memtsas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 καλησπερα. εχω 2 mac και ελεγχω το ενα μεσω remote management απο το λαπτοπ. δουλευει μια χαρα, για να ανοιξω το application Screen sharing κανω το εξης. open finder και μετα 1,2 οπως βλεπετε στην εικονα. εχω τους κωδικους αποθηκευμενους και μετα ανοιγει κατευθειαν το screen sharing και ολα καλα. το θεμα ειναι οτι για να το κανω αυτο θελω 4-5 κλικ. ηθελα λοιπον να γραψω ενα applescript και να το σωσω ως app και να το πατω και να κανει τα παντα μονο του. κατι τετοιο tell application "Screen Sharing" open location "vnc://192.168.0.5:5900" end tell οι γνωσεις προγραμματισμου ειναι 0, οποτε θελω βοηθεια γιατι το συγκεκριμενο script κολλαει οταν το τρεχω στο connecting............... και επισης πως "του λες" να βαλει τους σωστους κωδικους. ενα αλλο πολυ πολυ χρησιμο κολπο που εχω επιτυχως καταφερει να κανω για το Safari ειναι αυτο. http://hints.macworld.com/article.php?story=20031203102553678 κατι αναλογο θελω να κανω και τωρα. οποιος ξερει ας ποσταρει εδω ή pm θα ειναι deeply appreciated. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Ως εύκολη λύση για screen sharing, σου αντιπροτείνω το ScreenSharingMenulet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.