος του kmp.
Sapounos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Να σαι καλα φιλαράκι μου!!! το έφτιαξα επιτέλους!! Σε ευχαριστώ πολυ!! έψαχνα πολύ καιρό την λύση και δεν ήξερα τι να κάνω! θα κατεβάσω και τον daum να τον δοκιμάσω.. έχει τόσες πολλές επιλογές όσες ο km??
KilliK Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 ισως και περισσοτερες,αφου τον potplayer τον εχει φτιαξει ο ιδιος δημιουργος που εφταξε και τον kmp. ετοιμαζω ενα tutorial για το πως να στησεις τον potplayer με μεγιστη ποιοτητα εικονας και ηχου οποτε εχε το νου σου στο φορουμ.
The_Judas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Ο kmplayer θα έχει καθόλου updates στο μέλλον ή σταμάτησε τελείως η διανομή του;
KilliK Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 ο kmp εχει πουληθει στην pandoratv και απο τοτε εχει σταματησει η αναπτυξη του.ενα patch μονο βγηκε μετα απο 2 χρονια το καλοκαιρι που περασε.
Insignificant Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Ο kmplayer θα έχει καθόλου updates στο μέλλον ή σταμάτησε τελείως η διανομή του; Βγήκε καινούρια έκδοση σήμερα http://www.majorgeeks.com/download5484.html?2010-09-15 Changelog 1. Support DXVA2 Mode. DXVA2 hardware acceleration support 2. Libcodec codec update. Updated built-in decoder 3. Support VP8 codec. Support VP8 coding 4. Fix nsv parser. Amendment NSV format separator
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.