pezonautis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπέρα, Εδώ και καιρό αντιμετωπίζω ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα. Όταν πάω να ανοίξω το λογαριασμό μου (gmail) κάτω στην οθόνη εμφανίζεται το εξής μήνημα: Αυτή την στηγμή ο λογαριασμός σας είναι ανοικτός και σε έναν άλλο υπολογιστή/σε μια άλλη τοποθεσία IP!!!!!!!!!!!!!!!! Προφανώς κάποιος έκανε Hacking στο λογαριασμό μου. Άλλαξα λοιπόν το password μου και ύστερα από λίγες μέρες πάλι τα ίδια. Μετά τον ξανάλλαξα και μετά από λίγες μέρες πάλι υπηρχε κάτω στην οθόνη μήνυμα από την google ότι ο λογαριασμός μου είναι ανοικτός την ίδια ώρα σε άλλο υπολογιστή. Έτσι λοιπόν για άλλη μια φορά άλλαξα τον κωδικό και ύστερα από λίγες μέρες πάλι τα ίδια..... ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;;;;;;;; μήπως υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για να εμποδίσω επίδοξους χάκερς; μήπως μπορώ να καταργήσω τον συγκεκριμένο λογαριασμό gmail;
giorgos147 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Πρώτα από όλα, κάνε Scan για malwares κ.λπ. Ένα καλό πρόγραμμα είναι το Malware-Antimalware.
antonis_man Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Προσπάθησε να θυμηθείς αν μπήκες στο μαιλ σου από άλλον υπολογιστή και πάτησες να θυμάται τον κωδικό σου και να τίκαρες το "παραμείνετε συνδεδεμένος". Έτσι όταν στον συγκεκριμένο υπολογιστή είναι ανοιχτό έστω και το γοογλε ανοίγει και το μαιλ. Τώρα, μπορεί να λέω και βλακείες, αλλά έχε το στο νου σου!
lexmark Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Κανε αυτο που σου ειπε ο giorgos147 απο πανω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.