Προς το περιεχόμενο

Μόνο για Χανιά - Λάστιχα για Peugeot 205 !

CyberWalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μένω στα Χανιά και ψάχνω κάποιο καλό βουλκανιζατέρ για να αγοράσω λάστιχα για το συγκεκριμένο αμάξι. Ψάχνω κάποιο μαγαζί έμπιστο με καλές τιμές που να κάνει και ζυγοστάθμιση στην τελική τιμή. Έχετε μήπως καμιά ιδέα για το τι λάστιχα (μάρκα) να προτιμήσω και ποιά τιμή να θεωρήσω λογική; Ενδιαφέρομαι για 2 λάστιχα, all-weather, 14".

Δεν το έβαλα στο forum "ζήτηση" γιατί ψάχνω για λίγο συζήτηση επάνω στο θέμα ώστε να αποκτήσω μια γενικότερη εικόνα της αγοράς εδώ στα Χανιά. Ευχαριστώ πολύ! :-)

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τώρα φοράει κάτι Bridgestone 14'' και φυσικά επειδή είναι μεταχειρισμένο δεν ξέρω ποια φορούσε αρχικά.

Το 14'' δεν λέει κάτι, στα πλαινά του ελαστικού λεει τις διαστάσεις του, πχ 185/55/14, αυτό πρέπει να μας πεις.

Δώσε και χρονολογία κυβικά αυτοκινήτου να σου πω και τι φόραγε μαμά...

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και τα links, πολύ εξυπηρετικά! Πλέον γνωρίζω τι ελαστικά πρέπει να βάλω αλλά δεν έχει απαντηθεί η κύρια ερώτηση που έχει να κάνει με προτάσεις έμπιστου βουλκανιζατέρ εδώ στα Χανιά. Το Peugeot 205 είναι μοντέλο του '89 και το ελαστικό έχει φάρδος 165mm (τελική το πολύ 120 km/h). Ρώτησε η κοπέλα μου σε ένα μαγαζί και της είπαν 60ευρώ για κάθε ελαστικό ασχέτως μάρκας. (?!) είναι δυνατόν; Ψιλούποπτο μου ακούγεται. Το αμαξάκι είναι πολύ παλιό... Δεν έχει απαιτήσεις για επιδόσεις. Το μόνο που ζητώ είναι ένα ελαστικό ταιριαστό με καλό κράτημα γιατί τα παλιά γλιστρούν. Για πείτε καμιά γνώμη!

Θα έβαζα φαρδύτερο αλλά το τιμόνι είναι μηχανικό, όχι υδραυλικό. :-/ Έτσι δυστυχώς σε ότι αφορά κρατήματα περιορίζομαι από την ποιότητα του ελαστικού.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και τα links, πολύ εξυπηρετικά! Πλέον γνωρίζω τι ελαστικά πρέπει να βάλω αλλά δεν έχει απαντηθεί η κύρια ερώτηση που έχει να κάνει με προτάσεις έμπιστου βουλκανιζατέρ εδώ στα Χανιά.

Μιχαηλάκης Στέλιος, Λ. Καραμανλή/Σούδας στην αρχή της λίγο μετά απο το μεγάλο S/M του Χαλκιαδάκη, παραδίπλα απο την Subaru.

Εγγύηση και στην δουλειά του και σαν άτομο. Και απο τιμές όταν τουλάχιστον έβαλα εγω.

Αν χρειαστείς περισσότερα πες μου.

• 1 μήνα μετά...

Σε ευχαριστώ πολύ!!!

Δε θα χρειαστώ προς το παρόν κάτι άλλο (πέρα από ένα έμπιστο service για παλιά Peugeot αν τυχόν γνωρίζεις...). Έχει ανοίξει και ένα εδώ στα Κουνουπιδιανά, έχεις ακούσει τίποτα;! :-)

CyberWalker πως παει ρε μάν?τι εγινε το πολάκι?Για αυτόν στα κουνουπιδιανά ακούγονται καλά λόγια άριστος επίσσης είναι και ο κοκολινάκης στο βαμβακόπουλο.Οπως εκεί στον βαμβακόπουλο είναι και το εξειδηκευμένο service peugeot του βουλγαρέλη που και αυτός ειναι αρκετά καλός στην δουλειά του

Έλα ρε ´συ! Long time no see! Μια χαρά είναι το πολάκι! :-p

Εδώ πρόκειται για ένα παλιό Peugeot της κοπελιάς μου! Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!

Μιχαηλάκης Στέλιος, Λ. Καραμανλή/Σούδας στην αρχή της λίγο μετά απο το μεγάλο S/M του Χαλκιαδάκη, παραδίπλα απο την Subaru.

Εγγύηση και στην δουλειά του και σαν άτομο. Και απο τιμές όταν τουλάχιστον έβαλα εγω.

Αν χρειαστείς περισσότερα πες μου.

αυτος ειναι που πουλαει και βελτιωτικα αυτοκινητου?αν ναι τοτε ειναι απατεωνας και αγιογδυτης.

μια φορα ψωνισα απο κει και με κατακλεψε.

αυτος ειναι που πουλαει και βελτιωτικα αυτοκινητου?αν ναι τοτε ειναι απατεωνας και αγιογδυτης.

μια φορα ψωνισα απο κει και με κατακλεψε.

Δεν ξέρω αν λέμε τον ίδιο γιατί ο εκεί δρόμος έχει τριγύρω πολλές αντιπροσωπείες/συνεργεία κλπ.

Μίλησα απο προσωπική εμπειρία 2-3 φορές που χρειάστηκα ελαστικά (αγορά ή επισκευή)και ήταν ok και απο τιμές και απο εξυπηρέτηση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...