triptico Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Μόλις έχω μετακομίσει σε μικρό νησί του Αιγαίου και θέλω να έχω ιντερνετ.Ποιο πακέτο συμφέρει? Δεν με ενδιαφέρει η ομιλία γιατί θα χρησιμοποιώ το κινητό. Απλά θέλω να έχω ιντερνετ (2mbps μου φτάνουν) με το ελάχιστο κόστος αλλά χωρίς περιορισμό στον όγκο των δεδομένων.
talidipa Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Μόλις έχω μετακομίσει σε μικρό νησί του Αιγαίου και θέλω να έχω ιντερνετ.Ποιο πακέτο συμφέρει? Δεν με ενδιαφέρει η ομιλία γιατί θα χρησιμοποιώ το κινητό. Απλά θέλω να έχω ιντερνετ (2mbps μου φτάνουν) με το ελάχιστο κόστος αλλά χωρίς περιορισμό στον όγκο των δεδομένων. http://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10012960 15 το μήνα μόνο για ιντερνετ. Τώρα που ίσιωσε και το δίκτυο της θα είσαι μια χαρα!
shikabalas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Για οσους δεν ενδιαφερονται για ομιλια: Επειδη και εγω βρισκομαι στην ιδια θεση με σενα,η λυση στην οποια κατεληξα ειναι το παρακατω πακετο της ΧΟΛ: http://www.hol.gr/default.asp?pID=23&ct=77&itmID=140&la=1 15/μηνα και οι τρεις πρωτοι δωρεαν αν κανεις αιτηση μεσω ιντερνετ.Αλλα να ξερεις εχει μεγαλο τελος ενεργοποιησης,85 ευρω.Παρ'ολα αυτα ειναι οτι πιο οικονομικο βρηκα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Τώρα που ίσιωσε και το δίκτυο της θα είσαι μια χαρα! http://smoke.narfhosting.net/cgi-bin/smokeping.cgi?target=Forthnet ναι ίσιες οι γραμμές
anta_n Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Ε φαντάζομαι πως θα ισιώσουν μετά την αναβάθμιση. Έχει πάντως 2 μέρες που μοιάζει σταθερό εδώ που είμαι. Μακάρι να συνεχίσει έτσι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 ποια αναβάθμιση? τα +5gbit που μπήκαν πριν κάμποσο καιρό (από 33 σε 38gbit συνολικά με εξωτερικό) είναι σαν να μην έγιναν ποτέ
talidipa Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 ποια αναβάθμιση? τα +5gbit που μπήκαν πριν κάμποσο καιρό (από 33 σε 38gbit συνολικά με εξωτερικό) είναι σαν να μην έγιναν ποτέ Εσύ έχεις κάποιο πρβλημα με τηςν ταχύτητα σου (υποθέτω έχεις 4νετ)? Εγώ πα΄ντως μετα και τις τελευταίες αποσυνδέσεις που είχαμε πάω σφαίρα. δεν ξέρω αν φταίνε αυτά τα 5 αλλά...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 με τα pings υπάρχει σημαντικό πρόβλημα τις μέρες που μπουκώνει το σύμπαν καθώς και με τα σειριακά downloads από servers εξωτερικού, για αυτό πχ τις μέρες που αναφέρω το streaming από youtube δεν παλεύεται...
anta_n Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Τα Pings νομίζω πως παίζουν ρόλο στο gaming, αλλιώς δεν είναι τόσο πολύ σημαντικά. Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια. Όπως και να έχει όμως, ο άνθρωπος λέει ότι δεν θέλει μεγάλες ταχύτητες, οπότε είναι καλύτερο να πάει σε κάτι φτηνό και όσο το δυνατόν πιο σίγουρο. Τα 15€ μια χαρά μου φαίνονται. Υ.Γ. Δεν ξέρω μήπως σε συμφέρει να δεις και λύσεις 3g και όχι σταθερής, δεδομένου ότι δεν έχεις απαιτήσεις για ταχύτητες. Απλά πρόσεχε αν έχει 3g στην περιοχή σου και δες πως παίζουν οι άλλοι με τις αντίστοιχες κάρτες. (να μπορείς να πιείς και το καφεδάκι σου στην παραλία σερφάροντας )
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 το latency παίζει ρόλο και στο browsing αλλά και σε άλλα πράγματα εκτός από το gaming...
jasper Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω ένας γνωστός μου ψάχνεται για να βάλει internet και το θέλει για cafe για τους πελάτες τη χρειάζεται 2mbps η στα 24 ,του είπα για connx καλα είναι? η να πάει για forthnet.
anta_n Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Αν είναι για cafe πες του να δει τα συνδυαστικά με nova. Λογικά θα έχει νόημα να βάλει και δορυφορική εκεί. Στο site της forthnet είδα επίσης ότι έχει δώσει κάποια πακέτα με 6 μήνες δώρο σε υπάρχοντες συνδρομητές της nova, οπότε συμφέρει τραγικά αν έχει ήδη nova στο cafe.
jasper Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 μόνο το τηλέφωνο έχει τώρα άπλα ψάχνεται για το internet δεν έχει nova τίποτα,για ταχύτητα τη χρειάζεται στα 24mbps η 2?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 ανάλογα με το πλήθος των υπολογιστών που έχει στο μαγαζί, άσε που δεν είναι "στα 24mbit" αλλά "έως 24mbit", με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να ξέρουμε στα πόσα θα συγχρονίζει η γραμμή. επιπλέον μιας και μιλάμε για Internet Cafe θα χρειάζεται ISP που θα έχει όλες τις ώρες καλά pings για να μην ακούει κράξιμο από gamers... καλύτερα να ανοίξεις ξεχωριστό topic πάντως...
jasper Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 ανάλογα με το πλήθος των υπολογιστών που έχει στο μαγαζί, άσε που δεν είναι "στα 24mbit" αλλά "έως 24mbit", με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να ξέρουμε στα πόσα θα συγχρονίζει η γραμμή. επιπλέον μιας και μιλάμε για Internet Cafe θα χρειάζεται ISP που θα έχει όλες τις ώρες καλά pings για να μην ακούει κράξιμο από gamers... καλύτερα να ανοίξεις ξεχωριστό topic πάντως... παιδιά sorry αν σας μπέρδεψα δεν ειναι για internet cafe , για μια καφετέρια είναι,άπλα το θέλει για τους πελάτες μερικοί έρχονται με λαπτοπ και smartphone.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.